Opublikowano 5 czerwca 201212 l Bez kitu, tak wam się ten Gow podoba? Przecież to będzie 6 raz to samo. Ale dopiero drugi raz na PS3. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Square
Opublikowano 5 czerwca 201212 l book of spels to strzal w 10 hahahah Book of spells dla Sony jest marketingowym strzałem w dziesiątke, bo przyciągnie przez ps3 RZESZE fanów serii HP wygłodzonych po zakończeniu książek/filmów. Ja w to nie będę grał, Ty jak i większość ludzi tutaj pewnie również nie, ale stada 15-tolatków będą napie.rdalać przed telewizorami wingardum leviosa do usranej śmierci. takie strzały w 10tkę to MS ma co roku przedstawiając aplikację do Xbox Live. Nawet nie wiesz ile hajsu biją na tych ESPNach etc Wcale nie mówię żę nie ma, odniosłem się po prostu do tego co widziałem. Je.bią mnie wojenki ps3 vs xO. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez ghost.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l A Cage mnie w(pipi)ił bo zamiast gameplayu to on pokazał scenkę. Jeszcze rozumiem żeby to był next gen i scenka na zasadzie pokazu możliwości nowej konsoli. Ale tak? (pipi)a mogę już ufać tylko jednemu developerowi
Opublikowano 5 czerwca 201212 l W mojej ocenie najlepszą konfe miało Ubi potem egzekwo Ms i Sony a najgorszą Ea. Gdzie do cholery podziało sie OverStrike ?
Opublikowano 5 czerwca 201212 l book of spels to strzal w 10 hahahah Book of spells dla Sony jest marketingowym strzałem w dziesiątke, bo przyciągnie przez ps3 RZESZE fanów serii HP wygłodzonych po zakończeniu książek/filmów. Ja w to nie będę grał, Ty jak i większość ludzi tutaj pewnie również nie, ale stada 15-tolatków będą napie.rdalać przed telewizorami wingardum leviosa do usranej śmierci. moze bylby strzalem ( ale i tak w to watpie) jakies 5 lat temu jak harry byl bardzo popularny teraz juz sie konczy moda na to uniwersum No pewnie, bo dzisiaj podstawówki są opustoszałe i nikt już nigdy więcej nie dotknie serii HP po tym jak wydano ostatnią książkę. Zupełnie to samo było 60 lat temu z Władcą Pierścieni. Oh wait. Nigdy nie byłem wielkim fanem serii bo wychowywałem się w czasach gdy te ksiązki jeszcze nie istniały na polskim rynku a zagraniczny był u nas praktycznie niedostępny. Ale gwarantuję, że cała seria będzie miała potężny impact na kolejne pokolenia młodych nastolatków jeszcze przez wiele lat. A na pewno do końca tej dekady, co z marketingowego punktu widzenia zupełnie Sony wystarczy. Żeby nie było zbędnego gadania, naprawdę mam głęboko w poważaniu kto wygrał a kto przegrał e3. Ps3 jest spoczko i xO też jest spoczko, i nawet pc jest spoczko, i i tak ku.rwa nie mam czasu grać na żadnej z tych platform. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez ghost.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Oddam Vitę w dobre ręce, kto chce? Ja mogę przygarnąć, przejdę golden Abyss i puszcze dalej. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Square
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Gdyby nie te gadki to konferencja mogła trwać maks 30 minut. Ogólnie Sony nie miało tak słabej od czasu Riiiiiiiidge Racer i Giant Enemy Craba.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Tyle, że Sony też ma te wszystkie kanały i usługi od dawna (kanały/magazyny sportowe, filmowe, muzyczne, ect. ). Oczywiście w USA, choć z drugiej strony fanów MLB.tv czy NHL to u nas niezbyt chyba dużo w porównaniu z USA Kto by chciał za to płacić. Konfa nie zryła du.py, ale dla graczy była bardziej smakowita od konkurencyjnej MS. Widać że tablety i smartfony trzęsą rynkiem, stąd nawet Sony musiało coś dodać o tym MS pojechał po całości zostawiając graczom trailerek, teaserek i multiplatformy. Sony dało ciekawą zapowiedź Beyond - nie wiem z czym to mam zjeść, wygląda na jakieś Heavy Rain + Heroes (serial). Nie widziałem tam emocjonalnego szału, nie wiem co Cage znowu kombinuje. Fajnie, że wyjdzie AC na PS Vitę i będzie laska Harry Potter to na pewno marketingowy strzał w dziesiątkę, ogromna marka i ogromna rzesza fanów. No i smakowite kąski - gameplay z GoW 4 i TLoU. Pierwszy to był single player, i trudno oczekiwać czegoś innego, ale też był klimacik - motyw z człowiekiem słoniem, odepchnięciem wieśniaka, czy Krakenem - MOC. TLoU to kop w czachę, ku.rwa jaki zaje.bisty klimat, wszystko jak w jakimś filmie, zwłaszcza reakcje AI, bardzo NATURALNE. Będzie na pewno też motyw ojca i córki. To będzie killer tego roku, w zasadzie pewniak do gry roku Jutro N musi mocno zamieść, bo startuje z Wii U.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Konferencja Sony bardziej mnie wynudziła chociaż miała lepsze exy, pokazówki. M$ jakoś szybciej to i zwinniej puszczał. No i multiplatformy lepsze o wiele.