P-chan 195 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Po co ten NES. Te gry w ogromnej większości są niegrywalne, a poza tym wyszły na Wii. Szkoda updatów sklepu. Lepiej daliby gry z GBC i GBA. A ja nie narzekam, bo lubię od czasu do czasu wrócić do tamtych czasów, a Marian wiecznie żywy, to jest jedna z tych gier która nigdy mi się nie znudzi. Choć na gry z Game Boy'ów też bym nie narzekał... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pious 8 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) Ja też lubię, ale to jest już archaizm. Na Wii mam całą bibliotekę z NESa i jakoś nie mam nawet ochoty tych gier odpalaç. Inna bajka to Snes, ale tu akurat czas nie pozwala, a raczej Xenoblade, a gier ponad setka w sumie czeka. Edytowane 2 Marca 2012 przez Pious Cytuj Odnośnik do komentarza
Richer 6 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Kupować po takiej cenie nie ma sensu, ale skoro dawali darmo nie narzekam. Nawet przeszedłem od nowa prawie całą pierwszą Zelde Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 No prosze, nareszcie demko które naprawdę mi się przyda bo ciągle waham się czy zainwestować w DoA na 3DS. W tym tygodniu mamy następujące pozycje: 3DS Demo: - Dead or Alive Dimensions 3DS - Fun! Fun! Minigolf TOUCH! Virtual Console -Kid Icarus Of Myths and Monsters DSiWare: - 1001 Block Busters - Succesfully Learning Mathematics Year 5 Powoli (za tydzien będzie) do japońskiego sklepiku zbliża się Castlevania Adventure z klasycznego GB. Nie za bardzo mnie to cieszy bo to bodajże najsłabsza odsłona w serii (nie licze gier 3D z N64 chociaż chyba nawet one lepsze). Nie chciałbym żeby się Konami zraziło (a sprzedać się może marnie bo nawet fanboje serii mocno tą część atakują na zagranicznych forach) bo liczę że w przyszłości będę miał opcję wykupic Castlevanie z GBA . Marcu również powoli gry z Segi GG się zaczną ukazywać więc może powoli aktualizacje będą bogatsze i zacznę wyglądać ich z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 W końcu moje konto zaliczyło doładowanie. Zainwestowałem już w Pullbloxa, ale jako że zostało mi jeszcze 76 zł, zastanawiam się nad innymi tytułami. Są to między innymi - Zenonia - mam na komórce, ale sterowanie dotykowe mi nie do końca odpowiada. Warto wydać 32 zł na wersję z DSiWare? - Mighty Switch Force - tanio, ale ponoć to gra na nawet pół godziny... tego się najbardziej obawiam. - 10 seconds run - czy 50 poziomów to nie za mało? Z drugiej strony gra kosztuje tylko 8 zł. - Pyramids - długa? Solomon's Club na GameBoya lubiłem, a "Piramidy" polegają na tym samym. - Pictobits - wciąga? Co możecie jeszcze polecić? Pytam o tytuły z DSiWare i te na 3DS-a, bo te z VC mogę włączyć na czym innym. Takiego Wario mam ogranego do bólu, ileż można . Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Szczerze to ciężko coś polecić jak VC Cie nie interesuje (co raczej nie dziwi bo trzeba być maniakiem staroci takim jak ja żeby za to płacić). Osobiście bardzo się cieszę z zakupu Zen Pinball. Z tego co wiem to Dillon's Rolling Western zgarnia całkiem dobre oceny. Seria GO! ma swoje dobre odsłony. A dziś do sklepiku wpadło niewiele. Nintendo powoli wrzuca gry rozdawane ambasadorom więc i gry z GBA są bliżej niż dalej. Szkoda że gry z GG tylko w US dziś wrzucili. Demo: -Rythm Thief! the Emperor Treasure Virtual Console: - Metroid DSiWare: -1st Class Poker & Black Jack -Battle of the Elements No i przy okazji bardzo fajnie że Nintendo poinformowało o konserwacji sklepiku (czyli nie będzie działać 20 Marca od 16:00 do 23:00 UST). Cytuj Odnośnik do komentarza
