Skocz do zawartości

Wasza wyśniona gra na iOS/Android

Featured Replies

Opublikowano

Mam do Was pytanko:

-Jaka gra 2D w wersji mobile, by zadowoliła was w 100%?

Pytam o: tematykę, grafikę, muzykę oraz gameplay.

Wszystkie odpowiedzi będą bardzo przydatne.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 10 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

jeżeli chodzi o iOS to proszę jakąś mega dopracowaną platformókę 2D ala Rayman Origins, aha niech będzie docelowo na ipad 2 /iPhone 4 aby technicznie ją dołuskać (wersja na starsze sys. mogą być wtedy lekko okrojone). Może nowy Super Frog ? :)

Dla mnie iPad to super platforma dla platformówek 2D, ale niestety dużo tego nie ma.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

ja bym chcial zobaczyc heroes of might and magic II na ipadzie :D ale niestety do tego nie dojdzie ;) jest palm heroes ale to nie to samo

Opublikowano

Ktoś tu chyba szuka inspiracji na konkurs, w ktorym trzeba było wykazać się WŁASNYM pomysłem.... :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To może podasz szczegóły po co Ci takie pomysły, skoro:

Wszystkie odpowiedzi będą bardzo przydatne.
Opublikowano

World of Goo

genialna gra. Myślę, że grałoby się świetnie na smarcie, jakby zachowała grafikę i fizykę, to spokojnie by pobiła angry birds.

Opublikowano

no ale World of Goo jest przecież na Ipad / Iphone

Opublikowano

ale nie ma na Androida :(

Opublikowano

Jak nie ma jak gram i się jaram. :)

Opublikowano

że tak powiem, o (pipi)a, faktycznie! A jakiś czas temu szukałem i nie było. Fajnie fajnie, widzę że jest demo darmowe, już zasysam

Opublikowano

DOSTAJESZ AWANS SKUR,WYSYNU

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dla mnie to więcej portów z Amigi :) Jest już Flashback, jest Pinball Dreams, jest Another World. Czekam na Frontier: Elite 2. To byłoby coś!

Opublikowano

Jak dla mnie to więcej portów z Amigi :) Jest już Flashback, jest Pinball Dreams, jest Another World. Czekam na Frontier: Elite 2. To byłoby coś!

taaaaaa, np superfrog albo moonstone :)

Opublikowano

Tu chodzi o gry niestworzone jeszcze, bo tego wymagał konkurs, który swego czasu pojawił się w Sieci

Opublikowano

Civilization 2:(

wpis!

Civ2 np na galaxy tabie lub czyms takim :o

mialbym najlepsza gre na swiecie zawsze przy sobie

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Commandos.

Nie wiem dlaczego na smartfony/tablety nie ukazala sie jeszcze zadna gra z serii Commandos - znana glownie z PC.

Przeciez idealnie nadaje sie na tego typu urzadzenia, mogliby albo przeniesc istniejace juz czesci lub zrobic cos nowego dostosowanego pod urzadzenia mobilne.

Opublikowano

Odkopany temat, nie ma co :)

Zastanawia mnie dlaczego nie robią portów izometrycznych gier rpg (oprócz Wrót Baldura oczywiście), chętnie zagrałbym w takie Arcanum, a nawet w Fallouta, którego jeszcze nawet nie zacząłem pomimo tego, że mam dwie części :)

Świetnie wypadłyby też gry z serii Might & Magic (nie Heroes).