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Tyle, że Sony też ma te wszystkie kanały i usługi od dawna (kanały/magazyny sportowe, filmowe, muzyczne, ect. ). Oczywiście w USA, choć z drugiej strony fanów MLB.tv czy NHL to u nas niezbyt chyba dużo w porównaniu z USA Kto by chciał za to płacić. Konfa nie zryła du.py, ale dla graczy była bardziej smakowita od konkurencyjnej MS. Widać że tablety i smartfony trzęsą rynkiem, stąd nawet Sony musiało coś dodać o tym MS pojechał po całości zostawiając graczom trailerek, teaserek i multiplatformy. Sony dało ciekawą zapowiedź Beyond - nie wiem z czym to mam zjeść, wygląda na jakieś Heavy Rain + Heroes (serial). Nie widziałem tam emocjonalnego szału, nie wiem co Cage znowu kombinuje. Fajnie, że wyjdzie AC na PS Vitę i będzie laska Harry Potter to na pewno marketingowy strzał w dziesiątkę, ogromna marka i ogromna rzesza fanów. No i smakowite kąski - gameplay z GoW 4 i TLoU. Pierwszy to był single player, i trudno oczekiwać czegoś innego, ale też był klimacik - motyw z człowiekiem słoniem, odepchnięciem wieśniaka, czy Krakenem - MOC. TLoU to kop w czachę, ku.rwa jaki zaje.bisty klimat, wszystko jak w jakimś filmie, zwłaszcza reakcje AI, bardzo NATURALNE. Będzie na pewno też motyw ojca i córki. To będzie killer tego roku, w zasadzie pewniak do gry roku Jutro N musi mocno zamieść, bo startuje z Wii U. Nie było daty, więc TLOU nie będzie w tym roku.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Taktyka Sony 1. Zapowiedz gry które nie istnieją 2. Czekaj aż plebs pobiegnie po konsole do sklepu 3. Nie ujawniaj daty premiery tych gier 4. Kłam fanom przez lata o ich istnieniu 5. Skasuj/nie wydaj ich 6. ??? 7. PROFIT
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Milczenie jest złotem Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mieliby chociaż trochę honoru. To powiedzieliby na samym początku czy końcu konfy "bardzo nam przykro ale nie możemy jeszcze pokazać Agenta, FFXVersusIII" byle co. Ale żeby chociaż zaktualizować sytuację, a tu ch,uj lepiej milczeć. I dupa gier których nigdy nie było i już raczej w tej generacji nie będzie.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Czyli podczas tegorocznego e3 z rzeczy nowych, niezapowiedzianych wcześniej dostaliśmy: 1. Watch Dogs. 2. Beyond. 3. Jakieś popierdółkowate usługi na PS3 i Xboxa. 4. Książkę do move'a o.O (serio uważacie, że to ma sens? imo, zapowiedzą na to 5 gier, za pół roku nikt o tym nie będzie pamiętał, jak to u sony). Ja pieprze, niech Ci każual gejmerzy idą sobie grać na facebooku albo w gry przeglądarkowe, to może w branży wróci moda na robienie prawdziwych gier, tworzenie jakichś nowych IP i rozwijanie starych (bo sorry, ale i Gow:A i RE6 i Halo 4 i COD:BO2 i Girsy i Crysis 3 i Lost Planet 3 Dead Space 3 zjadają własny ogon, rozwojem tego nazwać nie można, chyba tylko AC3 stanowi jakiś postęp względem poprzedniej części, co potrafię dostrzec, mimo że nie lubię tej serii). Największe targi gier, a dostaliśmy tańcząco-śpiewających murzynów, aplikacje do butów i książkę do pottera. Tylko ubisoft dało się oglądać bez znudzenia. (pipi)a mogłem iść spać. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez noxious33
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Też mogem iść spać, ale byłem głupi i będę teraz umierał. No nic, czas się zebrać do pracy, a może jakimś cudem wytrzymam do konferencji Nintendo.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Bez kitu, po co oni w ogole wypuscili vite? Za ile lat wyjda na to jakies NOWE gry? Jak to przeciez zapowiedzieli finala 7 i tomb raidera ze bedzie mozna odpalic!!! Nie ma co zawodlem sie troche, nie sprzedaje ze wzgledu na ac3 potem siu do kubla. Czekam na ninny, ma byc nowy 3ds.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Bez kitu, po co oni w ogole wypuscili vite? Za ile lat wyjda na to jakies NOWE gry? Jak to przeciez zapowiedzieli finala 7 i tomb raidera ze bedzie mozna odpalic!!! Nie ma co zawodlem sie troche, nie sprzedaje ze wzgledu na ac3 potem siu do kubla. Czekam na ninny, ma byc nowy 3ds. i co mam kupic 3ds aby grac w 15 raz w ta sama gre ? hand heldy sa to kitu. smartphony calkowicie wypra je z rynku ;p ( no N sie utrzyma dluzej bo jak jeszcze tlumy fanatykow co kupia kolejne edycja z nowym kolorem obudowy)
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Watch Dogs jest megatoną jeśli chodzi o zapowiedź ogólnie, raczej mało kto potrafi coś takiego utrzymać na tak długo w tajemnicy. Ale sama gra...szczerze to nie rozumiem podjary, o ile połowa gameplayu faktycznie niezła o tyle po końcówce mam wrażenie, że to będzie po prostu kolejne GTA tylko w hackerskich klimatach... Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Na Vitę zapowiedzianych jest co najmniej 20 tytułów, w tym takie "crapy" jak Assasin's Creed: Liberation, Call of Duty: Black Ops Declassified. Persona 4, Little Big Planet... Faktycznie trup jak ch.uj. Akurat na konfie był AC i trochę ogółów, ale to nie znaczy że nic się nie tworzy