Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ten obrazek wygląda komicznie. Jakiś nerd face w kasku spogląda w stronę kamery. Zbliżenia na łeb MCa powinny być ostatnią rzeczą jaką powinni robić reżyserzy, gdyż pokazywanie emocji u kogoś w kasku to nieporozumienie.

Ale coś chciałeś wartościowego przekazać tym zdaniem? Czy może chciałeś hejtnąć sobie? Bo nie wyszło za bardzo.

6 listopada xboty

mocha_frappe.gif

sonoklapy

dr-who-rain.gif

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

By nieco ożywić temat mała zagadka..... wymieniłem jedną konsole z duetu Ps3/x360 ponownie na Wii którą ? ten kto pierwszy zgadnie dostanie plusa :yes:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

ZYDBOXA360?

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

ZYDBOXA360?

Your Answer is Correct :thumbsup:
Opublikowano

xboty

mocha_frappe.gif

Po co nam jakieś Halo przy czymś takim :whistling: :

250px-XCOM_Enemy_Unknown_Game_Cover.jpgDishonored_box_art_Bethesda.jpgAssassin%27s_Creed_III_Game_Cover.jpg

250px-Far-cry-3-box-art-xbox-360.jpgneedforspeedmostwantedb.jpghitmanabsolutionps3boxa.jpg

Opublikowano

xboty

mocha_frappe.gif

Po co nam jakieś Halo przy czymś takim :whistling: :

250px-XCOM_Enemy_Unknown_Game_Cover.jpgDishonored_box_art_Bethesda.jpgAssassin%27s_Creed_III_Game_Cover.jpg

250px-Far-cry-3-box-art-xbox-360.jpgneedforspeedmostwantedb.jpghitmanabsolutionps3boxa.jpg

Boli... :wallbash:

Opublikowano

W czyim świecie MW i Far Cry 3 jest hitem?

W świecie, którym za MW odpowiadają najlepsi twórcy arcadowych wyścigów - Criterion, a FC3 to gra z otwartym światem dającym ogromną ilość możliwości - a nie tam jakiś korytarzykowy szuterek.

Opublikowano

Najlepsza samochodówka generacji wyszła kilka lat temu i zwie się Burnout Paradise, a za trzy tygodnie wychodzi kolejna od tego samego studia. Co więcej czerpie bardzo dużo z hitu jakim jest BP więc kogo by tam interesowała jakaś Forza, bo chyba o niej wspominasz.

Wychodzi demo xD To już nie macie normalnych premier na tym xszicie, że musicie jarać się demem ?

Opublikowano

Zabawne jest jak ludzie posiadający Xboxy wiecznie powtarzają o dwóch grach: Halo i Forza. Non stop. Nic innego porządnego z exów nie mają i dobrze o tym wiedzą to wiecznie podkreślają wielkość tych gier. Z drugiej strony nie ma co się im dziwić bo MS ma ich głęboko w poważaniu i nie kwapi się z grami ekskluzywnymi. Lepiej jest iść na łatwiznę i liczyć na innych bo przecież wydadzą multiplatformy :sorcerer: dlatego tak często powtarzają, że mają lepsze gry multiplatformowe bo co innego mogą napisać? Rozkoszne.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Ciekawe czy Most Wanted będzie bardziej Burnout czy Need for Speed.

Sprawdzałem listę gier do recenzji na ten miesiąc i muszę powiedzieć, że październik będzie wyjątkowo gruby.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Autor

Mnie też się BP spodobał, ale NFS Hot Pursuit zapowiadał się sporo lepiej :/ ten Most Wanted to ni to NFS ni to Burnout, gdzie moje kraksy :/

Gatunek samochodówek jest w ostatnim czasie tak zaniedbany, że trzeba się cieszyć z dema nawet.

Opublikowano

Śmiać się z Far Cry 3 - no bezbek kompletny. Zwłaszcza, że FC3 jest za(pipi)iste nawet we wczesnej wersji, którą pokazywali na targach. Taki Just Cause 2 bez wybuchów i linki.

Opublikowano

Musiol kampania starcza na 10h?

Opublikowano
  • Autor

Śmiać się z Far Cry 3 - no bezbek kompletny. Zwłaszcza, że FC3 jest za(pipi)iste nawet we wczesnej wersji, którą pokazywali na targach. Taki Just Cause 2 bez wybuchów i linki.

Tak jak Far Cry 2 miał być super, co nie?

Opublikowano

xcoma i dishonored bym ograł, ale wychodza w złym czasie ...

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Najlepsza samochodówka generacji wyszła kilka lat temu i zwie się Burnout Paradise

LOL Paradise to najgorszy Burnout jaki powstal. W to sie w ogole nie dalo grac dopoki nie dali po kilku miesiacach patcha z mozliwoscia restartowania wyscigu. Takedown i Revenge niszcza tego crapa.

Opublikowano

Dla mnie nowy MW to Burnout Paradise na licencji. Rozumiem że BP jest zarabista scigalka,ale ja chciałem NFS dostac a nie Burnouta :(

Opublikowano

wszystkie gry od UBI wyglądają o wiele gorzej na ps3 ghost recon utwierdza ten fakt w 200% ciekawe jak nadchodzące tytuły ?, ile jakościowo będą odbiegać na wypasionym sprzęcie sony który kruluje w europejskich kuchniach ? a xbox nikt nie wie kto to jest ? gorsza rozdziłka ? kiepskie kolory ? mniej fps ? co obstawiacie że dostaną sonyboty w ramach nagrody że wybrali tak wypaśńy sprzęt ?

Opublikowano

Tak jak Far Cry 2 miał być super, co nie?

Z tym, że jest jedna różnica. Ja grałem w oba tytuły więc je mogę porównać. Na FC3 miałem wbite dopóki w niego nie zagrałem. Z poprzedniczką w Afryce ta gra nie ma nic wspólnego poza tytułem.
Opublikowano

Już tam nie przesadzajmy z tym Halo, gra jest fajna - ok. multi nie znam, bo właściwie nigdy nie grałem, zawsze mnie ciągnęło bardziej w stron ęsingla, ale stawiać ją nad wszystkie FPS-y, nawet te multiplatformowe?

Zagram na czwórce na 100% i wiem, że będę się przy tym zacnie bawił, ale zakładam, ze tyle samo, a nawet znacznie więcej da mi Dishonored (rozgrywka typowo singlowa) czy Far Cry 3.

Opublikowano

pograj w multi :) singiej fajny ale multi w Halo to moloch :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.