Jump to content

Wyzerowany GS ?

easye

Recommended Posts

Posted

Czy cos ze strona XBL sie z(pipi)alo, czy padlem lupem jakiegos kretyna z MS, bo wchodzac dzisiaj w swoj profil wyzerowali mi GS, wraz z cala historia gier... ?

Posted

Mnie też wyzerowało :). Dosłownie przed chwilką, jak zdobyłem achievementa. Wtedy zeruje się konto. Sprawdziłem na drugim profilu gdzie miałem około 2,8k GS - po zdobyciu osiągnięcia wszystko zostało również wyzerowane. Życie, ot co ;).

Guest _Be_
Posted

haha ja też wlasnie wbijam odpalam bfa i dostaje 11 aczików i nic więcej LOL

Posted

"We're aware of some gamer score issues at this time, and we're looking into it. Thanks so much for your patience! ^BA"

z twittera xbox support

Posted

Dodzwoniłem się do Microsoftu, rozmawiałem z miłą panią która nawet bez wyjaśniania wiedziała już o co chodzi. Mówiła że mają gorącą linię w tej chwili, jest to ogólnoświatowy błąd i pracują już nad tym. Mówiła że wszystko wróci do normy w ciągu, ty cyt. "od kilku godzin do kilku dni".

• Upvote 1
Posted

Uff a już się wkorwiłem że jakaś szmata wlazła mi na konto...

U mnie zmieniło strój avatara i wyzerowało mi wszystkie osiągnięcia ale punkty GS mi zostały.

Guest DonSterydo
Posted

Nie trzeba kasować. Ja zwyczajnie się wylogowałem i nadpisałem profil.

Posted

Tak jak mówi DonSterydo - wyloguj się i pobierz profil z XBL. Niczego kasować nie musisz.

Swoją drogą zastanawiam się czy zliczyło mi acziki, które nabiłem w trakcie awarii... Nie pamiętam stanu GS z wczoraj.

Nie nalicza, dzisiaj zdobyłem dwa w Twisted Shadow Planet i przepadły.