Colin 1 973 Opublikowano 3 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2015 shifta na szczęście pożyczył mi kumpel ale pamiętam jego spusty nad grą, która była tak gówniana na początku że aż bolało. dopiero gruby setup i jako tako dało się jeździć ale taki niesmak pozostał że omijam wszystko co napisał. zastanowię się jednak ale pewnie dam się skusić dobra rozgrzewka i czasoumilacz przed FM6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 3 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2015 (edytowane) Lista samochodów taka sobie ale lista tras wgniotła mnie w fotel Poczekam miesiąc do prezentacji FM6, jeśli mnie nie zadowoli kupuje PC. Edytowane 3 maja 2015 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 też szukałem to same niemiaszki. wpadłem na jakiś stream, pytam się jak tam fizyka itd, dostaję odpowiedź - reminds me of Drive Club. Że jak? Model jazdy bije ten z FM czy GT na głowę. Na kółku czuć każdy niuans i jeździ się bajecznie, a po wyłączeniu wszystkich wspomagaczy jest momentami bardzo ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 Może plej w końcu dostanie jakieś porządne wyścigi, łykam na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 zdecydowane. biorę digital na premierę. czekam aż punkty z keye przyjdą i można ściągać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 Dziwie sie, ze tak dlugo zajelo ci podjecie decyzji jako staremu milosnikowi wyscigow ^.^ Kazdy jednak ma swoje preferencje w obrebie gatunku. Jak dla mnie to tytul, na ktory czekalem od dawna. Uderza w moje gusta i oczekiwania wobec torowych wyscigow. Duzo tras (licze na wiecej w DLC) i wystarczajaco duzo samochodow z roznych klas. Jestem w stanie zrozumiec glosy rozczarowania nad iloscia samochodow w Project CARS i nad brakiem pojazdow szosowych. Z drugiej jednak strony w takim F1 od Codemasters mamy do wyboru kilka bolidow nie rozniacych sie za bardzo od siebie i nikt nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 zawartość dla mnie jest w sam raz, odpowiada charakterystyce i założeniom gry. bardziej bałem się o fizykę i wykonanie. na pc wszystko elegancko było a pierwsze materiały z konsol nie zachwycały jakoś. teraz jest więcej materiałów ale z PS4. dodatkowo mając w pamięci, że SMS to ludzie od Shi(f)tów i Test Drive Ferrari to obawy miałem uzasadnione Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 510 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 Ma być split? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 Is there a split screen mode?In order to achieve the target of 60 frames per second, there is no split screen mode in Project CARS http://www.projectcarsgame.com/faq.html Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Ja też się zastanawiam czy kupić od razu. Nie planowałem tego, oglądałem kilka filmików ale jakoś mnie od razu nie porwało. Teraz coraz bardziej jestem za, bo w Forzę grałem od 1 części i sim by się jakiś przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krolik85 32 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Decyzja już podjęta. W piątek jadę po swoją kopie. Szybko nie doczekamy się innych sensownych wyścigów na konsole (oczywiście oprócz GT 7, ale to pewnie odległe czasy), więc nie ma nad czym dumać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Jak się do tego dorwie jakiś pro wymiatacz wyznający tylko zasadę gry na kierownicy, to niech da znać czy da się w to jako tako pograć na padzie. Póki co nie mam kółka do PS4 i jeśli okaże się, że na padzie jest straszna kupa, to z zakupem gry wstrzymam się do momentu aż dorwę jakąś sensowną kierownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 To ja z chęcią moge sprobowac podjąć rywalizacje z kimś kto pisze ze kierownica to jedyny słuszny wybór bo na padzie nie ma takiej precyzji, zobaczymy czy mój czas bedzie dużo gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 nie będzie dużo gorszy, może być nawet lepszy na padzie, ale tu przecież nie chodzi o sam czas przejazdu a o doznania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Nie chodzi mi o to na czym można wykręcić lepszy czas i kto jest większym harpaganem. Chodzi mi o to czy ktoś kto prawie od zawsze grał w takie gry na kierownicach będzie potrafił w to pograć też na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Moją sztukę już żona wiezie do domu, a zatem w dniu dzisiejszym o godzinie 18-tej jadeeeee. Obym się tylko nie przejechał jak z DC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Goooood jaka platforma? Cytuj Odnośnik do komentarza
oddball66 18 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Moją sztukę już żona wiezie do domu, a zatem w dniu dzisiejszym o godzinie 18-tej jadeeeee. Obym się tylko nie przejechał jak z DC. Gdzie można już kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
artex 28 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Moją sztukę już żona wiezie do domu, a zatem w dniu dzisiejszym o godzinie 18-tej jadeeeee. Obym się tylko nie przejechał jak z DC. Gdzie można już kupić? podbijam do pytającego , i jaka cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) PS 4. Ale będzie w domu hardkor, kto ma grać ja czy syn. Żonka najukochańsza dała 219zł. Wawa, pytajcie w mniejszych sklepach. Mi załatwił ziomek w zaprzyjaźnionym sklepie. Edytowane 5 maja 2015 przez Hipolos Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Napisz pare słów o grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Po18-tej coś skrobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Otwieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi