Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 60,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Ciekawe ile rdzeni ma WiiU.

Poza HD, to zatrzymali się gierkami w czasach startowych gier na Gamecube'a.

Opublikowano

Przeprasza, ale jak zdanie xbotów może być obiektywne? Zwłaszcza w takiej sytuacji, gdzie wasza frustracja sięgnęła zenitu po tej żenadzie, którą pokazał Microsoft? Gdybym miał tylko X360 to chyba bym się zamknął w sobie po tym E3. ;)

Opublikowano

No nie przesadzaj z tym Tekken Tagiem, gołym okiem widać różnicę. Co nie zmienia faktu, że na Nintendo nie ma co liczyć w kwestiach postępu graficznego.

Właśnie obejrzałem konfę Sony, i powiem tak : Beyond dla mnie świetną niespodzianką (nie dotarły do mnie żadne przecieki wcześniej), QD raczej nie zawiedzie (oczywiście jak komuś nie pasuje konwencja Fahrenheita czy Heavy Rain to i tu nie będzie zadowolony, zakładam, że jakiejś zmiany drastycznej w gameplay'u nie będzie i dostaniemy pół film/pół grę), technicznie świetnie (na moje oko to technologia do twarzy ta sama co w LA Noire). Nie jestem całkiem na bieżąco, ale na mnie taka grafika robi naprawdę duże wrażenie. Last of Us nie podjarał mnie przy pierwszej zapowiedzi, nie jara mnie specjalnie i teraz, no ale nie da się ukryć, że pomysł i wykonanie dobre. Nowy GoW to oczywiście murowany hit, pewniak, wrażenie zrobił oczywiście wyśmienite, choć gdyby nie było oficjalnej zapowiedzi/teasera, to element zaskoczenia by pewnie pozytywnie wpłynął na odbiór całej imprezy. PS Allstars to nie dla mnie, no ale widzę, że publika ma mokro (no ale w USA Super Smash Bros. to mega hit). Reszta to mniej znaczące bzdety (PS Move, nieproporcjonalnie dużo czasu poświęconego księdze zaklęć), mało interesujące mnie tytuły na Vitę itd.

Co do Ubi i ich Watch Dog, to ładnie pokazuje, jak ludzie są głodni next gena. Konfa U jest ciągle wymieniana jako najlepsza w tym roku, co w większości przypadków jest chyba właśnie zasługą ostatniej zapowiedzi.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Obiektywna, jedyna słuszna ocena

Ubisoft - 8/10

EA - 7/10

MS - 5/10

Sony - 5/10

Nintendo - 2/10

Zdecydowanie za wysoka ocena EA. DS3 którzy jest zwykłą strzelanką, MOH jako 100% kopia COD i całkiem fajny NFS. A więc nic szczególnego.

Opublikowano

Obiektywna, jedyna słuszna ocena

Ubisoft - 8/10

EA - 7/10

MS - 5/10

Sony - 5/10

Nintendo - 2/10

Nie, obiektywna i jedynie słuszna wygląda tak:

Ubisoft - 8/10

EA - 3/10

MS - 4/10

Sony - 3/10

Nintendo - 1/10

BTW, nawet aktorzy w reklamach gier nintendo wiedzą jaki poziom prezentuje ich konferencja

228807-lololol.jpg

Opublikowano

Co do Ubi i ich Watch Dog, to ładnie pokazuje, jak ludzie są głodni next gena. Konfa U jest ciągle wymieniana jako najlepsza w tym roku, co w większości przypadków jest chyba właśnie zasługą ostatniej zapowiedzi.

Haha that's the fucking point.

O tym samym myślę, od wczorajszej konfy Ubi. I to jest dokładnie to o czym pisał Stona (1:0) dla niego.

Nikt nie chce next genów (oczywiście tu cudzysłów bo dużo osób już dawno chce) ale wystarczyła jedna gra która wyglądała graficznie :o I większość uznaje ją za najlepszą albo jedną z lepszych E3.

Przypadek? Nie sądzę!

Pokazaliby Ps4Xo1080 "każdy" by sikał.

Już Zwyrol nie przesadzaj, że taką zwykła strzelanką, wskaż mi taką w klimatach sci-fi - Obcego.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
O tym samym myślę, od wczorajszej konfy Ubi. I to jest dokładnie to o czym pisał Stona (1:0) dla niego.

Nikt nie chce next genów (oczywiście tu cudzysłów bo dużo osób już dawno chce) ale wystarczyła jedna gra która wyglądała graficznie :o I większość uznaje ją za najlepszą albo jedną z lepszych E3.

