Opublikowano 7 grudnia 201212 l pojawił się mcshane i od razu po spadku formy mamy jeden z lepszych odcinków. Ósmego jeszcze nie oglądałem, ale trzymam za słowo, bo 7. epizod to moim zdaniem jeden z gorszych odcinków - chaotyczny, pełen głupot (ucieczka Kita i powrót do ośrodka) do tego powtarzana do znudzenia oryginalna scena z aniołem śmierci (czekam na powrót "męskiego" wyobrażenia Moiry).
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Oj było srogo - świąteczny klimat w wydaniu Briarcliff, to jest to. Arden z siostrzyczką Marie Eunice tworzą piękna parę. Szkoda, że doktorek z nienaganną fryzurą wpadł w łapska Lany ;<
Opublikowano 15 grudnia 201212 l ponownie znakomity ep zaje.bista sekwencja z nawroceniem leigha i ukrzyzowaniem monsignora Edytowane 15 grudnia 201212 l przez erix
Opublikowano 16 grudnia 201212 l 10/10 To mój stary przebrany w śmieszny strój Jakkolwiek znowu dobry odcinek (chociaż pewne wątki są rozwiązywane ciut bez (pipi)enia i zbędnych dywagacji nad rzeczą, tak jak propozycja dr Mendele dla tego młodego), to McDermott zupełnie nie nadaje się na postać jaką mu wybrali.
Opublikowano 16 grudnia 201212 l Tyle lat się znamy a nie widziałem nigdy Twojego starego, nie gadaj że wygląda jak Al Swearengen o_O
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Dobry odcinek w (pipi), cytując klasyka, tylko ten McDermontt... Czy tylko mnie śmieszą śmieszą sceny jak udaje psychola? Jeden minus odcinka co się nagle tacy grzeczni zrobili,że cycka nie pokarzą
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Świetny sezon, ostatnie odcinki wgniatają w fotel. Jednak ja nadal twierdzę że lepiej by było jakby kontynuowali wątek z 1 sezonu, o antychryście, papieżu itp.
Opublikowano 18 stycznia 201312 l http://bloody-disgusting.com/news/3214102/tv-next-on-american-horror-story-first-details-of-season-3-revealed/
Opublikowano 18 stycznia 201312 l Fajnie, że Sarah Paulson powróci, strasznie mnie się ona podoba, jakiś taki magnetyzm ma w sobie, obojętnie jaką postać gra. Do tego Lange i Peters i aktorzy z sezonu pierwszego.
Opublikowano 8 lutego 201312 l Właśnie oglądnąłem pierwszy EP pierwszego sezonu. Co za klimat Rewelacja jak z Miasteczna Holloween, lece oglądać drugi.
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l Kathy Bates dochodzi do ekipy 3 sezonu. Podtytuł to Coven i zgodnie z wcześniejszymi plotami ma opowiadać o czarownicach
Opublikowano 10 października 201311 l tak, możesz śmiało wskoczyć! Edytowane 10 października 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 10 października 201311 l ze trzy odcinki pierwszego widzialem jak byla premiera, cos z jakas pokojowka bylo, ale sie nie wkrecilem. Teraz posucha to zrobie drugie podejscie.
Opublikowano 10 października 201311 l jak na razie wg. mnie forma wzrostowa raczej więc duże oczekiwania w tym sezonie pokładam
Opublikowano 10 października 201311 l E tam, rano ogladac. Takie klimaty to tylko po zmroku i tak tez uczynie.
Opublikowano 10 października 201311 l pierwszy odcinek bez szału, ale jak widać po tym szykuje się niezła jazda kiedy już bates i basset wjadą na całego: http://www.youtube.com/watch?v=_2gq27fj1L8