Opublikowano 22 września 201212 l I co, działo się coś ? Rozumiem, że były grywalne dema Last Guardiana i Versusa ?
Opublikowano 22 września 201212 l Pare exów na vitę i ps3 z czego 70 procent pewnie nie wyjdzie poza japonią, parę fajnych trailerów (layton 6, phoenix, layton x phoenix, dmc, rising itd) i to tyle. Ale jeszcze nie koniec!!!11
Opublikowano 23 września 201212 l chyba nie było nintendo na tgs (tylko zewnetrzne firmy cos tam zapowiadały)
Opublikowano 23 września 201212 l Nintendo na pewno nie było na TGC (nigdy ich nie ma). Właśnie o te zewnętrzne firmy pytam
Opublikowano 23 września 201212 l Niedługo TGS zrówna się prestiżem z Gamescomem jako lokalna imprezka dla przeciętnego (pipi)żercy, który ma zapłacić za wejściówkę, pocieszyć mordę do jakichś randomowych śmieciogierek i zabrać do domu długopis z mario w poczuciu wielkiego szczęścia. Jaka kondycja japońskiego developingu takie targi.
Opublikowano 23 września 201212 l Nie dostaniesz długopisu z Mario, bo nie ma Nintendo na targach LOL
Opublikowano 23 września 201212 l http://www.siliconera.com/ zobacz kilka stron wstecz na tej stronie... moze cos znajdziesz o czym nie było wczesniej mowy. wiem, ze pokazywali ex troopers, jakies dlc do kilku gierek, monster huntera i chyba jakies tekstówki. wielkich zapowiedzi nei widzialem
Opublikowano 24 września 201212 l Szkoda, że właśnie te EX troopers nie wyjdzie raczej na zachodzie, zapowiada się fajna mecha gierka. Ogólnie tegoroczne TGS nie jest złe, co nie co nowości pokazali ale wiadomo, że to są targi dla ludzi którzy bardziej preferują azjatyckie gierki niż twory z zachodu więc nie dziwię się skąd niektórzy narzekają na ich "jakość". Dla mnie E3 było takie sobie bo mało co mnie tam gierek zainteresowało no ale co kto lubi. Ja zawsze najbardziej czekam właśnie na TGS bo preferuję japońskie "zacofane" gierki.
Opublikowano 24 września 201212 l Z dobrych zapowiedzi to chyba tylko Oreshika, która na Zachodzie i tak pewnie nie wyjdzie. Poza tym trochę zwiastunów już dobrze znanych gier. Tegoroczne TGS było niestety słabe. Przed rokiem i dwa lata temu jakoś to wszystko lepiej wyglądało.
Opublikowano 25 listopada 201212 l Burak z gametrailers już coś tam gadał o tegorocznym VGA? Wiem, że ma być zwiastun The Last of Us, a poza tym? Mam nadzieję, że zapowiedzą jak co roku ze 2-3 mocne tytuły (chociaż rok temu to chyba tylko właśnie TLoU można do takich zaliczyć). Nie zdziwiłbym się jakbym zobaczył kolejnego Batmana od Rocksteady. Edytowane 25 listopada 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 25 listopada 201212 l Potwierdzone też, że będzie nowy zwiastun Gears of War: Judgement. Na razie to jedyne pewniaki.
Opublikowano 25 listopada 201212 l Może dostaniemy jakąś namiastkę nextgenow? Gameplay z Stars Wars 1313? Watch Dogs?
Opublikowano 25 listopada 201212 l Może dostaniemy jakąś namiastkę nextgenow? Gameplay z Stars Wars 1313? Watch Dogs? No ja bym chętnie te Star Wars zobaczył, uniwersum mi się podoba, ale jakoś jedyne godne uwagi gry były tylko na poprzedniej generacji.
Opublikowano 25 listopada 201212 l Burak z gametrailers już coś tam gadał o tegorocznym VGA? Wiem, że ma być zwiastun The Last of Us, a poza tym? Mam nadzieję, że zapowiedzą jak co roku ze 2-3 mocne tytuły (chociaż rok temu to chyba tylko właśnie TLoU można do takich zaliczyć). Nie zdziwiłbym się jakbym zobaczył kolejnego Batmana od Rocksteady. Jak podtrzymają tradycję, to musi być. Ze strony dewelopera jest jednak cały czas niepokojąca cisza i na razie nie było żadnych konkretów poza plotkami. Liczę jednak na mocne pierdolnięcie na VGA.
Opublikowano 25 listopada 201212 l 2009 - zapowiedź Arkham City 2010 - nowy trailer Arkham City 2011 - "żarcik" Jokera z trzecią częścią 2012 - ?
Opublikowano 25 listopada 201212 l Materiał wideo z kolejnej odsłony z zapowiedzią na PC i "consoles" jako następna generacja.
Opublikowano 25 listopada 201212 l 2009 - zapowiedź Arkham City 2010 - nowy trailer Arkham City 2011 - "żarcik" Jokera z trzecią częścią 2012 - ? Pewnie jakiś teaser, w sumie tyle by mi wystarczyło + data premiery.
Opublikowano 25 listopada 201212 l Burak z gametrailers już coś tam gadał o tegorocznym VGA? Wiem, że ma być zwiastun The Last of Us, a poza tym? Mam nadzieję, że zapowiedzą jak co roku ze 2-3 mocne tytuły (chociaż rok temu to chyba tylko właśnie TLoU można do takich zaliczyć). Nie zdziwiłbym się jakbym zobaczył kolejnego Batmana od Rocksteady. Jak podtrzymają tradycję, to musi być. Ze strony dewelopera jest jednak cały czas niepokojąca cisza i na razie nie było żadnych konkretów poza plotkami. Liczę jednak na mocne pierdolnięcie na VGA. Daj boże
Opublikowano 25 listopada 201212 l Sony musi pokazać nowego Kratosa w singlu, bo poza jednym kilkuminutowym fragmentem z E3 to nic nie pokazali, a do premiery już tylko 4,5 miesiąca.
Opublikowano 26 listopada 201212 l No, marnują czas na multi, które będzie tylko fajnym i ciekawym dodatkiem ale nic poza tym. GoW to przede wszystkim singiel i to w nim jest moc.
Opublikowano 1 grudnia 201212 l Na obecną chwilę wiadomo, że zobaczymy zwiastuny takich gier jak Castlevania 2, GoW:J, South Park RPG, The Last of Us, Bioshock: Infinite, Tomb Raider oraz DLC do AC3. Co do nowych zapowiedzi to co najmniej jedna duża bomba na miarę zeszłoroczego TLoU oraz coś bardzo staroszkolnego.