Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Grafika dużo lepsza niż na tych starych trupach, różnice widać szczególnie w ruchu.

<bla bla bla komp za 1000zł jest lepszy niż 7letnie konsole - odkrycie roku!!!>

Serio musicie bardzo kochać te konsole... jesteście jeszcze bardziej ruchani w dupe niż fani Apple.

Pogadamy jak w maju na te "stare trupy" wyjdzie GTAV, a na PC.... no właśnie. :teehee: Ciekawy kto wtedy będzie się czuł wyruchany.

no ciezko bedzie porownac bo na pc chyba nawet nie mozna ustawic tak niskiej rozdzielczosci jak na konsolach ;)

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

jak wypada wersja AC III na ps3 ? jest niższa rozdziałka ?, kolory wyblakłe ?, niedopracowania ? , poszarpane krawędzie i inne cyrki które wystepowały w innych multiplatformach na ps3 ?

Na tvgry masz materiał z wersji Ps3 to sobie zobacz bo i tak byś nie uwierzył....
Opublikowano

jak wypada wersja AC III na ps3 ? jest niższa rozdziałka ?, kolory wyblakłe ?, niedopracowania ? , poszarpane krawędzie i inne cyrki które wystepowały w innych multiplatformach na ps3 ?

Na obu konsolach niemal idnetycznie

Opublikowano

spox, jak wszystko będzie dobrze to wezme wersje na ps3 ;], pytam bo ghost recon wyglądał tragicznie na ps3

Opublikowano

LOL Fenikz, albo trollujesz już na ostatecznym poziomie, albo naprawdę zdrowo musiałeś się je,bnąć w łeb. 700 zł za PC do grania xDDDD. Wybacz, ale nie ma szans, by PeCetowiec mi wcisnął, że za takie same albo i mniejsze pieniądze jak za zakup nowej PS3 (nie mówiąc o tańszym X360) będzie miał maszynę, na której wygodnie sobie pograsz. I która może jeszcze będzie starczyć na lata?

Konsolowcy ruchani w du,pę? Dobre sobie. Mój Xbox 360 ma już prawie 4 lata (i nadal śmiga, RROD my ass). Kupiłem go za coś koło 800 zł. Z dwoma padami (każdy warty prawie 200 zł wtedy). FIFĄ 09, TDU i PGR4 (które to wtedy były całkiem świeżymi grami, a rynek używek był dużo mniejszy niż dzisiaj). (pipi), pokaż mi PC z tamtego czasu za nawet 1000 zł, który dzisiaj łyka AC3 bez popity! Który będzie zdolny do ogarnięcia GTA V!

i-dare-you-meme-generator-i-dare-you-i-double-dare-you-4dfb95.jpg

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

sJ5tZ.jpg

Stona xD

Mogliby go odbanować

Opublikowano

Ja bym nawet nie wydał tych 700 zl (jeśli zestawienia Fenikza są prawdziwe) tylko dlatego, żeby zobaczyć nieco lepsze tekstury. I tak wole konsole i tyle w temacie.

Opublikowano
  • Autor

Mnie najbardziej rozpjerdala jak na argument za fajną kanapą, padem i dużym TV niektóre pecetowe ameby ośmielają się mówić "a co za problem podłączyć kompa do tv i wziąć pada?".

Jak widać problem, skoro nigdy przenigdy nie widziałem u nikogo takiej konfiguracji. Już widzę jak żony i mamusie pozwalają na taszczenie parukilowej blachy do telewizora w pokoju gościnnym.

NO ALE KOCHANIE BO JA CHCE MIEC LEPSZE TEKSTURY :(

Opublikowano

Takie polaczenie staje sie coraz bardziej popularne. Patrz: Steam Big Picture.

Opublikowano

Jak widać problem, skoro nigdy przenigdy nie widziałem u nikogo takiej konfiguracji. Już widzę jak żony i mamusie pozwalają na taszczenie parukilowej blachy do telewizora w pokoju gościnnym.

polaczki biedaczki maja po 1 tv w domu ? :(

Opublikowano
  • Autor

Jak ktoś sobie docelowo tak zrobił kącik, że ma kompa podłączonego do dość sporego TV to spoko, ale to nie jest zbyt częste bo jest niepraktyczne.

Niech tylko mi nikt nie (pipi) że specjalnie ktoś ciągnie blaszaka by tymczasowo pograć w konkretną grę i uważa że jest to wygodne i bezproblemowe.

Opublikowano

Niech tylko mi nikt nie (pipi) że specjalnie ktoś ciągnie blaszaka by tymczasowo pograć w konkretną grę i uważa że jest to wygodne i bezproblemowe.

Yyy, laptop?

Opublikowano

Mnie najbardziej rozpjerdala jak na argument za fajną kanapą, padem i dużym TV niektóre pecetowe ameby ośmielają się mówić "a co za problem podłączyć kompa do tv i wziąć pada?".

To jak...wszyscy twoi znajomi maja tylko 1 TV w goscinnym i zeby pograc na konsoli, musza poczekac az zona/mamusia obejzy swoje glupie telenowele itp?

Eee....mam wiecej niz 1 TV. Podobnie jak zdecydowana wiekszosc konsolowcow z ktorymi mam do czynienia.

