Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of duty Black Ops 2

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 538
  • Wyświetleń 95,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Zaqair
    Gość Zaqair

MaZZeo skoncz juz. Wszyscy wiedza,ze to w jakis sposob utrudnia rozgrywke.Ale ja np. zadko mam takie akcje. Jakos nie widze cie w temacie bf3 marudzacego na glitche.Nie lubisz CoD to nie graj/kupuj/wc

• Już przy okazji Black Opsa zrobiłem na forumie małą analizę jak ten Veteran działa, przy okazji pokazując jak tragiczny design ma ta gra. A raczej jej brak, bo twórcy ograniczają się jedynie do wrzuce

• Gram już wystarczająco długo na multi (prawie 2 prestiż), żeby stwierdzić iż ta gra posiada najgorszy multiplayer ze wszystkich części jakie ukazały się od początku istnienia serii i odkąd w nią gram

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-15100-Zapowiedz_nowego_CoDa_tuz_za_rogiem.html

Chyba nie ma złudzeń, że Black Opsik 2 NADCHODZIII. Megaaa, jestem ciekaw w jakich realiach osadzą Dwójkę i jaką historię wymyślą.

Mam nadzieję, że będzie to poziom świetnej Jedynki. Tylko wolałbym misje w co-opie zamiast Zombie.

Mw3 odpuściłem na premierę ale BO2 pre order to raczej obowiązek.

Opublikowano

Ja się teraz zastanawiam nad Black Klopsem jedynką. Kupiłem ostatnio MW3 i co by nie mówić o Acti, to akcja w singlu stoi na najwyższym poziomie.

Opublikowano

Ja się teraz zastanawiam nad Black Klopsem jedynką. Kupiłem ostatnio MW3 i co by nie mówić o Acti, to akcja w singlu stoi na najwyższym poziomie.

Nie zastanawiaj się, w Black Ops masz ciekawszą historię niż w MW. Dobrych scen tez nie brakowało, jak ruletka. ;]

Opublikowano

A nie masz jeszcze ogranego BO? To się w ogóle nie zastanawiaj ;] dla mnie (imo) najlepszy CoD po najlepszej Czwórce.

Btw a ja właśnie muszę ograć jeszcze Mw3 ale to już po Maxie w wakacje.

Opublikowano

ciekawe czy na starym silniku? (kogo che oszukać, wiadomo) silnik pewnie dopiero na nextgenie zmienią. Pewnie Bo2 kupie na premierę. znowu :(

Opublikowano

Przy tej bazie klientów będą przez jakiś czas trzaskać jeszcze części na XO i PS3.

Opublikowano

Ciekawe czy to ostatni CoD na tej generacji.

Na 99% nie, będzie jeszcze w przyszłym roku i jeszcze po tym jak wyjdą next geny, tyle że odpowiednio obciętą grafiką. WaW też było na PS2.

A nie masz jeszcze ogranego BO? To się w ogóle nie zastanawiaj ;] dla mnie (imo) najlepszy CoD po najlepszej Czwórce.

Mam w domu z 8 rozgrzebanych albo w ogóle nie ruszonych gier na PS3/X360, muszę trochę przystopować :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kupić raczej nie kupię, ale singla chętnie "obejrzę" na YT, bo ten z BO był naprawdę fajny i klimatycznie zupełnie inny od Modern "Ameryka (pipi)a!" Warfare.

Opublikowano

Ja Black Ops 2 biorę z miejsca. Bo miało tak wy(pipi)aną kampanię, że nawet ten nudny tryb z zombiakami jakoś przełknąłem. Grałem też sporo w mulit ale kampania mną pozamiatała. Ogromny plus za osobowość głównego bohatera, był bardzo wyrazisty, a tego mi brakuje w shooterach najbardziej. Klimaty Vietnamu, fabuła i intensywność akcji. Zdecydowanie najlepsza kampania w serii.

Dlatego sequel łykam od ręki.

Opublikowano

To byłoby mocno nie w stylu Acti. Zawsze jest podział na współczesną i historyczną odsłonę CoD.

Opublikowano

Faktycznie, lepiej żeby to nie było prawdą, a jeśli już, to niech będzie to gra w stylu jedynki, inaczej dostaniemy tym razem stuprocentowego klona MW.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-15285-Black_Ops_2__kolejne_poszlaki.html

data premiery mozliwa w listopadzie. a z plotek to prawdopodobnie "przyszłość" w fabule. kurna że tez na działkę nie wziąłem konsoli, pyknął bym sobie w black opsa ;/

Opublikowano

kazdy cod w listopadzie wychodzil wiec to nie szok

Opublikowano

blackops2-okladka.jpg

Okładka. Wygląda całkiem autentycznie, w podobnym stylu co ta z jedynki.

Opublikowano
Pushing the boundaries of what fans have come to expect from the record-setting entertainment franchise, Call of Duty®: Black Ops 2 propels players into a near future, 21st Century Cold War, where technology and weapons have converged to create a new generation of warfare. Pre-order today.

boxart_ps3.png

http://callofduty.com/uk/en/blackops2/

img5051_010ybwx.jpg

img5051_02cubwk.jpg

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Tematyka nawet od biedy ciekawa, może będzie dobry COD. :)

Ciekawi mnie czy Reznov powróci, może w takim stylu jak cpt. Price w MW1?

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Czyli nici z kontynowania wątku Masona,Reznova z Black Ops 1? Szkoda...

Edytowane przez LionelPL