Opublikowano 4 grudnia 201113 l A niech se zapowiadają, ale nie na VGA To powinno być coś dużego, a nie gierka z PSN.
Opublikowano 4 grudnia 201113 l PS. Co do tego "lastofus" to fajnie by było gdyby to NIE było Dead Nation 2. Dlaczego nie, co Ci się nie podobało w tym tytule ? Ja bym się ucieszył gdyby zapowiedzieli kontynuacje. Dla mnie jest nudna dlatego wolałbym coś innego. Edytowane 4 grudnia 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 4 grudnia 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=Sp4CFp28Y48&feature=player_embedded ups, sorry, nie zauważyłem, że to jest na tej stronie;) Klimatyczny teaser nie powiem, ale co w tej grze jest zaskakującego? Edytowane 4 grudnia 201113 l przez Kre3k
Opublikowano 4 grudnia 201113 l http://www.youtube.com/thelastofus Taka ciekawostka: konto z tą nazwą na YT zostało założone już w 2006 roku. Od dawna mieli to w planach jak widać (chyba, że YT na prośbę Sony zmieniło datę założenia konta) Edytowane 4 grudnia 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 grudnia 201113 l W takim razie nowy projekt QD raczej nie wchodzi w grę, a szkoda. Oby to nie była żadna strzelanka w post apokaliptycznym świecie, albo sandbox.
Opublikowano 4 grudnia 201113 l Jak to będzie cokolwiek związane z zombie lub pochodnymi, to równie dobrze mogłoby tej gry dla mnie nie być. Kur.wa, nie ogarniam tej mody.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l http://www.ppe.pl/news-12145-Grzyby_mozgi_i_The_Last_Of_Us.html Jeżeli okazałoby się to prawdą, to...
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Fajny pomysł. Dodajmy do tego 28 dni/tygodni później i mamy świetny setting.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Fajnie gdyby w grze była muzyka w stylu tej z teasera. Kończę mikologię na studiach, a czegoś takiego nie widziałem. :o Edytowane 5 grudnia 201113 l przez MajorZero64
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Parę słów od Hype-man'a o nowym Wake'u: Keighley, speaking to Major Nelson on the subject of downloadable games, said it was an “ambitious” effort from Remedy. “I’ve seen the game, seen the trailer we’re showing and even though it’s going to be a downloadable game, it’s not a small game,” said Keighley. “It effectively is, I think, Alan Wake 2 when you really look at it and what they’re doing with that game. It’s really ambitious, beautiful technology and I think people are really going to be excited about it.”
Opublikowano 5 grudnia 201113 l wiadomo o której godzinie na nasz czas to będzie? Znowu 2 jak rok temu?
Opublikowano 5 grudnia 201113 l A czy przypadkiem stream VGA nie ma co roku blokady na rejony nie leżące w USA ? W niedzielę wszystko będzie na GT i człowiek się wyśpi PS. Mój komentarz na VGC do tego "newsa": I take everything he says with HUGE AS F*CK GRAIN OF SALT Mnie z VGA najbardziej interesuje Alan i ta nowa gra od Sony (po tych sugestiach odnośnie grzybów, heh). Trailera Bioshock Infinite pewnie nie obejrzę jeśli będzie zawierał elementy fabularne.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l A czy przypadkiem stream VGA nie ma co roku blokady na rejony nie leżące w USA ? Chyba na kilku portalach da się to oglądać, w ubiegłym roku tak było.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l szkoda siedzieć w nocy i oglądać VGA...rok temu to trwało godzinę z czego 30minut to były reklamy co 5min. Trailery/zapowiedzi nowych gier to 5-10minut które w dobrej jakości każdy sobie obejrzy na drugi dzień. Edytowane 5 grudnia 201113 l przez Daddy
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Autor Nawet CliffyB (Epic) zapowie nową grę na VGA: http://www.gametrailers.com/video/vga-2011-spike-vgas/724580
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Girsy na Kinect - ta pewnie Epic ma chyba ze 4 samodzielne studia i coś skrobać muszą. Edytowane 5 grudnia 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Pewnie Girsy na Kinecta albo jakiś inny mały tytuł. lub Moze EPIC robi jakiegos exa na PS3. Idealnie pasuje do tego szokujacego ex'a na PS3. EDIT: Ewentualnie potwierdzi sie plotka o tym, ze PFC robi prequel do Gears'ow. Edytowane 5 grudnia 201113 l przez Ins
Opublikowano 5 grudnia 201113 l dwa lata temu były ploty jak wiele innych że studio Epic'a robi horror na ps3 więc to może te zombiaki lub ogłoszenie które miało być rok temu na VGA i w ostatniej chwili zostało anulowane.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Girsy na Kinect - ta pewnie Były kiedyś takie ploty...I owszem, Girsy za pomocą tego kontrolera mogą się wydawać dość dziwaczne, ale po newsie o tym, że Obsidian robi cRPG w świecie SP raczej nic mnie już nie zdziwi:D