Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Od Bungie to odpada bo ich gry teraz będzie wydawać Activision. Epic z drugiej strony... a dlaczego nie? Nie zrobiliby exa bo słabo by się sprzedał? Raczej by sobie poradził lepiej niż Bulletstorm ;)

Mam tylko nadzieję, że to nie gra Kojimy bo wtedy moje zainteresowanie spada o 80% :P

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

Nie chodzi o to, że źle by się sprzedał tylko o fakt, że ile by na PS3 tego nie zeszło to na X360 by zeszło tyle samo + 30% i Epic to wie.

Już widzę jak w czasach kiedy nie opłaca się robić ex'ów na jedną platformę przez dużych developerów, Cliff mówi "ej zróbmy exa w 2012 i to na platformę na którą sprzeda się najgorzej, hell yeah !" ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Posłuchaj sobie co Hypoman mówi: No one will believe, massive annoucement, mindblowing itp. Czy tak by hypował grę od wewnętrznego studia?

Chociaż to Keighley więc może i by hypował :P

Opublikowano
Epic z drugiej strony... a dlaczego nie? Nie zrobiliby exa bo słabo by się sprzedał? Raczej by sobie poradził lepiej niż Bulletstorm ;)

Cliffy już w wielu wywiadach przed wydaniem Gearsów mówił że chce dotrzeć do jak największej liczby ludzi ze swoją grą (chciałby być jak Call of Duty --__--) i że już nie pójdą drogą exclusive'ów raczej.

No one will believe, massive annoucement, mindblowing i

Jeszcze raz przypomnę że podobnie zapowiadał Modern Warfare 2, w pisdu niespodzianka xD

I podobnie jak don mam polewę z waszych sugestii. Half-life 3 exem na pS3, weźcie (pipi)a bo umre ze śmiechu.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

I tak (pipi) pokażą, więc tradycji stanie się zadość.

Opublikowano

Posłuchaj sobie co Hypoman mówi: No one will believe, massive annoucement, mindblowing itp. Czy tak by hypował grę od wewnętrznego studia?

Chociaż to Keighley więc może i by hypował :P

Właśnie ten hype jest podejrzany, jakby Sony wykupiło markę GTA. Trzeba też pamiętać, że to jest impreza telewizyjna. Im mocniej nahajpują tym więcej ludzi obejrzy i stacja dostanie więcej za reklamy.

Opublikowano

Ja pierdziele, jak wy sie hajpujecie. Uspokojcie sie bo i tak bedzie jeden ogromny zawod bo kazdy czeka na co innego i jeden bedzie zadowolony a reszta bedzie hejtowac.

Tworzycie niewiadomo jakie domysly, Bungie ex na PS3 i inne takie. Matulu...

Opublikowano

będzie ex studia wewnętrznego sony. może będzie świetny, być może jak większość gier od wewn. devów sony będzie piękny wizualnie ale w jakąś mega tonę typu GTA itp na wyłączność nie wierze. Najpewniej ex od Santa Monica lub Quantic Dreams i tyle. Cień szansy daje na coś od Banji ale jednak zbyt dużo razy przejechałem się na zapowiedziach.

Opublikowano

jak (pipi) pokażą, to ja będę zadowolony

Opublikowano

Nowa gra od Kojimy też by mogła pasować, pamiętacie pokaz engine?

pic01.jpg

Opublikowano

E tam przesadzacie, może uda mu się zrobić coś na poziomie MGS3 :)

Opublikowano

Jeśli Kojima i jego ludzie nie nauczyli się robić grywalnych gier...

The-Office-gifs-the-office-14948948-240-196.gif

...to zawsze będzie można pooglądać filmiki. :sorcerer:

Opublikowano

I podobnie jak don mam polewę z waszych sugestii. Half-life 3 exem na pS3, weźcie (pipi)a bo umre ze śmiechu.

W moim przypadku to tylko te rzeczy ktore wymienilem moglyby sprostac temu nieziemskiemu hajpowi, ktory uprawia "dżef". Nie oznacza to, ze nastawiam sie na cos takiego w rzeczywistosci ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano
Jak to nie wiadomo? Przecież przy pierwszym teaserze na gametrailers (ten z zamieszkami) był podpis, że to ex PS3 w którego nie uwierzymy itp.

No dokładnie, nie wiem więc dlaczego wypisujecie tutaj jakąś nową grę od Bungie, HL3 (swoją drogą, gratuluje poczucia humoru:D) albo jeszcze jakieś inne cuda niewidy.

Opublikowano

A może to ten tajemniczy ex od R* ? Tylko te drzewka co i zombiaki coś nie pasują.

Zresztą, z tej całej szopki interesuje nie tylko jedna gra, reszta mi loto :whistling:

Edytowane przez zloto

Opublikowano

uTUWz.png

Zakladajac, ze faktycznie bedzie to megatona (tjaa) to po prostu nie moze to byc gra od studia robiacego tylko dla Sony. Moze Sony rzucilo kase i Last of Us to Resident Evil 6 ? :P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

uTUWz.png

Zakladajac, ze faktycznie bedzie to megatona (tjaa) to po prostu nie moze to byc gra od studia robiacego tylko dla Sony. Moze Sony rzucilo kase i Last of Us to Resident Evil 6 ? :P

Na Residenta chyba nie ma szans, nie przypominam sobie, by na VGA pokazywali japońskie gry.

Opublikowano

Bardzo jestem ciekaw czy po zeszłorocznym VGA Geoff zrobi z siebie w tym roku jeszcze większego pajaca :) Trzeba do niedzieli czekać.

Opublikowano

Ja się serio dziwię, że tak dajecie się hajpować Geoffowi, który jest mega trollem. Rozumiem ludzi z NeoGAF, lub innych for, którzy jak się rozpędzą, to ciężko zatrzymać ich hajp. Ale tutaj? Nie spodziewajcie się niczego wielkiego, żadnych gier Rockstar, Bungie czy Residentów Szóstych.