Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Dahaka, weź wyjdź z tematu jak masz brać wszystko w 100% dosłownie. Alternatywnych wersji dla niekumatych nikt pisać nie będzie.

:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=hVUSLTNyF50&feature=g-u-u

tak jakbyś ktoś myślał że tylko w LBP cuda można robić.

Ciekaw jestem tylko czy ktoś gra w plansze poza strasami do motocykli.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

No, Trialsy zaczynają przypominać LBP 1, i założę się że żeby zrobić coś takiego jak wyżej, trzeba się nakombinować trzy razy więcej niż przy LBP.

http://www.youtube.com/watch?v=OxkTFBzWOws

(poza 2 miejscem IMO glupim, reszta bardzo fajna, zwłaszcza Sealed Fate jako numer jeden czyli w zasadzie pełnoprawny jrpg)

A do do Mario...

http://www.youtube.com/watch?v=gge4kBw_ZJ0

(tu port SMB 3).

http://www.youtube.com/watch?v=dkyLskVFYgU

(Tu nawet wersja z Gameboya)

Mnie tylko zastanawia kiedy w końcu ktoś w Nintendo i innych portowanych do LBP grach się wkurzy i serio zrobi siarę, bo w LBP 1 kasowano przez jakiś czas wszystko związane z Nintendo, a po jakimś czasie chyba dali sobie spokój :P Btw. to serio tylko mała garstka przykładów, tak naprawdę LBP 2 to kreator gier, i znajdziemy tam wszystko od FPS-ów, po side scrollery, sandboxy, czy pinballe :)

Opublikowano
Dahaka, weź wyjdź z tematu jak masz brać wszystko w 100% dosłownie. Alternatywnych wersji dla niekumatych nikt pisać nie będzie.

Tak tak, nagle się okazuje, że wszystko co mówiłeś, to trolling/prznośnia/etc. Stara śpiewka ;)

Opublikowano

Wytłumaczę Ci to na przykładzie, bo łeb masz z betonu jak widzę.

Napisałeś "Ty jako jedyny wmawiasz innym, że girsy to wielka rewolucja i wprowadziły do świata gier10x więcej niż Uncharted".

Jakbym szedł Twoim betonowym tokiem rozumowania, to powinienem teraz napisać: Gdzie ja napisałem, że Girs wnosi 10x więcej od Uncharted?

Bardziej obrazowo się nie da, ale tego pewnie też nie rozumiesz.

Opublikowano

To była hiperbola, zgoogluj "betonie"

Opublikowano

Pocieszni są fani tej pseudo "konsoli", na której gry dłużej instalują się niż na PC. :woot:

Widać że muszą się plusować i dowartościowywać, ale prawdy i tak nie oszukają. Możecie sobie dzieci walić tymi minusami ile chcecie, to i tak nie zmieni faktu, że PokazSlajdów3 to jeden wielki fail, pomyłka i najgorsza "konsola" tej generacji, a Sony powinno zdechnąć za odwalenie takiej kaszany. Chociaż trzeba przyznać, że fanów mają BARDZO oddanych, współczuje im.

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Do mnie pijesz, czy tak ogólnie?

Opublikowano

Mi na Xboxie gry instalują się w okolicach 20 minut. Mogę podać przykłady gier na PC, które instalują się w minutę. Czy to oznacza, że konsola jest do dupy?

Opublikowano

chodzi mi tylko o obowiązkowe instalacje

konsola -> wkładasz płytę i grasz, zapomniałeś już o tym?

Do mnie pijesz, czy tak ogólnie?

ogólnie, nudzi mi się w pracy

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

No zapomniałem odkąd spróbowałem tego na Xie. Odgłos odkurzacza + loadingi po minutę lub dwie. Doszedłem do wniosku, że owszem jest taka opcja ale w praktyce jest to iluzoryczny wybór, bo i tak każdy kto może sobie na to pozwolić (czyt. ma miejsce na dysku) będzie wolał zainstalować grę.

A co do przymusowych instalek to masz rację. Takie coś nie powinno mieć miejsca.

Opublikowano

Pocieszni są fani tej pseudo "konsoli", na której gry dłużej instalują się niż na PC. :woot:

Widać że muszą się plusować i dowartościowywać, ale prawdy i tak nie oszukają. Możecie sobie dzieci walić tymi minusami ile chcecie, to i tak nie zmieni faktu, że PokazSlajdów3 to jeden wielki fail, pomyłka i najgorsza "konsola" tej generacji, a Sony powinno zdechnąć za odwalenie takiej kaszany. Chociaż trzeba przyznać, że fanów mają BARDZO oddanych, współczuje im.