Nie chce nic mówić, ale nie tylko Stona o tym pisał -_-

Opublikowano

Oprawa Watch Dogs to jedno, ale zaskoczeniem większym jest, że udało im się to utrzymać w tajemnicy. Nikt inny nie miał takiego projektu.

Słupek, no horrorem to już nie jest, tylko wyrzynka robaków z Lost Planet w kooperacji. ;]

Opublikowano

Mazz, wiem Ty również.

Btw jak można ocenić konfe Sony na 3/10? Widzieliście ich gierki? :P

@Zwyrol no horrorem już nie jest, ewidentnie pokazał to wczorajszy gameplay.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Moja prywatna ocena

Ubisoft - 8/10

EA - 5/10 (ja się pytam gdzie ku... OverStrike ?)

MS - 5/10

Sony - 5/10

Nintendo - 2/10

Opublikowano

Może dlatego taka ocena że dwie z nich są bez daty premiery (z czego jedna nawet bez pokazanego gameplayu), a w trzecią dopiero zagra się za 10 MIESIĘCY?

Opublikowano

Może dlatego taka ocena że dwie z nich są bez daty premiery (z czego jedna nawet bez pokazanego gameplayu), a w trzecią dopiero zagra się za 10 MIESIĘCY?

przynajmniej pokazali gameplay a nie jakieś ku.rwa rendery xDDD

kocham obiektywność xbotów

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

przynajmniej pokazali gameplay a nie jakieś ku.rwa rendery xDDD

kocham obiektywność xbotów

W sumie masz rację, patrząc przez pryzmat konferencji to MS rzeczywiście zyebał tymi trailerami.

Ale gameplaye z Gearsów i Horizon już możesz obejrzec.

Opublikowano

stawiam skrzynkę wódki że Watch Dogs śmigał na nowym Xboxie :)

Na PC, adres wyślę na pw.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Mazz, wiem Ty również.

@Zwyrol no horrorem już nie jest, ewidentnie pokazał to wczorajszy gameplay.

Ale ja oceniam konferencję jako całość, a nie tylko przez trailery gierek. Fajnie, że pokazali jeden super gameplay (TLoU) i jeden fajny trailer (Beyond), ale cała reszta była beznadziejnie nudna i niepotrzebna. Nic o Vicie, jakaś książka z dupy, panowie gadający o niczym - rzeczywiście, świetna konferencja. Nie mówiąc już o tym, że trailery gier multiplatformowych były najsłabsze u Sony. Najwięcej czasu z gier poświęcili All Stars i potterowi, to o czymś mówi.

Opublikowano

To jest nieco przerażające jak obecnie wygląda nasza branża. Zalana cyferkami obok nazw gier. Obecne E3 nie pokazały, że miałoby się cokolwiek zmienić w tym aspekcie. Na pięciu konferencjach pokazano zaledwie 3 nowe IP godne uwagi, z czego dwa jako ex na PS3 + jedna multiplatforma w którą i tak najsensowniej będzie grać na PC za minimum 3 tyś. X360 w czarnej dupie, a o Nintendo szkoda gadać. Podobnie kiedyś wyglądała śmierć DC, gdzie zapowiedzi nowych, konkretnych gier dało się policzyć na palcach jednej ręki, lecz wtedy była alternatywa w postaci rozwijającego się PS2. Teraz mamy chuja w zębach wypełnionego ponad rocznym czekaniem na jakiegokolwiek next gena, podczas którego pozostaje nam ogrywać kilkuletnie odgrzane kotlety z nieco zmienionymi podtytułami.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Kurna, nie miałem możliwości obejrzenia live w tym roku konferencji, jest jakaś strona gdzie są ładnie zebrane wszystkie filmiki z targów? gameplaye itd.?

Opublikowano

Pokaz był na PC, sam prezes Ubi mówił o tym na GT.

taa, przecież nie przyznają się że śmigał na nowej konsoli MS, pewnie umowy z nimi mają itd.

Opublikowano

Kurna, nie miałem możliwości obejrzenia live w tym roku konferencji, jest jakaś strona gdzie są ładnie zebrane wszystkie filmiki z targów? gameplaye itd.?

Na Gamespocie możne ściągnąć każdą konferencję.

http://e3.gamespot.com/press-conference/

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Pokaz był na PC, sam prezes Ubi mówił o tym na GT.

taa, przecież nie przyznają się że śmigał na nowej konsoli MS, pewnie umowy z nimi mają itd.

I dlatego śmigał na nowej konsoli MS, że wyjdzie na PS360 :teehee: