Opublikowano 6 czerwca 201212 l Autor Dzisiaj bardzo skromnie, 3 osoby, znudziło już się wam chłopaki? ;d Hmm, kolejny event chyba będzie 1 dzień wcześniej, ponieważ we wtorek mamy mecz polska vs rosja o 20:45. Pasuje wam poniedziałek o 20:30?
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Przeca w poniedziałek też jest mecz... Nie wiem jak wy, ale ja oglądam wszystkie, bez wyjątków, zawsze. Event albo gdzieś po południu, albo dopiero po 23.
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Autor Hmm, popołudniu albo po 23 to tylko raczej my będziemy, to dajemy sobie spokój na czas euro czy są jakieś pomysły?
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Ja myślę, że mimo wszystko po 23 we wtorek można zagrać. Co prawda obsuwa 2 godzinna, ale możliwe, że zawsze się ktoś znajdzie, np. Adam, Irek czy np Errol albo ktoś inny jak będzie chciał. Nie trzeba od razu rezygnować tak myślę. Nawet we 2 się spoko gra, przynajmniej jest z kim pogawędzić.
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Jo, chyba graliście we wtorek a ja grałem w coś innego i zupełnie o was zapomniałem, jak widzicie mnie online to wyślijcie mi przypominajke jak gram to zapominam o wszystkich i wszystkich
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Autor Można o 23 oczywiście, ale u mnie to będzie na max 1-2h : ) Więc na czas euro spotykamy się jak da radę o 23:00. EDIT: We wtorek of course Edytowane 8 czerwca 201212 l przez Tidek
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Autor Jako że wczoraj trochę pograliśmy i na kolejny wtorek nie ma żadnych meczy, więc Ci co z nami zawsze grali informuje że umawiamy się jak zawsze na wtorek o 20:30. ^_^
Opublikowano 26 czerwca 201212 l Panowie nie wiem jak wy, ale ja chyba dzisiaj odpadam, bo jutro mam egzamin, a że jak zawsze wszystko odkładam na ostatnią chwilę to muszę dzisiaj wieczorem się coś pouczyć. Za tydzień już będzie po euro więc będzie można ciupnąć
Opublikowano 26 czerwca 201212 l Dziś też mnie nie będzie - powrót z urlopu spotkał się z rzeczywistością. Muszę nadrobić to, co ubierało się podczas mojej nieobecności w pracy.
Opublikowano 3 lipca 201212 l Raczej mnie dziś nie będzie na Blur'owym evencie, jeśli uda mi się to nie wcześniej niż po 22. Niby wakacje, ale z czasem gorzej niż normalnie...
Opublikowano 29 lipca 201212 l Autor Zapomniałem napisać >.< Mimo że ostatnio pojawiało się do 2 osób (wiem Winiaar że pojawiłeś się dopiero po 2godz., ale było już po prostu nudno), a od wtorku będę odcięty od konsoli i internetu, z krisem postanowiliśmy że gramy dzisiaj (niedziela) o 21:00. Zapraszam (jeśli ktokolwiek jeszcze w to gra :x)
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Panowie wybaczcie za brak mojej obecności w ostatnim czasie, ale jestem teraz w Holandii i nie zawsze mam czas i możliwość zjawić się wieczorem w grze, tak więc tłumaczę moją absencję. Proponuję zawiesić nasze wieczorne spotkania na jakiś miesiąc z z początkiem września (wracam do kraju 9 września) tak jak to było dotychczas - nadal spotykać się wieczorami na wspólnej grze. Nadal mam ochotę na wspólne granie, a na pewno jeszcze ktoś się znajdzie.
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Autor Ja właśnie dopiero wróciłem z wakacji, myślę że do 9 września można poczekać, i tak totalny max to 4 osoby więc szału nie ma. Oczywiście jeśli ktoś chce pograć to pisać
Opublikowano 23 września 201212 l Witam ponownie EKIPO! Postanowiłem odświeżyć temat wspólnej gry w Blura, bo dawno nie mieliśmy okazji razem pograć (jak za starych dobrych czasów). Proponuję jak zwykle, ustawić się na wtorek na godzinę 21:00. Zapraszam wszystkich chętnych!
Opublikowano 23 września 201212 l Autor Yay! W końcu ktoś tu napisał, ja będę oczywiście obecny, mam nadzieje że reszta też. ^_^
Opublikowano 26 września 201212 l Z lekkim opóźnieniem, ale udało się miło wspólnie zagrać wczoraj więc tak jak było mówione zapraszam wszystkich na kolejne spotkanie 02.10 o 21:10. Im więcej nas tym lepiej, więc nie obijać się tylko pełna mobilizacja, żeby udało się jak kiedyś, zebrać większą grupą. Zapraszam
Opublikowano 26 września 201212 l Autor Yup, trzeba poinformować wszystkich bo niektórzy chyba nawet tutaj nie zaglądają, nasz rekord to chyba było 10osób przez 30min, i nawet można było prywatny pokój założyć, a nie szukać publicznego z braku ludzi. Edytowane 26 września 201212 l przez Tidek
Opublikowano 26 września 201212 l Ja zaglądam do tematu, ale wczoraj nie dałem rady - 2 zmiana, więc wicie rozumicie... W przyszłym tygodniu postaram się zagrać. Edytowane 26 września 201212 l przez Kris77
Opublikowano 26 lipca 201311 l Autor Ok krótko i na temat, reaktywujemy event? Dzień się jeszcze umówimy w godzinach 21:00. Chętni pisać, ta gra cały czas żyje.
Opublikowano 2 sierpnia 201311 l Blur - wtorkowy event reaktywacja, proponuję wtorek 6.08, godzina 21:00: 1. Kris77
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l Ja się mogę dołączyć,ale to za parę dni jak płytka dotrze do mnie. Nie mam szans z wami ale z chęcią zagram.