A co ty mi chesz wcisnąć, że to ch.j..nia od mikrosyfu jest fajna? Czy ta tandenta casualowa zabawka od niny? Proszę ciebie...Jak już to wszystkie trzy są kupa gówn. a i tyle.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Angry Birds Trilogy za 40$

O tym, że port Angry Birds na Xboksa 360 jest tworzony wiemy od dawna. Wielką tajemnicą pozostawała kwestia ceny, tym bardziej ciekawa, że wersja na platformy mobilne jest albo darmowa, albo kosztuje nie więcej niż parę euro od sztuki.

Dzisiaj już wiemy, ile przyjdzie nam zapłacić w sklepie za kompilację trzech części Angry Birds. Wydawca (Activision) zażyczy sobie od nas czterdziestu dolarów – to nie żart! Za gry, które kosztują w wersji na smartfona nie więcej niż trzy dolary, na Xboksie 360 będziemy musieli wybulić tak niemałą sumkę.

201665_o.gif

Opublikowano

i jeszcze DLC mają byc

Opublikowano

I od dawna było o tym wiadomo.

A ludzie i tak kupią.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Ciekawe czy nextgeny będą lepsze niż to:

Alienware X51 - potęga w formacie mini

wielki_komputer_Alienware_5882723.jpg

Alienware X51 waży raptem 5,49 kg i ma wymiary 343 x 318 x 95 mm. Nie jest to zatem maluch pokroju Zotaca ZBox Nano AD12, ale większe gabaryty usprawiedliwia moc "obcego", która jest nieproporcjonalnie większa. Mini-PC Alienware X51 są napędzane przez wydajne procesory Intel Core 3. generacji. Do wyboru są jednostki Intel Core i5-3450 (3,1-3,5 GHz, 6 MB L3C) oraz Intel Core i7-3770 (3,4-3,9 GHz, 8 MB L3C, HT).

W komplecie znajduje się 8 GB pamięci RAM typu DDR3-1600 (maks. 16 GB). Nowe wersje Alienware X51 są wyposażone w karty graficzne Nvidia GeForce GTX 660. Według ujawnionej niedawno specyfikacji 660-tki mają po 1152 rdzenie CUDA (GK104, 6 SMX) i 1,5 GB pamięci VRAM typu GDDR5 (192-bit). Taktowanie rdzenia wynosi 823 MHz (888 MHz w trybie Boost), pamięci zaś 1,45 GHz (efektywnie 5,8 GHz).

Alienware X51 ma więc naprawdę spory potencjał. Dane użytkownika są składowane na HDD (1 lub 2 TB, 7200 RPM). Pozostałe wyposażenie mini-PC nie odbiega od standardu. W pakiecie znalazły się gigabitowa kartę LAN, moduł WiFi b/g/n, nagrywarka DVD, 8-kanałowy układ dźwiękowy oraz zestaw interfejsów. Ten ostatni obejmuje m.in. 2 USB 3.0 i 6 USB 2.0 oraz wyjścia HDMI 1.4 i S/PDIF (TOSLINK i Coax).

Za dopłatą można dorzucić do kompletu napęd Blu-ray combo. Alienware X51 ma 330-watowy zasilacz, zatem nie jest zbyt prądożerny (jak na gamingowy PC). Producent oferuje wersje z preinstalowanym systemem operacyjnym Windows 7 Home Premium. Alienware X51 w wersji z Core i5 oraz 1-TB dyskiem to wydatek rzędu 1049 dol., wersja z Core i7 oraz 2-TB HDD kosztuje 200 dol. więcej.

http://nt.interia.pl...ie-mini,1836379

ot, taka ciekawostka :)

tak napewno będą lepsze , :ph34r: skrzynka za prawie 4 tysiące

Opublikowano

Skrzynka za prawie 4k DZISIAJ dla finalnego odbiorcy od firmy której kompy są najdroższe na rynku =/= skrzynka za ok 2 lata sprzedawana (ponoć jak zawsze) poniżej kosztów produkcji.

Opublikowano

Z czego z tej listy nie wiem czy bym wybrał chociaż 10%.

Opublikowano

Jakaś ściema. Przez USB nie podłączysz więcej niż 16 Gb z jednego portu.

Opublikowano

Czemu nie mam dzwięku w kąsoli ?

Opublikowano

jest taka przystawka do Xboxa dzieki, ktorej mozesz podlaczyc jaki chcesz dysk i odpalac gry z *iso :P

Opublikowano

Pewnie trzeba miec jtaga

Opublikowano

Stona a od kiedy ty masz kąsole

Opublikowano

Stona a od kiedy ty masz kąsole

Stona? no i jaką ? Ja obstawiam że jednordzeniową :whistling:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.