Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

cholera wie co.z tego Rain będzie ale wygląda jak tytuł na PSS

mówił przed prezentacja ze gra z sklepiku to bedzie

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

te RAIN to zupełnie nowe? bo kojarzę jakis news z PE? Jak nie przypieprzą z ostatnią grą to lipa z PS3

Opublikowano

niedoslyszalem ze to będzie na PSS

ten kolejny tytuł też PSS ? Teraz.w ogóle już nie słuchałem co gadali : P

Opublikowano

Puppetter nie jest chyba tylko na Move? Bardzo fajnie wygląda.

Opublikowano

Dobra, Last of Us zostawię sobie jak będę grał.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Na plus:

- Until Dawn

- Iota

Na minus:

- [*] Vita

Opublikowano

Czytając niektóre wypowiedzi Xbotów można wyciągnąć jeden wniosek. Wszystko co ma inny gameplay niż Halo i Gearsy jest (pipi)owe i nie warte tworzenia w ogóle bo nikt i tak tego nie kupi.

Opublikowano

black Ops vita

Opublikowano

Iota, Rain i Puppetter najlepsze jak dla mnie. :D

Opublikowano

Czytając niektóre wypowiedzi Xbotów można wyciągnąć jeden wniosek. Wszystko co ma inny gameplay niż Halo i Gearsy jest (pipi)owe i nie warte tworzenia w ogóle bo nikt i tak tego nie kupi.

Sorry. Ale jak jest mowa o X360, to czytamy gry z XBLA się nie liczą, gry na Kinecta są dla casuali.

Sony pokazuje gry na PSS, Move i porty na Vita = zayebioza.

:)

Opublikowano

Sorry. Ale jak jest mowa o X360, to czytamy gry z XBLA się nie liczą, gry na Kinecta są dla casuali.

Sony pokazuje gry na PSS, Move i porty na Vita = zayebioza.

:)

JEDYNY który tak mówi, to Mendrek.

No ale nic, jedyne co mam do powiedzenia... Kapitalna konferencja, naprawdę.

Za to kocham Sony. Właśnie za to. Finansowanie takich uroczych, odważnych, innowacyjnych i jakotako artystycznych gier. Ta konfa dobitnie to pokazała. Lepsza od tej z MS, głównie dlatego że tej drugiej nie było. Nawet te woonderbookowe gry wydają się ciekawe, oprócz tej od Rowling. No i Last of Us - ja(pipi)ę :P

Nie rozumiem czemu nie pokazali trailerów Ratcheta i Slya na konfie, tylko po niej... I czemu kuźwa przenieśli szopa na początek 2013, arghhh. 2012 dla Sonowców nie wygląda jakoś dobrze, za 2013 - cudownie.

Opublikowano

Fifa 13 nie mieli już jakiego gówna pokazać? O_o

A wiesz cokolwiek o rynku europejskim?

Opublikowano

Aj Figaro, Figaro. Bo gry takie jak FEZ czy Dust: An Elysian Tail nie wychodzą na X360 wcale :P I kosztują 10-15$. Aj zły ten Microsoft zły :) Jak zwykle będzie odwracania kota ogonem, heh.

Tak jak pisałem. PSP dobijało, że opierało się przez większość czasu o porty, spinoffy z dużych konsol - na Vita jest dokładnie to samo. No i Yeti, jak się tak podniecasz, że w LBP 2 konsoli za 1000 zł będziesz mógł używać jako mapy, to zacznij się jarać Smartglass na X360 bo tam będziesz miał to na dowolnym sprzęcie z ekranem free of charge XD

Beka jak cholera :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jeszcze jakby trochę obniżyli cenę PS3, to pewnie bym kupił sobie jakiś zestaw. Zatęskniłem za GT5 z kierownicą, a przy okazji ograłoby się trochę tytułów z dzisiejszego pokazu.

Opublikowano

Za chwilę zacznie się konfa MicroSoftu na gamescom,zobaczyny co pokażą

Edytowane przez LionelPL