Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

mam nadzieje że za rok w "best hardware" zobaczę nowego Xboxa

Nie bo PS4 xD

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 321,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

jak ja nie mogę się doczekać nowego X/PS a tu minimum jeszcze z 16mc przy dobrych wiatrach.

Opublikowano

Jakies w miare normalne te Game Critic Awards

Tlou zrapowalo Xboxa i xbotow xD

Nom ale to w Halo 4 bedzie sie gralo kilka lat, a nie kilka godzin :P

PS. Motorstorm Apocalypse ssie, poprzednie czesci sporo lepsze.

Opublikowano

Motorstorm z każdą częścią robił się coraz gorszy. Nie wiem jak można było zaprzepaścić cały potencjał zawarty w tej serii. :unknown:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

jak ja nie mogę się doczekać nowego X/PS a tu minimum jeszcze z 16mc przy dobrych wiatrach.

Też się nie mogę doczekać,ale jak zobacze ile mocnych i ciekawych tytułów wychodzi na rok 2012 i 2013 to myśl o nextgenach odchodzi na bok

Opublikowano

Też się nie mogę doczekać,ale jak zobacze ile mocnych i ciekawych tytułów wychodzi na rok 2012 i 2013 to myśl o nextgenach odchodzi na bok

To możesz się doczekać czy nie ?

Opublikowano

To możesz się doczekać czy nie ?

No i widzisz z jednej strony tak z drugiej strony nie :)

Opublikowano

Trololo Nintendo nie pojawi się na TGS (oczywiście na GC też). http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/26/nintendo-oraz-microsoft-odpuszczaja-tokio-game-show-2012

Mi się zawsze wydawało, że targi to dobry sposób na promocję sprzętu (w szczególności, że te targi dzieją się na terytorium N i są ogólnie dość sporawe). Jakoś tak dziwnie Ninny podchodzi od premiery WiiU, na E3 coś tam pokazali, jakiś podcast nakręcili i fin. Może chcą przesunąć premierę na 2013? :> hehe

Opublikowano

Trololo Nintendo nie pojawi się na TGS (oczywiście na GC też). http://gamezilla.kom...-game-show-2012

Mi się zawsze wydawało, że targi to dobry sposób na promocję sprzętu (w szczególności, że te targi dzieją się na terytorium N i są ogólnie dość sporawe). Jakoś tak dziwnie Ninny podchodzi od premiery WiiU, na E3 coś tam pokazali, jakiś podcast nakręcili i fin. Może chcą przesunąć premierę na 2013? :> hehe

Nigdy się nie pojawiają na TGSie.

Opublikowano
Nom ale to w Halo 4 bedzie sie gralo kilka lat

Sądząc po topicu na forumie, to fani rzucą grę w diabły po miesiącu przez uproszczenia, a casualom i tak się nie spodoba, bo trzeba cały magazynek w typa wpakować (omg to w ogóle nie jest realistyczne omg, nie to co battlefield!!!1)

Opublikowano

PS. Motorstorm Apocalypse ssie, poprzednie czesci sporo lepsze.

Potwierdzam. Z poprzednich gralem tylko w jedynke ale duzo bardziej mi sie podobala, w ogole tutaj grafika jakby gorsza nawet byla :/ Nie mowie juz o modelu jazdy, ktory ssie na calej linii.

Opublikowano

Sądząc po topicu na forumie, to fani rzucą grę w diabły po miesiącu przez uproszczenia, a casualom i tak się nie spodoba, bo trzeba cały magazynek w typa wpakować (omg to w ogóle nie jest realistyczne omg, nie to co battlefield!!!1)

Czytasz chyba nie ten temat co trzeba.

Opublikowano

na psn nie można zmienić nick'a...

:unknown:

:scratch_one-s_head:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

btw. system tej konsoli to jest jakiś dramat. chodzi jak czołg, co chwile w rogu mi się pokazuje ikonka loadingu... Z resztą psn ma ten sam problem. Dlaczego nie można zrobić przez stronę internetową pss/psn? Nawet cen sobie sprawdzić nie można, nie mówiąc o zakupie czegokolwiek, napisaniu do kogoś wiadomości, czy doładowaniu konta. Jedyne co ich ratuje to "+", i chyba zaczynam rozumieć dlaczego gierki rozdają za półdarmo, bo lepiej dostać 30% pieniędzy za gierke, niż NIC!

A! Jeszcze są trofea i ich synchronizacja to temat na osobną historię...

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

na psn nie można zmienić nick'a...

:unknown:

:scratch_one-s_head:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

btw. system tej konsoli to jest jakiś dramat. chodzi jak czołg, co chwile w rogu mi się pokazuje ikonka loadingu... Z resztą psn ma ten sam problem. Dlaczego nie można zrobić przez stronę internetową pss/psn? Nawet cen sobie sprawdzić nie można, nie mówiąc o zakupie czegokolwiek, napisaniu do kogoś wiadomości, czy doładowaniu konta. Jedyne co ich ratuje to "+", i chyba zaczynam rozumieć dlaczego gierki rozdają za półdarmo, bo lepiej dostać 30% pieniędzy za gierke, niż NIC!

A! Jeszcze są trofea i ich synchronizacja to temat na osobną historię...

tak, wszyscy o tym wiemy. PS3 to i tak dalej lepsza konsola.

Opublikowano

ktos mi skasowal posta w dziale "Firmware" wiec odpowiem tutaj bo i odnosi sie do posta Wściekłego Psa

ważne że dalej nie można słuchać muzyki i jednocześnie sprawdzać trofea kolegów lub wchodzić w ustawienia konsoli oraz dalej nie ma szybkiego przewijania muzyki które ma nawet psp, a oglądając film na blurayu nie można zobaczyć która jest godzina w menu konsoli

wychodzi jeden rdzeń!!!!1111

Opublikowano

czy doładowaniu konta.

Konto mozna doładować na stronie https://account.sony...om/login.action

dzięki!

Co do reszty to prawda, ale sam XMB jest zarąbisty (tylko za dużo pamięci żre).

jest zarąbisty tylko strasznie zamulony i strasznie denerwujący... w porównaniu z dashboardem xbox'a leży i kwiczy.

Opublikowano
  • Autor

To i tak więcej niż 2 wieczory z TLOU

Opublikowano

Mnie jakiś czas temu rozbawiło jak jakiś użytkownik posiadający PS3 i chcący zakupić X360 pytał się czy może sobie ustawić, żeby mu się X360 sam włączał o określonej godzinie i ściągał aktualizacje i synchronizował osiągnięcia. Jak ktoś nie ma PS3, to nawet by nie wiedział o co mu chodzi :P

Opublikowano

Tylko, że TLoU też będzie miało tryb multi, a nie sam single.

Opublikowano
  • Autor

xD pewno tak samo oblegany i fajny jak w bajoszoku

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Trololo Nintendo nie pojawi się na TGS (oczywiście na GC też). http://gamezilla.kom...-game-show-2012

Nigdy się nie pojawiają na TGSie.

No a w zeszłym roku na przykład?
Opublikowano

Mnie najbardziej denerwuje w PS3 że nie mogę grać i jednocześnie pobierajac plik w tle z PSS(są wyjątki)

Oczywiście nie chodzi mi gdy gram w multi bo to zrozumiałe,ale jak gram w singla?

Opublikowano

xD pewno tak samo oblegany i fajny jak w bajoszoku

albo pewnie tak samo obiegany jak... w Unchartedzie? Czasem serio czepiasz się bez żadnego pomyślunku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.