Kompa mam w tym samym pokoju co konsole i TV i kiedy gram w multiplatformy to wlasnie PC+TV40"+pad od 360tki.

Opublikowano

Jak kto woli. Ja dla troche lepszej grafiki nie bede sie w takie cos bawil. Ani tym bardziej modlil sie zeby mnie tylko do Windowsa nie wyebalo.

Opublikowano

Jak ktoś sobie docelowo tak zrobił kącik, że ma kompa podłączonego do dość sporego TV to spoko, ale to nie jest zbyt częste bo jest niepraktyczne.

Wiesz, mysle, ze jezeli Valve robi specjalnie interfejs pod ekran to coś w tym jest... Zwlaszcza jezeli chodzi o Steama gdzie mozesz miec dwa kompy i te same gry na nich. Ogólny media center stawiasz sobie w salonie i podlaczasz do telewizora, komp do hardkorowego grania w szczelanki stoi w jakims pokoju.

Opublikowano

Dla kąsolomaniaków kombo pc+TV+pad to jakaś czarna magia i trza pewnie mieć doktorat z fizyki kwantowej by to ogarnąć. Pocieszne :D

Opublikowano

Dla kąsolomaniaków kombo pc+TV+pad to jakaś czarna magia i trza pewnie mieć doktorat z fizyki kwantowej by to ogarnąć. Pocieszne :D

wiem jednak, że malo komu chce się to wszystko robić i ustawiać za każdym razem

Opublikowano

No ale co tam ustawiać za każdym razem. Ja od kiedy sobie ustawiłem w MotionJoy obsługę pada z PS3 nic nie zmieniałem. Tak samo w przypadku emu PSX/PS2. Rozumiem jakiś crash i trzeba by było może coś na nowo wstukać ale tak poza tym to nie widzę powodów by się miały ustawienia skopać. No ale kłócić się nie będą o takie bzdety bo dla mnie liczy się tylko fakt, że takie kombo działa i sprawuje się wyśmienicie.

Takie Limbo ze Steam'a na dużym TV z padem w łapkach to zacna rzecz.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

sJ5tZ.jpg

Stona xD

Mogliby go odbanować

Prędzej Take2/R* wyda "GTAV premium HD edyszyn" na next geny niż na pc. Na pecetach to i tak większość graczy kupiłaby grę w zatoce piratów, a ta garstka grających na oryginałach pewnie poczekałaby na wyprzedaż na steamie xD.

Opublikowano
  • Autor

Ile masz kabli podłączonych do peceta? Ja naliczyłem właśnie, że 9. Telewizor mam parę metrów od niego, jak miałbym całe to tałatajstwo przenosić to bym się zesrał. I wyglądało by to komicznie.

Fajnie że ty masz możliwości, ale jesteś w bardzo nielicznej mniejszości. Z resztą wystarczy popatrzeć po forach typu pclab czy purepc, czasem są takie tematy w stylu naszego HC Room. Jakoś niezmiernie rzadko widziałem, by ktoś miał peceta podłączonego do TV o_O

Opublikowano

"zeby mnie tylko do Windowsa nie wyebalo."

pocieszny argument, pamietam jak mnie kiedys wywaliło do windowsa z gry, to były lata 90te.

Opublikowano

@Mazzeo:

Kabel zasilający lapka

Kabel HDMI

Kabel od pada

Znajomy zaś ma stacjonarkę ale i tak nie kupował przy upgradzie kompa monitora bo ma w pokoju TV 42" więc podpiął go na stałe do pudła i kupił sobie zestaw bezprzewodowy klawa+mysz od Logitech za 120zikos i też nie narzeka. Wystarczy chcieć się minimalnie wysilić.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

jak to zwykle bywa na ps3 ;] dostaje najlepiej wyglądające porty ;], gry od ubi zawsze wyglądały gorzej na ps3 a to ponoc taka wspaniała konsola wychwalana wszędzie. No cóż gta V na ps3 w 640 p ? wielce prawdopodobne ;]. Szkoda mi was serio

!

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

"zeby mnie tylko do Windowsa nie wyebalo."

pocieszny argument, pamietam jak mnie kiedys wywaliło do windowsa z gry, to były lata 90te.

teraz tez to sie zdarza.

glownie w grach ea. Bo ludzie pisza slabe cracki do nich ale wiesz gracze z xbox'a sa przyzwyczajeni do verbatimek to an pc tez nie kupia gier mimo ze kosztuja polowe tego co na konsolach :)

Ile masz kabli podłączonych do peceta? Ja naliczyłem właśnie, że 9. Telewizor mam parę metrów od niego, jak miałbym całe to tałatajstwo przenosić to bym się zesrał. I wyglądało by to komicznie.

Fajnie że ty masz możliwości, ale jesteś w bardzo nielicznej mniejszości. Z resztą wystarczy popatrzeć po forach typu pclab czy purepc, czasem są takie tematy w stylu naszego HC Room. Jakoś niezmiernie rzadko widziałem, by ktoś miał peceta podłączonego do TV o_O

Konsola ma niewiele mniej kabli

3vs5 w moim przypadku

lub 4vs5 jesli musze podlaczyc pada kablem ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.