Skocz do zawartości

American Horror Story

Featured Replies

Opublikowano

Odcinek spoko, trochę takie dziewczęce x-men pierwsza klasa, ale wrażenia pozytywne, chętnie będę oglądał dalej.

torturowani niewolnicy, minotaur, zbiorowy gwałt, ogólnie grubo

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 296
  • Wyświetleń 24 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mówię tylko że to moja opinia co teraz napiszę.   Wróciłem do serialu po przerwanym pierwszym sezonie i widzę że wcale lepiej nie jest a nawet gorzej, w tym serialu chyba gatunki się pomieszały bo c

• Nie zgadzam się, własnie jest bardzo dobry klimat. Tak jak pisałem wcześniej, spodziewałem się parady duchów a idą inną drogą, widać że nie chcą kopiować pierwszego sezonu tylko coś nowego pokazać.

• Ostatni sezon "Cult" też możesz sobie do prasowania załączyć. Resztę zaorać.

Opublikowano

Bates i Basset wypadają równie dobrze, co cała reszta. Super sezon, napiszcie jak się skończy.

Opublikowano

Drugi odcinek na poziomie pierwszego w sumie, jest bardzo dobrze.

Tylko że nie ma Zachary'ego Quinto, to nie wybaczę ;_;

Opublikowano

Asylum pod względem  klimatu postawiło poprzeczkę zbyt wysoko. Nowy sezon póki co mnie nie zachwyca, pozostaje wierzyć, że się z czasem rozkręci. Plusy za Kathy Bates (pamiętna rola w Misery).

Opublikowano

Ta betoniara brandzlująca się przed minotaurem to była zdecydowanie najbardziej obrzydliwa scena w historii tego serialu.

Opublikowano

No, człowiek już nie dziwi się zarzynaniem głównych bohaterów bo i tak wiadomo, że 2 epy później będzie rezurekcja.

Jako, że w świecie czarownic wszystko jest możliwe, to teraz pewnie skupią się na wyprodukowaniu jak największej ilości szokerów, najbardziej wymyślnych obrzydlistw.

Trochę mi się zaczyna to przejadać, ale oglądam dzielnie.

PS. Sarah Paulson lejąca sobie krew z odciętej głowy kozy na swoje krocze - też dobre to było.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Mi sie w ogole nie przejada, serial IMO nie ma zadnych wad i wciaga nosem spokojnie breaking bad (na pewno sezony 3-5).

Jesli w ogole mozna je porownac ;)

Opublikowano

konkretne staruchy wyciągają w tym sezonie. najpierw lange, bates i basset, a teraz patti lupone. ciekawe co jeszcze nas czeka ;).

Opublikowano

Lokaj rozpierdala system :D

Następny odcinek może być spoko, w końcu jakaś akcja mocniejsza może być. 

No ale...

zombie?

Wszędzie to muszą wepchnąć.

Opublikowano

Lokaj rozpierdala system :D

Zgadzam się 

scary_movie_4.jpg

Opublikowano

lokaj to jest ten poparzony typ z pierwszego sezonu c'nie?

Opublikowano

Wracając do pierwszego sezonu to zniszczyła mnie wtedy scena jak McDermott walił konia przy oknie a z ogrodu patrzył na niego two-face lokaj XDDDD

Opublikowano

niedawno siedziałem u zioma i na foxie był maraton z pierwszym sezonem, obejrzeliśmy chyba ze 3 ostatnie odcinki. to chyba najgorszy sezon, ale jednak dostarcza. mam nadzieję, że kate mara pojawi się jeszcze chociaż gościnnie w jednym odcinku.

kate-mara-2-maxim.jpg

<3

Opublikowano

Kate zayebista, a co do gościnnych występów w S3 to będzie jeszcze

alexandra-breckenridge-in-american-horro

<3

Opublikowano

czwarty sezon potwierdzony, lange jednak wraca

Opublikowano

wysyp żywych trupów motywem przewodnim.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lily Rabe mnie się podoba od początku.

Sezon się wyrabia, w sumie chyba jedynym minusem jest Evan Peters, który przez pół sezonu łazi z zaślinioną mordą i nic z tego nie wynika.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

3 sezon daje radę :) po kilku odcinkach podoba mi sie bardziej niz drugi. Czy będzie lepszy niż pierwszy czas pokaże. Ale seksualne dewiacje zawsze na propsie :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem w drugim Sezonie - ASYLUM. PRZEKOZAK!!!!!!! Obsada!!! Jessica Lange i Cromwell PRZEKOZAKI!!! Nic mnie tak nie wessało od Twin Peaks i Alaski. Polecicie cośw tym stylu jeszcze - bo w filmach to siedze a na seriale czasu brakuje po prostu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no i koniec. reddick ukradł sezon:

ku-xlarge.jpg