Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

O 3 jest konfa Sony, tak?

Liczę , że też coś (pipi)ną ni stąd , ni zowąd :) podobnie jak Ubi z Watch Dogs.

Opublikowano

O 3 jest konfa Sony, tak?

Liczę , że też coś (pipi)ną ni stąd , ni zowąd :) podobnie jak Ubi z Watch Dogs.

Rocksteady pokaże Arkham World na PS4.

Daffy-Duck-masturbating.jpg

Opublikowano

U Sony już gra muzyka :)

Piona dla wszystkich coreowców. Watch Dogs to mój mokry sen. Taka Adriana Lima - piękne i niedoistępne cudo :D

Opublikowano

Ej Sony miałoby takiego szokera w postaci Beyond, frajersko, że ktoś się wygadał na kilka godzin przed.

Wątpię żeby jeszcze czymś tak dużym zaskoczyli.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Czy ja wiem czy szokera. Przecież każdy wiedział że QD coś tworzy/pokaże.

Opublikowano

No według mnie to było wiadomo na takiej samej zasadzie jak wiadomo, że "GG coś tworzy, że Remedy coś tworzy, że Rockstar coś tworzy" itd.

Czyli w sumie shit wiadomo, a tak by wyskoczył Cage z trailerem, koncepcją, gameplayem to byłoby :o

No ale i tak w sumie o gierce mało wiadomo (nic).

Opublikowano

Ciekawe co tam pokażą z TLOU, oby tylko nie jakiś mocno oskryptowany fragment z samą akcją.

Opublikowano

Ciekawe co tam pokażą z TLOU, oby tylko nie jakiś mocno oskryptowany fragment z samą akcją.

no a co maja pokazać? jak się farmi expa na moobkach? :) to konfa dla hamerykanuf - musi być wszystko prosto, jasno i z wybuchami

Opublikowano

fajną okładkę PCF zrobiło

gow_judgment_rp_2d_boxshot_lhs_usk_jpg_jpgcopy.jpg

JEST DATA PREMIERY

• US release date1st half 2013
  • ESRB RatingRating Pending
  • US MSRP$59.99 (U.S.) ERP
  • publisherMicrosoft Studios
  • developerEpic Games, People Can Fly

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Dopóki nie zobaczyłem konfy ubi mógłbym uznać że to e3 to lipa roku,połowa tych gier to "szczelaniny" czemu? :(