Skocz do zawartości

The Last Story

Featured Replies

Opublikowano

1) Ja grałem z auto-attack i nie narzekałem.

2) Grind jest prawie nieobecny. Od czasu do czasu natkniesz się na miejsca gdzie będziesz mógł przyzwać przeciwników do nabicia expa, więc do tego możesz się ograniczyć jeśli odczuwasz niepewność. Generalnie jednak poziom trudności nie jest wysoki.

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 20,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od E3 zeszłego roku Nintendo naprawdę dobrze prowadzi swój marketing, fakt że dość długo skupiał się na 3DS'ie co w sumie zrozumiałe jest, ale wraz z rokiem 2011r. naprawdę powoli acz sukcesywnie budu

• Tylko teraz pytanie czy te ceny są oficjalne, bo ja sobie nie przypominam by Nintendo ogłaszało oficjalną cene limitki (i albo te ogłoszenie przeoczyłem, albo go nie było). I mała dygresja, wcale nie

• 1) Ja grałem z auto-attack i nie narzekałem.   2) Grind jest prawie nieobecny. Od czasu do czasu natkniesz się na miejsca gdzie będziesz mógł przyzwać przeciwników do nabicia expa, więc do tego może