Opublikowano 5 czerwca 201212 l Do ch,ujni niestety ale bym zaliczył scenkę z Beyond. Nie, że zła czy coś ale czemu scenkaaa, nie grywalny fragment. Oraz nie rozumiem czemu nie pojawił się Bioszok o.O Tym bardziej na konfie Sony (vita, ps move). A gra targów (gry): Watch Dogs, GoW:A, AC3 no i w sumie TLoU chociaż jeszcze bez ochów achów. Forza: H też mi się bardzo podoba. Oczywiście IMO Edytowane 5 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Właśnie oglądam konferencje Ubi. Fajna ta czekoladka. Do ch,ujni niestety ale bym zaliczył scenkę z Beyond. Nie, że zła czy coś ale czemu scenkaaa, nie grywalny fragment. Masz gameplay Wiadomo, że mechanika tego filmu, tzn. gry będzie bardzo podobna do tej z HR.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Do ch,ujni niestety ale bym zaliczył scenkę z Beyond. Nie, że zła czy coś ale czemu scenkaaa, nie grywalny fragment. Oraz nie rozumiem czemu nie pojawił się Bioszok o.O A gra targów (gry): Watch Dogs, GoW:A, AC3 no i w sumie TLoU chociaż jeszcze bez ochów achów. Forza: H też mi się bardzo podoba. Oczywiście IMO Opóźnili grę i od razu powiadomili, że nie będzie Bioshocka na E3, a czemu to nie mam pojęcia.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Na GT jakiś ekskluzyw na WiiU od Platinium. Pokazaliby to na konfie...
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Wg mnie najlepszą konferencję miało Sony- Beyond i The Last of Us kupię na 100%. Najbardziej zachwycił mnie gameplay z Tomb Raidera. Rozczarował sposób prowadzenia konferencji- na wszystkich większość czasu się nudziłem.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Wg mnie najlepszą konferencję miało Sony- Beyond i The Last of Us kupię na 100%. Najbardziej zachwycił mnie gameplay z Tomb Raidera. Rozczarował sposób prowadzenia konferencji- na wszystkich większość czasu się nudziłem. Ubi nic nie pobije!!!
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Na mnie większe wrażenie zrobił trailer AC Liberation na Vitę niż Beyond. Szczególnie ta muzyka, naprawdę czułem klimat. Ubisoft wygrało E3.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Na GT jakiś ekskluzyw na WiiU od Platinium. Pokazaliby to na konfie... Gdyby to był np MadWorld 2...
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Na mnie większe wrażenie zrobił trailer AC Liberation na Vitę niż Beyond. Szczególnie ta muzyka, naprawdę czułem klimat. Ubisoft wygrało E3. Jak oglądałeś trailer Beyond to byłeś po jednym heinekenie, przy Liberation poszły już trzy. Dobrze radze, sprawdź Beyond na trzeźwo.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l konfę ninny mozna skomentować jednym gifem co za rozczarowanie. co za zawód. Nintendo... Co wyście narobili ;/ Gdzie Zelda? Gdzie Metroid? Albo inne pytanie... GDZIE GRY? Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Figaro
Opublikowano 5 czerwca 201212 l H4 priorytet, reszta czas pokaże. Watch Dogs to ściema, na pececie śmigał.Ubi jakoś nie wierze.Mam tylko nadzieje że w tym i przyszłym roku PS3 jeszcze odpalę. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Bushisan
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nintendo dokonało niemożliwego i miało konferencje jeszcze gorszą od sony.... Nie ma to jak zapowiedzieć na jesień nową konsole i nie pokazać żadnych gier czy czegoś naprawdę ciekawego, 3-4 mariany jak na 3ds'a i kilka starych multiplatform to nie to na co czekali gracze. ZombieU jest ok, nic więcej nie było. Jak ktoś będzie chciał mieć namiastkę tabletopada to będzie miał smart glass na Xa i Vite pod ps3. Największe kozaki targów Halo 4, Tomb Raider i Sleeping Dogs tu nie ma wątpliwości. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Daddy
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nintendo dokonało niemożliwego i miało konferencje jeszcze gorszą od sony.... Nie ma to jak zapowiedzieć na jesień nową konsole i nie pokazać żadnych gier czy czegoś naprawdę ciekawego, 3-4 mariany jak na 3ds'a i kilka starych multiplatform to nie to na co czekali gracze. ZombieU jest ok, nic więcej nie było. Jak ktoś będzie chciał mieć namiastkę tabletopada to będzie miał smart glass na Xa i Vite pod ps3. Największe kozaki targów Halo 4, Tomb Raider i Sleeping Dogs tu nie ma wątpliwości. oczywiście uważasz, że ms miał lepszą konfę od sony
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Dla Daddiego nawet jakby Sony pokazało Ps4 i 10 exów to byłaby najgorsza konfa w historii xD
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Fani Ninja Gaiden zostali trochę wyru.chani, bo wersja WiiU będzie miała: New Weapons and Ninpo Types – Exclusive to the Wii U version, the game includes six weapon types and three Ninpo types, allowing for greater game-play variation and deeper strategy. Character/Weapon Progression System – Using the Karma points earned during game play, a player can upgrade his weapons and Ninpo and increase the character HP level. Faster, More Intense Battles – Improved enemy AI, the return of dismemberment, as well as new enemy types and battle areas have been added for greater variety in battles and increased replay value.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nie odpisujcie mu nawet, bo koleś nawet nie potrafi trollować, robi to tak pokracznie, że aż go szkoda. oczywiście uważasz, że ms miał lepszą konfę od sony A nie? Przecież były buty najki i usher no i jakieś rendery. ;] Edytowane 5 czerwca 201212 l przez YETI
Opublikowano 5 czerwca 201212 l kazdy ogarniety wie ze sony z(pipi)alo tylko the last of us byl ok, mega slaba konfernecja na ktorej wiekszosc czasu zachwalano books of spells ;/ za(pipi)isty ex! abracadabra suckers! )) nintendo rowniez dalo ciala ;/ na jesien wychodzi konsola i zero gier tylko zombiU wyglada w miare ale nie jest to pozycja przekonujaca do zakupu konsoli ;/ kurde dali by juz nowe konsole ;/ trzymam kciuki za Watch Dogs bo milo zobaczyc nowe ip w zalewie sequeli Edytowane 5 czerwca 201212 l przez kubson