Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Serio myślisz, że nie chcieli aby multi w Killzone było "the best" i mega popularne? Chcieli, ale do "chcenia" potrzebny jest dobry pomysł, trochę szczęścia i... w chui kasy na reklamy.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 308,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

trochę to dziwne, że Sony postawiło tylko na oprawę AV, nie próbując nawet powalczyć w innych aspektach, Fabuła, Społeczność itd ... mając darmowe psn + gre wspierającą społeczność mogli mieś system sellera a tak mają ładnego FPS ... i tyle

Killzone2 miał społeczność, miał wsparcia klanowe, miał świetną stronę internetową, miał dedykowane serwery, miał tryb widza itp więc widzę,że mało śledzisz serię....czemu w K3 z tego wszytskiego zrezygnowali kosztem standardowego multi konsolowego z matchmakingiem to nie wiem....może z uwagi na cięcie kosztów itp

Opublikowano

no Killzone 2 mialo dobry suport, ale gameplayowo ostro odbiegalo. Z 3ka w ogole pokpili sprawe i niemal kazdy ode mnie po singlu gre puscil dalej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

trochę to dziwne, że Sony postawiło tylko na oprawę AV, nie próbując nawet powalczyć w innych aspektach, Fabuła, Społeczność itd ... mając darmowe psn + gre wspierającą społeczność mogli mieś system sellera a tak mają ładnego FPS ... i tyle

Killzone2 miał społeczność, miał wsparcia klanowe, miał świetną stronę internetową, miał dedykowane serwery, miał tryb widza itp więc widzę,że mało śledzisz serię....czemu w K3 z tego wszytskiego zrezygnowali kosztem standardowego multi konsolowego z matchmakingiem to nie wiem....może z uwagi na cięcie kosztów itp

no dobra, ale to co wypisałes nie wybiega od standardu jaki oferuję większośc gier na PC ... pozatym przydął by się progres a nie cofanie w rozwoju... i dla mnie to dalej mało, nie chcieli się postarać, albo szkoda było im $$

Edytowane przez typfon

Opublikowano

to normalne u konkurencji. Tam nawet te silne exy maja taki support ze pograc nie mozna, bo ktos z oszczednosci postawil za malo serwerow. w LBP - 3 miesiace katowalem offline, bo nawet na 60mb laczu sie nie dalo grac. Taki motorstorm 3 (kolejna z(pipi)ana seria) w ogole multi nie dzialal przez dluzszy czas. Pamietam jak kumpel pokazywal mi GT6. I gdy przedarl sie przez milion krzakow okazalo sie, ze ma niewlasciwa klase samochodu i powrot do glownego menu. .. Do dzisiaj mnie szlag trafia, jak sobie jak sobie przypomne moje perypetie z ta konsola. Jezeli oni nie pojda po rozum do glowy czwarta konsola po prostu zdechnie.

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

Tak przeglądam temat i Mazzeo porównał 343 do ND... ja pie.rdole. Mazz Ty widziałeś na żywo jak wyglądają cut-scenki w Uncharted 3? W Halo wygląda to świetnie, ale do tego co zrobiły psiaki się nie umywa. Ni chu.ja.

Kolejny który się zbulwersował porównaniem do ND.

Te psiaki to jakieś święte krowy dla sonoklapów? Jedynie posty w stylu "fap fap fap Naughty fap Dog fap Uncharted" są dozwolone?

Opublikowano

MBeniek: Bo w EA nie pracują idioci? :P Oni nie mają z czego dokładać, jak gry nie będą się sprzedawać, to padną. Powoływanie się na firmę, która 6 lat z rzędu notuje same straty, to nie jest najmądrzejszy przykład.

No dobra, ale większość wydawców cały czas oferuje jakieś nowe ip: T2 - LAN; Zenimax - Dishonored; Ubi - Watch Dogs; Capcom - Remember Me; tylko EA (i oczywiście Activision ze swoim codem) stoi w miejscu i jedzie na znanych markach (i nawet z takiego "survival" horroru jakim był DS(1) potrafią zrobić grę akcji byleby tylko się dobrze sprzedała oraz oczywiście zrobienie kontynuacji ME też nie jest po ich myśli, bo to w końcu nie jest typowy szuterek, więc ich zdaniem pewnie się nie sprzeda).

Opublikowano

EA w ostatnich latach bardziej skupia się na EA Partners, czyli wydawnictwie nowych IP od znanych dev'ów (tak było z Epic Games czy swojego czasu z Insomniac). W tej generacji stworzyli chyba jedno nowe IP - Dead Space no i jeszcze ME.

