Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

I co, działo się coś ? Rozumiem, że były grywalne dema Last Guardiana i Versusa ?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Pare exów na vitę i ps3 z czego 70 procent pewnie nie wyjdzie poza japonią, parę fajnych trailerów (layton 6, phoenix, layton x phoenix, dmc, rising itd) i to tyle. Ale jeszcze nie koniec!!!11

Opublikowano

Na 3DSa coś ciekawego zapowiedzieli?

Opublikowano

chyba nie było nintendo na tgs (tylko zewnetrzne firmy cos tam zapowiadały)

Opublikowano

Nintendo na pewno nie było na TGC (nigdy ich nie ma). Właśnie o te zewnętrzne firmy pytam

Opublikowano

Niedługo TGS zrówna się prestiżem z Gamescomem jako lokalna imprezka dla przeciętnego (pipi)żercy, który ma zapłacić za wejściówkę, pocieszyć mordę do jakichś randomowych śmieciogierek i zabrać do domu długopis z mario w poczuciu wielkiego szczęścia. Jaka kondycja japońskiego developingu takie targi.

Opublikowano

Nie dostaniesz długopisu z Mario, bo nie ma Nintendo na targach LOL

Opublikowano

http://www.siliconera.com/ zobacz kilka stron wstecz na tej stronie... moze cos znajdziesz :) o czym nie było wczesniej mowy.

wiem, ze pokazywali ex troopers, jakies dlc do kilku gierek, monster huntera i chyba jakies tekstówki. wielkich zapowiedzi nei widzialem

Opublikowano

Szkoda, że właśnie te EX troopers nie wyjdzie raczej na zachodzie, zapowiada się fajna mecha gierka.

Ogólnie tegoroczne TGS nie jest złe, co nie co nowości pokazali ale wiadomo, że to są targi dla ludzi którzy bardziej preferują azjatyckie gierki niż twory z zachodu więc nie dziwię się skąd niektórzy narzekają na ich "jakość". Dla mnie E3 było takie sobie bo mało co mnie tam gierek zainteresowało no ale co kto lubi. Ja zawsze najbardziej czekam właśnie na TGS bo preferuję japońskie "zacofane" gierki.

Opublikowano

Z dobrych zapowiedzi to chyba tylko Oreshika, która na Zachodzie i tak pewnie nie wyjdzie. Poza tym trochę zwiastunów już dobrze znanych gier. Tegoroczne TGS było niestety słabe. Przed rokiem i dwa lata temu jakoś to wszystko lepiej wyglądało.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Burak z gametrailers już coś tam gadał o tegorocznym VGA? Wiem, że ma być zwiastun The Last of Us, a poza tym? Mam nadzieję, że zapowiedzą jak co roku ze 2-3 mocne tytuły (chociaż rok temu to chyba tylko właśnie TLoU można do takich zaliczyć). Nie zdziwiłbym się jakbym zobaczył kolejnego Batmana od Rocksteady.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Potwierdzone też, że będzie nowy zwiastun Gears of War: Judgement. Na razie to jedyne pewniaki.

Opublikowano

Może dostaniemy jakąś namiastkę nextgenow? Gameplay z Stars Wars 1313? Watch Dogs?

Opublikowano

Może dostaniemy jakąś namiastkę nextgenow? Gameplay z Stars Wars 1313? Watch Dogs?

No ja bym chętnie te Star Wars zobaczył, uniwersum mi się podoba, ale jakoś jedyne godne uwagi gry były tylko na poprzedniej generacji.

Opublikowano

Burak z gametrailers już coś tam gadał o tegorocznym VGA? Wiem, że ma być zwiastun The Last of Us, a poza tym? Mam nadzieję, że zapowiedzą jak co roku ze 2-3 mocne tytuły (chociaż rok temu to chyba tylko właśnie TLoU można do takich zaliczyć). Nie zdziwiłbym się jakbym zobaczył kolejnego Batmana od Rocksteady.

Jak podtrzymają tradycję, to musi być. Ze strony dewelopera jest jednak cały czas niepokojąca cisza i na razie nie było żadnych konkretów poza plotkami. Liczę jednak na mocne pierdolnięcie na VGA.

Opublikowano

2009 - zapowiedź Arkham City

2010 - nowy trailer Arkham City

2011 - "żarcik" Jokera z trzecią częścią

2012 - ?

Opublikowano

Materiał wideo z kolejnej odsłony z zapowiedzią na PC i "consoles" jako następna generacja.

Opublikowano

2009 - zapowiedź Arkham City

2010 - nowy trailer Arkham City

2011 - "żarcik" Jokera z trzecią częścią

2012 - ?

Pewnie jakiś teaser, w sumie tyle by mi wystarczyło + data premiery.

Opublikowano

Jak podtrzymają tradycję, to musi być. Ze strony dewelopera jest jednak cały czas niepokojąca cisza i na razie nie było żadnych konkretów poza plotkami. Liczę jednak na mocne pierdolnięcie na VGA.

Daj boże :P

Opublikowano

Sony musi pokazać nowego Kratosa w singlu, bo poza jednym kilkuminutowym fragmentem z E3 to nic nie pokazali, a do premiery już tylko 4,5 miesiąca.

Opublikowano

No, marnują czas na multi, które będzie tylko fajnym i ciekawym dodatkiem ale nic poza tym. GoW to przede wszystkim singiel i to w nim jest moc.

Opublikowano

Na obecną chwilę wiadomo, że zobaczymy zwiastuny takich gier jak Castlevania 2, GoW:J, South Park RPG, The Last of Us, Bioshock: Infinite, Tomb Raider oraz DLC do AC3. Co do nowych zapowiedzi to co najmniej jedna duża bomba na miarę zeszłoroczego TLoU oraz coś bardzo staroszkolnego.