Skocz do zawartości

American Horror Story

Featured Replies

Opublikowano

pojawił się mcshane i od razu po spadku formy mamy jeden z lepszych odcinków.

Ósmego jeszcze nie oglądałem, ale trzymam za słowo, bo 7. epizod to moim zdaniem jeden z gorszych odcinków - chaotyczny, pełen głupot (ucieczka Kita i powrót do ośrodka) do tego powtarzana do znudzenia oryginalna scena z aniołem śmierci (czekam na powrót "męskiego" wyobrażenia Moiry).

• Odpowiedzi 296
  • Wyświetleń 24 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mówię tylko że to moja opinia co teraz napiszę.   Wróciłem do serialu po przerwanym pierwszym sezonie i widzę że wcale lepiej nie jest a nawet gorzej, w tym serialu chyba gatunki się pomieszały bo c

• Nie zgadzam się, własnie jest bardzo dobry klimat. Tak jak pisałem wcześniej, spodziewałem się parady duchów a idą inną drogą, widać że nie chcą kopiować pierwszego sezonu tylko coś nowego pokazać.

• Ostatni sezon "Cult" też możesz sobie do prasowania załączyć. Resztę zaorać.

Opublikowano

ogolnie gdyby nie to , że to drugi sezon to byłby to debiut roku

Opublikowano

opowiesc ardena o kolczykach niczym z pulp fiction xD

Opublikowano

Oj było srogo - świąteczny klimat w wydaniu Briarcliff, to jest to. Arden z siostrzyczką Marie Eunice tworzą piękna parę. Szkoda, że doktorek z nienaganną fryzurą wpadł w łapska Lany ;<

Opublikowano

ponownie znakomity ep

zaje.bista sekwencja z nawroceniem leigha i ukrzyzowaniem monsignora

Edytowane przez erix

Opublikowano

wpid-o-ian-mcshane-american-horror-story-facebook.jpg?w=630

10/10

To mój stary przebrany w śmieszny strój

Jakkolwiek znowu dobry odcinek (chociaż pewne wątki są rozwiązywane ciut bez (pipi)enia i zbędnych dywagacji nad rzeczą, tak jak propozycja dr Mendele dla tego młodego), to McDermott zupełnie nie nadaje się na postać jaką mu wybrali.

Opublikowano

Tyle lat się znamy a nie widziałem nigdy Twojego starego, nie gadaj że wygląda jak Al Swearengen o_O

Opublikowano

I sir Anthony Hopkins

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no kur.va hans

dal do pieca

, nie ma co.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry odcinek w (pipi), cytując klasyka, tylko ten McDermontt... Czy tylko mnie śmieszą śmieszą sceny jak udaje psychola?

Jeden minus odcinka

co się nagle tacy grzeczni zrobili,że cycka nie pokarzą :/

Opublikowano

Świetny sezon, ostatnie odcinki wgniatają w fotel.

Jednak ja nadal twierdzę że lepiej by było jakby kontynuowali wątek z 1 sezonu, o antychryście, papieżu itp.

Opublikowano

Fajnie, że Sarah Paulson powróci, strasznie mnie się ona podoba, jakiś taki magnetyzm ma w sobie, obojętnie jaką postać gra.

Do tego Lange i Peters i aktorzy z sezonu pierwszego.

361266180_d2191f861b_o.jpg

s159.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie oglądnąłem pierwszy EP pierwszego sezonu. Co za klimat :D Rewelacja jak z Miasteczna Holloween, lece oglądać drugi.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Kathy Bates dochodzi do ekipy 3 sezonu. Podtytuł to Coven i zgodnie z wcześniejszymi plotami ma opowiadać o czarownicach ;) 

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

American.Horror.Story.S03E01.720p.HDTV.x264-2HD

! ! !

Opublikowano

Kazdy sezon to inna, zamknieta historia?

Opublikowano

tak, możesz śmiało wskoczyć!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ze trzy odcinki pierwszego widzialem jak byla premiera, cos z jakas pokojowka bylo, ale sie nie wkrecilem. Teraz posucha to zrobie drugie podejscie.

Opublikowano

jak na razie wg. mnie forma wzrostowa raczej więc duże oczekiwania w tym sezonie pokładam

Opublikowano

E tam, rano ogladac.

Takie klimaty to tylko po zmroku i tak tez uczynie.