Opublikowano 2 marca 201213 l http://www.psnstores.com/2012/03/heres-why-lumines-electronic-symphony-doesnt-have-a-platinum/
Opublikowano 4 marca 201213 l Zobaczyłem filmik, wszedłem na PS Store i opadła mi szczena.Chcą za 149 zł sprzedaż jakiegoś dziwnego Tetrisa! LOOOOL Ludziom, którzy to kupują, radzę skonsultować się z lekarzem. LOL Nie znasz sie nie giereczkach, wiec nie wiem po co sie udzieliles tutaj. Dalbym za to nawet 180zl w dniu premiery, giereczka z tych ponadczasowych. Grasz dzisiaj, grasz jutro, grasz za rok. Dostalbym do reki PSP, odpalam Lumines na wejsciu....... Shinin.... do dzisiaj za mna ta nuta chodzi, a ile to juz lat ? ...... sporo. Kalin następny "miszcz" gierek... Kto kupuje bf3 dla singla... To dodatek do multi ludzie płaca 189zl za kolejny rok grania ponad 200h w multi i 50 level. Kupujesz albo nie nikt cię nie dyma. Ja dałem 150 imo warto. Bardzo mnie gierka relaksuje i miła odskocznia od innych gier. Odpale za 4 miechy i ta sama frajda co dziś. I tyłek mnie nie boli. Też gadałem, że to kolejne Lumines aż do wczoraj kiedy w końcu z czystej ciekawości zobaczyłem demo (mega mi się nie chciało bo byłem pewien, że znowu to samo..). Ok to samo ALE JAK PODANE. Gra już zakupiona. Muza w tej części po prostu rządzi! Wciąga jak diabli! Edytowane 4 marca 201213 l przez -gmeru-
Opublikowano 4 marca 201213 l A czy wprowadzili nowe klocki , podobne do tych z wersji komorkowej, czy nadal jest ta sama nuda przez cała grę jak na psp? chodzi mi o te wybuchowe np.
Opublikowano 4 marca 201213 l Nie wiem jak było na komórce. Grałem tylko na PSP. Ale jest kilka rodzajów więc pewno tak. Mnie to nie jarają klocki tylko muza. To jest totalnie mój klimat > dzięki temu wciąga jak burzaaaaaa
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Lumines na PSS kupiłem za 59zł zawiodłem się na braku online VS. Nawet VS cpu niema... :/na Ogólnie nie jest to najlepsza część serii. Brak orginalnych teledysków! W lumines 2 na PSP były. Nie ma edytora utworów. Nie można zapisać replay'ów w time atack! W lumines 2 było można to zrobić. Czas loadingu jest tragiczny (można włączyć tryb samolotowy w menu konsoli i wtedy jest OK). Plusem jest ranking światowy. Edytowane 10 lutego 201312 l przez czajnick
Opublikowano 3 marca 201312 l Nue grałem w Lumines na psp. Mam teraz na Vicie, no i wsumie nie wiem czego mam się spodziewać jeszcze po tej grze? To jestpoprostu taki klon tetrisa? Na czym polegają dodatkowe tryby?
Opublikowano 4 marca 201312 l Klon tetrisa to raczej nie jest bo zasady gry są zupłnie inne. A co do rodzajòw rozgrywki to po zdobyciu wszystkich skinòw i avataròw ja osobiście uważam tylko tryb time atack 30,60,180 lub 360 w ktòrym celem jest usunięcie jak najwięcej "squeròw" w danym czasie. Reszta trybòw jest raczej nudna na dłuszą metę. Brak trybu online vs nie daje mi innej możliwości...
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l Jaka jest przyczyna że nie widzę wyników znajomych ? a na pewno mam kilku znajomych co w to grają bo widzę po zdobywanych trofeach vita 3g mam ale bez karty sim bo gram najwięcej jak mam dostęp do wifi
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l chyba błąd gry....też nie widziałam wyników, baa same rankingi często wczytują się w nieskończoność
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l Moze znajomi graja w wersje pudelkowa, a Ty 'plusowa'? Moze te dwie wersje nie wspolpracuja ze soba.
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l Potwierdzam, mi też wyniki się wczytują lata świetlne. W sumie to i tak często gram w trybie samolotowym bez wi-fi, żeby dłużej trzymała bateria więc akurat mi to nie przeszkadza. p.s. raz tylko widziałem jakieś "marne" wyniki Coatiego
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l ja mam plusową ale z tego co wiem to chyba każdy mój znajomy na friendliście, który ma vitę też leci praktycznie na gierkach z plusa
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Jak ktos chce za grosze w pudle to w konsoleigry maja po 25zl plus promo na kuriera za 12. Ja wzialem bo demo mnie mega wciagnelo a za takie grosze to warto skorzystac zwlaszcza ze uzywki na allegro chodza drozej
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Rzadko tam zagladam bo malo maja na vite:) ale sciagnalem demo tej gry i chcialem w pudelku bo jak mozna i jest to nigdy nie biore cyfrowo nawet jak sa promo jakies super:)