Skocz do zawartości

American Horror Story

Featured Replies

Opublikowano

no z barku czasu i przeszkadzaniu w postaci pierwszego sezony Sons of Anarchy  i Detektywa w końcu obejrzałem wszystkie 13 epizodów.

Generalnie jak w każdym poprzednim ( tylko ja tak mam? :P) w połowie sezonu serial ewidentnie spuszcza z tonu i zaczyna lekko nudzić. Jednak finałowy odcinek jest po prostu świetny i jako całość serial war jest poświęconego czasu :)

Edytowane przez chris85

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 296
  • Wyświetleń 24 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mówię tylko że to moja opinia co teraz napiszę.   Wróciłem do serialu po przerwanym pierwszym sezonie i widzę że wcale lepiej nie jest a nawet gorzej, w tym serialu chyba gatunki się pomieszały bo c

• Nie zgadzam się, własnie jest bardzo dobry klimat. Tak jak pisałem wcześniej, spodziewałem się parady duchów a idą inną drogą, widać że nie chcą kopiować pierwszego sezonu tylko coś nowego pokazać.

• Ostatni sezon "Cult" też możesz sobie do prasowania załączyć. Resztę zaorać.

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

No są chyba mocne szanse na powrót do formy, po guwnie zwanym 3im sezonem.

Opublikowano

No dobra, przesadziłem z emocji, ale po świetnych sezonach 1 i 2 tu takie 5/10 zaserwowali.

Opublikowano

2 > 3 > 1

mówię jak jest.

Opublikowano

No co Ty stary, z tym kompletnym nieogarem gdzie fabuła miała podążać i

rezurekcjami

prawie co odcinek?

Pod koniec to już był niezły chaos.

Opublikowano

w każdym sezonie ahs jest chaos.

Opublikowano

No trochę może, ale w tym poprostu czułem, że twórcy chyba sami nie wiedzieli gdzie to ma iść i jak to rozegrać.

Żeby nie było to kreacje aktorskie jak zawsze były wspaniale (nawet młoda Roberts dała mocno radę), na czele z Kathy <3

Chociaż potem za bardzo zmiękła, już nie była tą heterą co na początku, pewnie przymusowe sesje z telewizją rozmroziły jej serduszko XD

Opublikowano

lily rabe w trzecim sezonie - sam seks !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po 1szym odcinku jest nadzieja. Zobaczymy jak sezon dalej się potoczy. 1 sezon sobie odpuściłem bo tematyka nawiedzonych domów jak dla mnie dawno temu się wyczerpala. 2gi sezon GOTY. 3 niestety zawód po całości. Moim zdaniem 4ka będzie lepsza od poprzedniego lecz psychiatrykowi nie dorówna.

Opublikowano

co za popier.dolony start. jest potencjał na najlepszy sezon.

Opublikowano

mocna ta scena z nagraniem z orgii.

Opublikowano

w następnym odcinki chiklis i basset z trzema cyckami \m/

Opublikowano

Drugi ep dobry, synalek znalazł zioma z którym nie będzie się więcej nudził. Gruby wkurzający ale wnosi ciekawy wątek z lobster boyem :D