Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

Wolę za(pipi)istą gierkę z PSN niż jakiegoś dużego crapa :P

Opublikowano

PS. Co do tego "lastofus" to fajnie by było gdyby to NIE było Dead Nation 2.

Dlaczego nie, co Ci się nie podobało w tym tytule ? Ja bym się ucieszył gdyby zapowiedzieli kontynuacje.

Dla mnie jest nudna dlatego wolałbym coś innego.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

dead nation, l4d, itp. to tylko na co-op, inaczej nudzą takie gry

Opublikowano

W takim razie nowy projekt QD raczej nie wchodzi w grę, a szkoda.

Oby to nie była żadna strzelanka w post apokaliptycznym świecie, albo sandbox.

Opublikowano

Jak to będzie cokolwiek związane z zombie lub pochodnymi, to równie dobrze mogłoby tej gry dla mnie nie być. Kur.wa, nie ogarniam tej mody.

Opublikowano

No takie coś byłoby osom :D Mam nadzieję, że coś w tym jest.

Opublikowano

Fajnie gdyby w grze była muzyka w stylu tej z teasera.

Kończę mikologię na studiach, a czegoś takiego nie widziałem. :o

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Parę słów od Hype-man'a o nowym Wake'u:

Keighley, speaking to Major Nelson on the subject of downloadable games, said it was an “ambitious” effort from Remedy.

“I’ve seen the game, seen the trailer we’re showing and even though it’s going to be a downloadable game, it’s not a small game,” said Keighley.

“It effectively is, I think, Alan Wake 2 when you really look at it and what they’re doing with that game. It’s really ambitious, beautiful technology and I think people are really going to be excited about it.”

Opublikowano

A czy przypadkiem stream VGA nie ma co roku blokady na rejony nie leżące w USA ?

W niedzielę wszystko będzie na GT i człowiek się wyśpi :)

PS. Mój komentarz na VGC do tego "newsa": I take everything he says with HUGE AS F*CK GRAIN OF SALT ;)

:P

Mnie z VGA najbardziej interesuje Alan i ta nowa gra od Sony (po tych sugestiach odnośnie grzybów, heh). Trailera Bioshock Infinite pewnie nie obejrzę jeśli będzie zawierał elementy fabularne.

Opublikowano

A czy przypadkiem stream VGA nie ma co roku blokady na rejony nie leżące w USA ?

Chyba na kilku portalach da się to oglądać, w ubiegłym roku tak było.

Opublikowano

szkoda siedzieć w nocy i oglądać VGA...rok temu to trwało godzinę z czego 30minut to były reklamy co 5min.

Trailery/zapowiedzi nowych gier to 5-10minut które w dobrej jakości każdy sobie obejrzy na drugi dzień.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Pewnie Girsy na Kinecta albo jakiś inny mały tytuł.

Opublikowano

Girsy na Kinect - ta pewnie :P Epic ma chyba ze 4 samodzielne studia i coś skrobać muszą.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Pewnie Girsy na Kinecta albo jakiś inny mały tytuł.

lub

Moze EPIC robi jakiegos exa na PS3.

Idealnie pasuje do tego szokujacego ex'a na PS3.

EDIT:

Ewentualnie potwierdzi sie plotka o tym, ze PFC robi prequel do Gears'ow.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

dwa lata temu były ploty jak wiele innych że studio Epic'a robi horror na ps3 więc to może te zombiaki lub ogłoszenie które miało być rok temu na VGA i w ostatniej chwili zostało anulowane.

Opublikowano
Girsy na Kinect - ta pewnie

Były kiedyś takie ploty...I owszem, Girsy za pomocą tego kontrolera mogą się wydawać dość dziwaczne, ale po newsie o tym, że Obsidian robi cRPG w świecie SP raczej nic mnie już nie zdziwi:D