podgoor 22 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mighty Switch Force nie jest może najdłuższą grą, ale na pewno nie da się jej przejść w pół godziny (jestem pewien, że osoby tak mówiące tego nie zrobiły - ostatni level to zabawa na godzinę albo i więcej). W każdym razie, mi przejście zajęło około 5 godzin (bez bicia czasów). MSF jest niezwykle grywalne i jak za taką sumę można się skusić. Do tego grafika bardzo przyjemnie się prezentuje z efektem 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 A jak replayability? Są jakieś "znajdźki"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dzisiejsza aktualizacja: Demo: - Pyramids Virtual Console: - Dr. Mario (GB) DSiWare: - Aahh! Spot the Difference Całe szczęście, że pojawiło się demo Pyramids - oszczędziłem kilkanaście zł. Rozgrywka jak dla mnie jest za wolna, a muzyka lecąca w tle nuży jak mało co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pious 8 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nooooo, nędza straszna to demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Zapomniałbym: Jeśli macie Wario Ware z programu Ambassador, nie kupujcie Dr. Mario - we wspomnianej grze z GBA można odblokować klon w postaci Dr. Wario (podobnie jak Pyoro oraz tę mini-gierkę z samolocikiem, które są w DSiWare po 8 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 (edytowane) A dziś w sumie bardzo słabo (jak ktoś nie lubi staroci): Virtual Console: - Dragon Crystal (Sega GG) - Shinobi (Sega GG) - Sonic The Hedgehog: Triple Trouble (Sega GG). DSiWare: - Hints Hunter Edytowane 29 Marca 2012 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) W tym tygodniu: Demo: - Farming Simulator 2012 3D 3DS: - SpeedThru: Potzol's Puzzle DSiWare: - Pirates Assault Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez pawelgr5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Czy to prawda, że jak mój 3DS zakończy żywot to tracę wszystko co kupiłam w eShopie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pious 8 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Richer 6 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Konta są przypisane do konsoli, a nie do karty?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pious 8 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Pewnie, że do konsoli. Jak to u n. Można jedynie przenieść dane na inną konsolę kasując dane z poprzedniej. Bullshit. Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ale możliwe, że start Nintendo Network, coś tu zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) A dziś do sklepiku wpadły takie gierki: Virtual Console: - The Legend of Zelda (NES) DSiWare: - Crystal Caverns of Amon-Ra - I Must Run! Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Pewnie, że do konsoli. Jak to u n. Można jedynie przenieść dane na inną konsolę kasując dane z poprzedniej. Bullshit. Czyli jak zniszczę konsolę, zostanie skradziona lub zepsuje się w sposób dalece niekulturalny - bez zapowiedzi - stracę kilka stówek To powoduje, że nie kupię już nic więcej w eStore do momentu kiedy to zostanie zmienione. Szkoda bo ostatnio pojawiło się kilka super gier w moim ulubionym gatunku - logiczno zręcznościowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dzisiejszy up: 3DS: - Colors! 3D DSiWare: - Go series: Escape Trick! Convenience Store Jest jeszcze płatne video ale biorąc pod uwagę, że całkiem niedawno (w grudniu chyba jakoś) było całkiem za darmo w usłudze Nintendo Video, to chyba nie ma sensu kupować. Zresztą płacić za kilku minutowe video to raczej mało opłacalna sprawa. Kolejna marna aktualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nowy FW przynosi małe zmiany w sklepiku. Jest możliwość ściągania patch do gier dzięki czemu Migty Switch Force dostanie pięć nowych, darmowych, leveli Niestety nie wiem kiedy wrzucą Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 http://www.indiegamemag.com/vvvvvv-coming-to-european-3ds-owners-on-may-10th/ Nareszcie! VVVVVV 10 maja w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Kto nie kupi ten każual. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Majówkowy up też bez szału (tydzień temu tylko dwie gry, Block Factory na 3DS i Inchworm Animation na DSi): Virtual Console: - Game and Watch Gallery 2 (GBC) DSi Ware: - Cat Frenzy Ech może jak już bedzie opcja wrzucania pelnych gier retail do cyfrowego sklepu to się troche coś ruszy (moze nawet klasyki z DS'a bedą wrzucać??) Edytowane 3 Maja 2012 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi