Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawy jestem ile razy gorzej Watch Dogs będzie wyglądał na konsolach niż na pc.

Edytowane przez terror

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Acha, czyli ludzie jarali się pokazem Watch Dogs odpalanym na PC ?

Byłbym zapomniał o pozytywach tego E3, teka mi przypomnial, Xcom to jedna z niewielu sensownie zapowiadających się produkcji, nie traktująca o tym jak to bohater obserwowany zza pleców ucieka przed zawalącym się światem.

Opublikowano

Chyba mu chodzi o to że ludzie podniecali się grafą, bo mysleli że to z konsol.

O której na nasz czas ma być pokaz UE4 ?

Opublikowano

Bo PC nie jest platformą do gier, nie ma żadnych gier, więc gry z E3 odpalone na PC nie istnieją ergo nie ma się czym jarać. :P

Albo wydawało mu się, że ludzie tak się tym jarają, bo myślą, że to z konsoli...

Opublikowano

No to za(pipi)iście, będzie powtórka z Battlefielda 3. Czekam już na tekst Butchera, że to tak wygląda na naszych antycznych konsolach.

Opublikowano

przecież jakby pokazali na tych zacofanych konsolach to nie byłoby żadnej podjary i wyglądałoby to żenująco...

ale i tak dalej sądzę że mogłoby to śmigać na nowym Xboxie, no bo chyba nikt nie sądzi że z nextgenami będzie gorzej niż to co Ubi pokazał na końcu? :)

BTW

jakie to Nintendo jest żenujące :D nawet Wii olali kompletnie, jeszcze ktoś się jara sprzedażą tej zabawki dla mam? ;]

Opublikowano

przecież jakby pokazali na tych zacofanych konsolach to nie byłoby żadnej podjary i wyglądałoby to żenująco...

ale i tak dalej sądzę że mogłoby to śmigać na nowym Xboxie, no bo chyba nikt nie sądzi że z nextgenami będzie gorzej niż to co Ubi pokazał na końcu? :)

BTW

http://www.youtube.com/watch?v=Aq8m2peAFio

jakie to Nintendo jest żenujące :D nawet Wii olali kompletnie, jeszcze ktoś się jara sprzedażą tej zabawki dla mam? ;]

Jak już to może być tylko lepiej ;)

Opublikowano

Bo PC nie jest platformą do gier, nie ma żadnych gier, więc gry z E3 odpalone na PC nie istnieją ergo nie ma się czym jarać. nie istnieją [patrz sposób rozumowania kulaworękiego] :P

XD

Opublikowano

idTBP4LKSdPMc.gif

I bonus:

http://www.youtube.com/watch?v=wWmw4dIdiMw&feature=youtu.be

Nad tym demem S-E pracowało:

Square Enix' top studios, including its Japanese Visual Works development group and Crystal Dynamics in the UK, as well as INEI Inc., Art Spirits, and YEBIS (makes of high-quality effects middleware. http://uk.ign.com/articles/2012/06/06/e3-2012-square-enix-presents-the-lumines-engine

Na dwie minuty filmu ;d Już widzę jak ich gra na tym jest w produkcji 10 lat.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Nie wiem jak inni, mi przypasował klimat tej gry.

Opublikowano

No tak mógłby wyglądać kolejny Deus Ex. ;]

Opublikowano

Po przyjściu z roboty oglądam screeny i myślę, o Bioshock Infinite... parę godzin później czytam podpisy pod zdjęciami - Dishonored :D

Opublikowano

Z racji tego, iż lubię różnorodność, wolałbym, aby tak się nie stało. Pokładam ogromne nadzieje w obu seriach, i liczę, że będą się one od siebie mocno różnić.

Wiele bym dał, aby nowy fajnal toczył się w tym uniwersum. Te perskie klimaty,są świetne.

Edytowane przez Camillus

Opublikowano

Gdyby tak wyglądał ostatni Deus EX, to byłaby to gra na 10. Tak powinno wyglądać miast, a nie puste, śmieszne i plastikowe (pipi) które podano w ostatnim deusie ;/

Opublikowano
  • Autor

Czy avalanche studios nie miało czegoś zapowiedzieć na e3? Ciągle liczę na RO2. :rolleyes:

I tak samo się pytam gdzie Square Enix schowało Thief 4?? :confused:

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś wrzucał, jeśłi tak to sry....

[...]

Speaking on Gametrailers, Sony Computer Entertainment US boss Jack Tretton said it is better to build a better machine and have it launch after its rivals than rushing it out.

"We've never been first. We've never been cheapest. It's about being the best," he said.

"If you can build a better machine and it's going to come out a little bit later, that's better than rushing something to market that's going to run out of gas for the long term.

"Ideally, in a perfect world, you want the best machine that ships first that's cheapest. But the number one goal is to be the best machine and that's what we're always focused on."

[...]

http://m.neogaf.com/...ad.php?t=477250

http://www.eurogamer...-being-the-best

Jeśli ma to coś wspólnego z prawdą to raczej pewnym jest, że konsola Sony znowu wystartuje po tej od Microsoftu. Wygląda też na to, że wolą wydać sprzęt droższy ale mocniejszy, który starczy na więcej lat.

Ja jestem jak najbardziej za... tylko żeby nie wyszło jak z PS3, że tylko kilka wewnętrznych studiów pokaże coś ponad normę.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Zrobią drogi sprzęt który wydadzą później kolejna chvjowa premiera gwarantowana(2006 premiera ps3 się kłania)

Opublikowano

Jeśli ma to coś wspólnego z prawdą to raczej pewnym jest, że konsola Sony znowu wystartuje po tej od Microsoftu. Wygląda też na to, że wolą wydać sprzęt droższy ale mocniejszy, który starczy na więcej lat.

Watpie ze wystarczy na wiecej lat. Powiedzmy ze Sony znowu wyda swoj sprzet rok po M$. Jesli konsola mialaby wystarczyc na rok czy 2 lata dluzej, to oznaczaloby ze kolejna generacja bylaby "spozniona" 2-3 lata wzgledem konkurencji. A na to nie moga sobie pozwolic.

Opublikowano

No tylko że teraz nie będą walić kasy w Cella i BD, a będą mogli się skupić na reszcie.

Opublikowano

Watpie ze wystarczy na wiecej lat. Powiedzmy ze Sony znowu wyda swoj sprzet rok po M$. Jesli konsola mialaby wystarczyc na rok czy 2 lata dluzej, to oznaczaloby ze kolejna generacja bylaby "spozniona" 2-3 lata wzgledem konkurencji. A na to nie moga sobie pozwolic.

Może nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodzi mi raczej o to, że jeśli wydadzą kosnolę np. rok po X'ie to niech będzie ona adekwatnie mocniejsza i wystarczy później znowu na ten kolejny rok.

A... i tak, jak wyżej napisał Square... tym razem nie muszą wydawać tyle kasy na BD i Cella, które to ponoć były najbardziej kosztowne w procesie produkcji. Teraz przynajmniej z nośnikiem danych nie powinni mieć problemu bo wydaje mi się, że BD spokojnie wystarczy.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie chciałbym żeby dawali nowy nośnik, zresztą jaki. BR jest na tyle za(pipi)isty, że spokojnie styknie w next genach, ofc szybsza "wersja".

Edytowane przez SłupekPL