Generalnie EA od zawsze słynęło z tasiemców, więc jak na tego wydawcę dwa nowe IP w minionych czterech latach to chyba i tak sukces, w sumie trzy, bo przecież zapomniałem o Army of Two.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Wiecie, że na PC jest darmowy Xbox LIVE z tymi wszystkimi funkcjami, achievementami itd (jedynie sklepiku nie ma)? Do tego nie zamula tak jak na Xboxie, gdzie czasami wejdę w profil i głupia nazwa nicku się wczytuje kilka sekund. :ph34r: Widać, że klocek już nie wyrabia z tymi nowymi softami M$.

Jeżeli mówisz o Game For Windows Live to albo nigdy z niego korzystałeś, albo jestes turbofanbojem bo te "coś" to chyba najwieksza s(pipi)ina jaką świat komputerowy widział.

Opublikowano

A co w niej takiego złego?

Zwykłe menu dodane tylko podczas gry, posiada chyba te same funkcje co te w Xboxie (może kiedyś gorzej to chodziło, ale teraz normalnie to śmiga).

Opublikowano

Pamietam jak kumpel pokazywal mi GT6. I gdy przedarl sie przez milion krzakow okazalo sie, ze ma niewlasciwa klase samochodu i powrot do glownego menu. ..

kurde nie dosc, ze jestes ze stolicy to jeszcze masz wtyki w japoni i grasz w multi gt6 zanim zostalo nawet zapowiedziane :o

Chcialbym miec tak za(pipi)iscie :P

ps.

Fabuła dla Killzone 4 jest juz gotowa :

Iron-Sky-film-online-pl.jpg

Opublikowano

Fabuła dla Killzone 4 jest juz gotowa :

prowokacja, jak można zrobić fabułę do gry bez fabuły ;]

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Jeżeli mówisz o Game For Windows Live to albo nigdy z niego korzystałeś, albo jestes turbofanbojem bo te "coś" to chyba najwieksza s(pipi)ina jaką świat komputerowy widział.

Lepiej bym tego nie ujął. Aż się dziwię czasem po co jeszcze jacyś twórcy wypuszczają swoje gierki z tym badziewiem, nie ma ich co prawda wiele ale coś się zawsze znajdzie choćby ostatnio Dark Soul.

Jeśli chodzi o te wszystkie platformy growe na PC to tylko Steam albo GTFO.

Opublikowano

bo TAK i hooj

;)

Opublikowano

Lepiej bym tego nie ujął. Aż się dziwię czasem po co jeszcze jacyś twórcy wypuszczają swoje gierki z tym badziewiem, nie ma ich co prawda wiele ale coś się zawsze znajdzie choćby ostatnio Dark Soul.

Jeśli chodzi o te wszystkie platformy growe na PC to tylko Steam albo GTFO.

Wiadomka steam FTW, ale w sumie jak gralem w GoW czy Residenta 5 z kumplem coop na tym GFWL to nie miałem żadnych problemów a i interfejs znany więc w sumie tez do końca nie wiem o co be z hejtingiem.

Opublikowano

chu.jowosc playstation store siega zenitu. mialo byc dzisiaj Machinarium - NIE MA, jedyna rzecz ktora mnie jarala z PS+.

do tego ciagle nie ma CS:GO & walking dead ep3

ta konsola robi sie juz powoli martwa nawet jako uzupelnienie do x360.

gry miesiaca w ps+ dla ludzi co sie chyba wczoraj urodzili...

ktos tam dobrze napisal wczesniej: ps3 - konsola dla starych graczy, ktorzy graja godzine tygodniowo.

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

CS GO ma byc 12

Opublikowano

Czekasz na Machniarium na PS3? W to się znacznie wygodniej gra myszką.

Opublikowano

na ogól nie gram na PCie ale jak bede musial czekac rok az ktos to (pipi)a laskawie wrzuci do PS to sie chyba zmuszę.

Opublikowano

Również nie gram na PC, ale to był jeden z wyjątków, a sama gra jest świetna z fenomenalnym designem i muzyką, no i można pograć w Space Invaders. ;]

Opublikowano

CS GO ma byc 12

Dziecko drogie ta informacja została zdementowana 5 minut po tym jak się pojawiła.

Opublikowano

MBeniek: Bo w EA nie pracują idioci? :P Oni nie mają z czego dokładać, jak gry nie będą się sprzedawać, to padną. Powoływanie się na firmę, która 6 lat z rzędu notuje same straty, to nie jest najmądrzejszy przykład.

Biorąc pod uwagę fakt, iż w latach 08-11 stracili 2,3 mld $, można ich za takich uznać.

Szczerze żałuję, że nie padli :confused:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.