Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

nie, będzie nowy ''making of'' będzie nowa porcja GIFów dla was chłopcy :empathy2: zawsze na pociesznie zostaje wam 1,5 roku ze szmaciankimi w nawalance, szmacianki w gokartach, itd.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

a choćby np Deus Ex:Human Revolution

Opublikowano

RDR przy którym exy MS i $ony to bajeczki.

Opublikowano

Lionel - PS3 ma powazniejsze gry niz X360. Deus to multi takze sie nie liczy.

Cel w tym miesiącu osiągnięty : Kupno PS3 -> Zaliczenie jedynego EXa, którego zazdrościłem Sonybotom. Folklore (wogóle ktoś z was w to grał? Tak myślałem) -> Sprzedaż PS3.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

ja również czekam na to zestawienie gier poważnych na PS3 vs X0.

:rofl2:

Opublikowano

Ja też. Ciekawi mnie w co gra gimbaza, żeby poczuć się dorosłymi OLO

Opublikowano

Lionel - PS3 ma powazniejsze gry niz X360. Deus to multi takze sie nie liczy.

Cel w tym miesiącu osiągnięty : Kupno PS3 -> Zaliczenie jedynego EXa, którego zazdrościłem Sonybotom. Folklore (wogóle ktoś z was w to grał? Tak myślałem) -> Sprzedaż PS3.

a to sory,źle zrozumialem post kubsona

Opublikowano

gimbaza chyba poszła spać :( został szprota który gra w najpoważniejszego ex'a z plejsteszona, czyli: Deus Ex'a:HR xD

Opublikowano

meh,źle zrozumialem post kubsona,myślałem ze chodzi mu o ogólnie gry na ps360(czyli multiplatformowy tez) :]

Opublikowano

Poważna gra to ta w której wkurwiony bohater wciska kciuki w boskie gałki oczne.

Opublikowano

jemu chyba nie o to chodziło z tymi "poważnymi " grami ale gadajcie sobie dalej

Opublikowano

Taka typowa gimbusiarska reakcja, jak na lekcji języka angielskiego, po usłyszeniu słowa sex.

klucz (do drzwi lub np. klucz odpowiedzi)

zamek (do drzwi, do kurtki, jako budynek)

komórka (telefon i komórka na dworze)

mysz ( myszka do komputera )

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

Jak już tak rzucacie na lewo i prawo tymi randomami to mam pytanie do "elity". Na jakiej podstawie oceniacie że ktoś jest randomem chodzi o licznik postów czy jak długo ma konto na forumie a może jest też inne kryterium ?

Opublikowano

Pewnie jak pyta co o tym decyduje, to jest randomem.

Opublikowano

@Don

Ja mówię o poważnych tytułach. Możesz mieć nawet 100, a kto je zna....a tym bardziej szanuje...Bądź poważny.

Aha, kolejny, który będzie mówił, które gry są poważne, a które nie. No bo tak to rozumiem. W skrócie: PS3 - poważne / X360 - niepoważne :)

Nie. PS3 ma dużo więcej poważnych gier niż Xbox. W tę mańkę.

''poważne i niepoważne gry'' sonyboty w natarciu :rofl2:

Nie chce mi się cytować dziesiątek postów na temat tego jakie to niepoważne exy PS3 dostanie w tym roku. To xboty pisały, że PSABR to niepoważna gra, że LBP Karting to także niepoważna gra, więc daddy, weź ogarnij czerep, bo serio, przebijasz pewnego znanego tutaj moderatora o sto razy z palcem w tyłku.
Opublikowano

Pewnie jak pyta co o tym decyduje, to jest randomem.

Pytam bo każdy używa innego wyznacznika (takie można odnieść wrażenie) do określenia kogoś randomem xD Szczerze mogę być randomem mam na to wy(pipi)ane tylko chociaż uzgodnijcie jedną wspólną definicje randoma jeśli nadal chcecie go tak nadużywać.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Hmm... nie mam w tej chwili innego określenia, poza "ambitna".

I daruj sobie piesku, bo już się zbłaźniłeś w temacie "Wyrywanie dup".

dziękuję dobry panie. właśnie przebiłeś to moje "zbłaźnienie" z wyrywania dup, ośmieszeniem siebie, swoich kolegów sonybotów i waszego sposobu klasyfikacji gier. Po raz kolejny gratuluje, życzę kolejnych sukcesów.

dużo ambitnych gier, wszystkim dobrze znanych, dobre. hłe hłe.

Czym się zbłaźniłem? Ja tylko napisałem, co miał na myśli Dixi. Piłeczka się odbiła, zbłaźniłeś się po raz kolejny.

Nawet przez przypadek Ci plusa dałem, o ironio.

Gdybyś dalej nie rozumiał, co chciał przekazać Dixi, to miał na myśli to, że na PS3 jest więcej gier mogących trafić do większej ilości odbiorców.

(bla bla bla)

poważna != ambitna != gra która może trafić do dużej ilości odbiorców

podejrzewam że on sam nie wiedział co chciał powiedzieć przez brnięcie w klasyfikowanie gier na "poważne" i "niepoważne". Kazub miał na myśli jeszcze coś innego, a Ty coś piszesz korzystając ze słów których nie rozumiesz.

skoro mnie wyganiasz do rodzynów to ja proponuje Ci powrót do Twojego tematu "beka z rapsów", tam są rysunki z których zrozumieniem nie powinieneś mieć problemu.

Opublikowano

jemu chyba nie o to chodziło z tymi "poważnymi " grami ale gadajcie sobie dalej

Jako jedyny z kumałeś o co chodzi. Niech piszą dalej.

Opublikowano

Dzisiaj pojawił się nowy Ex dla X360 - demo Resident Evil 6.

hoho. :rofl2:

Opublikowano

Prawie jak placenie za PS+ w zamian za wczesniejsze dema !

Opublikowano

I tak wszyscy wiedzą że ex'em roku na x360 nie będzie FH ani H4 bo ten tytuł zgarnie F:TJ :whistling:
Opublikowano

Prawie jak placenie za PS+ w zamian za wczesniejsze dema !

Nie chcę wam psuć zabawy, ale na psn też jest dostępne te demo. :ph34r:

A tak swoją drogą to na xbl dalej jest tak, że najpierw demo dostają posiadacze golda, a dopiero tydzień później ci co nie płacą za abonament??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.