Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli to miał być gameplay z PS3, to chyba logiczne, że używaliby pada od tejże konsoli.

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Jeśli dobrze usłyszałem, to nie było nic związanego z Wii U, tylko nazwa jakiegoś serwisu związanego z grami, gdzie więcej się o tym dowiemy

Opublikowano

Chcę next geny :P

Ja pierdziele taka grafika w jakimś sandboxie a i tak pewnie nie był to jakiś szczyt. Stona pewnie się śmieje, że taką gierkę odpalał 5 lat temu ;p

Opublikowano

No kur.wa niemożliwe to jest, sorry.

Jeśli to jest wnioskowane na podstawie trzymanego pada to błąd, bo to mogło być podłączone do PC.

Ludzie na neogafie piszą ze grał na padzie od X360 (kolorowe przyciski), więc na bank to było combo PC + xboxowy pad, jak z resztą większość prezentacji dzisiaj.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Dobrze by było, jeśli za rok nie będziemy sie zastanawiać co się stało z tą fajną grą pokazywaną na konferencji UBI w 2012.

Takich przypadków znamy już wiele niestety. Ubisoft też wedle mojej pamięci w tym aspekcie jest w czołówce.

Apropo gejmplaju Watch Dogs, nie wiem czym sie podniecacie, na bank jeśli wyjdzie to na obecne konsole, nie widziałem w tym nic co odbiegało by technologicznie od obecnych konsol.

Edytowane przez .:marioo:.

Opublikowano

Jak się kończył pokaz to w tle był znaczek WiiU chyba, że to tak po prostu.

Jak to WiiU, no to power ma większy niż PS3 i Xbox 360. Nawet AC3 nie ma startu wizualnie do tej gierki. A jeśli jeszcze będzie możliwość jeżdżenia pojazdami po tym mieście, to już w ogóle masakra.

a jaki ma mieć konsola wydana w 2012 roku?

No różne już opinie się pojawiały, ludzie od Darksiders mówili o takich samych możliwościach.

Opublikowano

Hahahaha to w końcu z jakim padem stał xDDDDDDDDddd

Bo idą 3 wersje, zaraz się okaże, że z klawiaturą stał xD

Opublikowano

Pora zbierać pieniądze na komputer.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Cóż, nie dziwne, że widzowie są w szoku, bo cokolwiek next-genowego by pokazali, to tak by się skończyło. Zbytnio się napalać nie ma sensu, bo, jak już wspomniano tu, takie gierki lubią później znikać z list wydawniczych, a w najlepszym przypadku przejść długą drogę i dużo przemian do premiery i niekoniecznie okazać się hitem.

Co nie zmienia faktu, że zrobiło kozackie wrażenie.

Opublikowano

Rozwalił mnie ten moment jak tego typa, zwykłego pasażera wyjął z samochodu. Ekstra naturalne to było, taką animację w GTAV mogliby dać.

Opublikowano

No, był to czarny pad od X'a z kablem. A na koniec jak przełączyli na inną postać i pokazali grających to ktoś stał też z padem przy stanowisku gdzie wcześniej pokazywali AC3 na PS3.

Jaka rozkmina lul.

Opublikowano

Na uj Wam ta rozkmina, skoro wiadomo, że to leciało z PC

Opublikowano
2zgb1fq.png
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=FcMRkyoHKeA watch_dogs

pad byl od x360, bylo widac niebieski i zolty guzik :D

mozecie sie smiac ale zaintrygowal mnie

http://www.youtube.c...d&v=4NiCE1vK2Qk

Mnie też, szkoda tylko że nie pokazali nic z gejmplaju. Po zwiastunie widać tylko że na maxa zgapili wszystko od Dead Island. Ale skoro to exklusiv na WiiU to nie interesuje mnie już. Zawsze jest tak że Nintendo wrzuci jakiś trailer lub grę dla graczy a później i tak wydaje casualowe i popierdókowate gry w 99%. .... Nie dzięki, nie dam się nabrać.

Opublikowano

.

Edytowane przez kubson