Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Generalnie tegoroczne E3 mi sie podobalo, moze nie bylo wiekszych rewelacji (poza Watch Dogs), bylo za to duzo ciekawych gier, w ktore chcialbym zagrac.

Wrazenie zrobil na mnie bez watpienia nowy Tomb Raider - od razu rzuca sie w oczy podobienstwo do serii Uncharted, ale to dobrze bo w koncu to bardzo dobra gra. Lista najbardziej interesujacych gier jest calkiem gluga:

Halo 4,

Rayman Legends,

Beyond: Two Souls,

The Last Of Us,

New Super Mario Bros,

Watch Dogs,

Assassins Creed 3,

Resident Evil 6,

Far Cry 3,

Gears Of War Judgement,

God Of War: Ascension,

Splinter Cell: Blacklist,

Playstation Battle Royale All-Stars

Dead Space 3,

i inne.

Zdecydowanie ciekawie zapowiadajace sie gry, patrzac na to jak dlugo obecne konsole sa na rynku to sa na prawde dobre tytuly, wiec mysle, ze nie ma co narzekac. Troche tego jest, wiec bedzie w co grac - pokazano zarowno nowe IP jak i kontynuacje znanych tytulow. :) To, ze nie bylo PS4 i X720 nie znaczy, ze konferencja byla slaba, mi az tak sie nie spieszy do nastepnej generacji bo po wyzej wymienionych grach widac, ze ma sie calkiem dobrze. ;) Jak juz narzekac to na to, ze Sony totalnie olewa PS Vita i konsola po zaledwie pieciu miesiacach obecnosci na rynku nie ma konkretnych gier, ani nawet ciekawych zapowiedzi.

Edytowane przez saptis

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Gdyby nie parę dobrych produkcji to te e3 byłyby słabe

Opublikowano

Gdyby nie parę dobrych produkcji to te e3 byłyby słabe

no to o każdych targach można tak powiedziec ...

ogólnie to i Sony i MS bardzo zachowawczo ... bez przytupu i pierdzielnięcia, wiadomo będa doić z nas $ za 6/7 letnie konsole ...

w 2013 musi być lepiej ... i musza być nextgeny

Opublikowano

Last of Us 2013, więc co ? ten rok należy do 360 :)

Opublikowano

Nie dziel skóry na żywym niedźwiedziu, a tak poza tym Halo gameplay du,py nie urywa, a Forzy nie widzieliśmy nowej na oczy poza trailerkiem. Coś nie widzę tego "roku dla MS".

Opublikowano

Nie dziel skóry na żywym niedźwiedziu, a tak poza tym Halo gameplay du,py nie urywa, a Forzy nie widzieliśmy nowej na oczy poza trailerkiem. Coś nie widzę tego "roku dla MS".

Cały Mendrek... W sieci są gameplaye ze wszystkich 3 gier, ale ten twierdzi, że ich nie ma :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale to temat o E3, więc odnoszę się do tego co MS pokazał, a raczej czego nie pokazał.

Zobaczyłem gameplay. Nadal nie widzę roku dla MS. Ale lubiłem TDU, to wygląda bardzo podobnie, i żałuję że seria skończyła poza stawką. Jeśli będzie bardzo arcade to na pewno nie raz pyknę ;)

Opublikowano

Dziwne, że na konferencji woleli pokazać Ushera zamiast gameplay'u z Gearsów.

Opublikowano

Ale to temat o E3, więc odnoszę się do tego co MS pokazał, a raczej czego nie pokazał.

O kurczaki, w Twoim darmowym PS home na super strimingach gdzie możesz spotkać się 'ze znajomymi' i powymieniać uwagi oglądając E3 w najwyższej, jednordzeniowej jakości nie pokazali gejmpleja z Forzy?

A skoro nie pokazali, to znaczy że na E3 go nie było, tak?

Aha, słodko.

Opublikowano

Forumowicze zaczynają się cieszyć tym co dostają, zupełnie nie przywiązując uwagi do przedpokazowych oczekiwań (no chyba, że już wszyscyśmy upadli w gustach i cokolwiek to aż nadto) . Kotlet goni kotlet. Jedynie 2-3 świeże tytuły, przynajmniej z nazwy, bo gameplayowo zapowiada się powtórka z rozrywki i silne "inspirowanie" się poprzednimi tytułami tego samego producenta. Była moda na FPSy, teraz przychodzi moda na gry klony w stylu Uncharted (nawet pokaz nowego Tomb Raidera czy Star Wars 1313 mocno brodził w gameplayu przygód Drake'a). Narzekanie na formę Call of Duty w obliczu tego jak mają wyglądać nowo pokazane tytuły, to strzał w kolano. Dominacja samograjów, oskryptowanych do nieprzytomności i my się mamy z tego cieszyć? Bo fajna grafa i ciekawie zapowiadająca się fabuła? Nawet ostatnia nadzieja ludzkości na gry do grania, Nintendo zrobiła nam kuku, próbując sprzedać kakę przyozdobioną kokardką. Niech mi chociaż dadzą dzisiaj w nocy sygnał, że 3DSa warto kupić.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Tech demo od Square, choc trudno w to uwierzyc, faktycznie bylo real-timowe.

Opublikowano

no jeśli taki poziom graficzny dadzą nam pierwsze gry na X/PS to jestem w 110% zadowolony.

Opublikowano

xcom ten taktyczny zapowiada się kozacko, niedawno prezentowali demo live na gamespocie

Edytowane przez tk___tk