Opublikowano 21 maja 201311 l Oj dobry odcinek, dobry. Co prawda poziom trochę zaniżył grubas na końcu. Czy ja dobrze widziałem, że spier/dalając on zostawił na ziemi ten grot, który cudownym zbiegiem okoliczności okazał się być bronią przeciwko white walkerom ? Edytowane 21 maja 201311 l przez Tokar
Opublikowano 21 maja 201311 l <p>Dobrze widziałeś, najlepsze jest to, że ten white walker był równie "brutalny" wobec niego, jak ostatnim razem, a ten wstrętny grubas go zaciukał. Za NIC!</p> <p> </p> <p>Kolejny raz Melissandre pokazuje ciało 10/10 (37 lat !!!)</p> Edytowane 21 maja 201311 l przez Gość
Opublikowano 21 maja 201311 l Fantastyczny EP, praktycznie nie było jakichś zapychaczy i podbijam Pajgusa, Melisandre jest najpiękniejszą kobietą w całym serialu i dodatkowo zapodali konkret scenę seksu/fuck close. A aktorka jest Holenderką, a one są cudowne i zayebiste.
Opublikowano 21 maja 201311 l I nie było ich chyba od samego pilota. W każdym bądź razie konsolowiec Sam miał chyba pierwszą fajną scenę w tym serialu. Edytowane 21 maja 201311 l przez Masorz
Opublikowano 21 maja 201311 l No jak nie było dałnie, holenderskie mięso ci świat przesłoniło. Przecie wychodziła z balii w tym odcinku.
Opublikowano 21 maja 201311 l Autor Nie zebym byl fanem Daario, ale zrobienie z niego klona Fabio to jakos mi nie pasuje. Poza tym, odcinek elegancki.
Opublikowano 22 maja 201311 l No jak nie było dałnie, holenderskie mięso ci świat przesłoniło. Przecie wychodziła z balii w tym odcinku. Matole, no to mówię, że nie było od czasów pilota aż do ostatniego epa, japyerdole geez.
Opublikowano 23 maja 201311 l No, bo cycki Daenerys chociaż fajne to trochę małe jednak. Cycki w podobnym rozmiarze, ale tutaj chodzi o jakość, a nie ilość.
Opublikowano 23 maja 201311 l Sideboobsy są w jej wykonaniu bardzo spoko. Boję się, że jak by pokazała to zepsułoby efekt.
Opublikowano 23 maja 201311 l mad men zostaje , w polskim hbo tez nie bedzie e09 tez nie bedzie w tym tygodniu (wedlug rozkladowki wp.tv) Edytowane 23 maja 201311 l przez erix
Opublikowano 23 maja 201311 l Faktycznie pokazała, zapomniałem o tym. Tak się kończy praca mózgu gdy ma się 30 lat i jest się weekendowym alkoholikiem ;_;
Opublikowano 23 maja 201311 l Bo ona nie w Twoim typie Masorz. Do Ciebie bardziej pasuje Melisandre- dojrzała po trzydziestce, z krągłymi boobsami i do tego rudowłosa gotka ;D
Opublikowano 24 maja 201311 l ostro że Stannis już miał wizję wielkiej bitwy w śniegu oraz symboliczny motyw z pijawkami fajnie przedstawiony ;], oby za dwa lata pokazali to tak jak trzeba. Zbliżamy się do końca a wątek Danny już jest z Tańca ze smokami, z takim progressem jeszcze dwa sezony i serial wyprzedzi książkę.
Opublikowano 24 maja 201311 l Niech mi ktoś proszę zaspoileruje (w spoilerze ofkoz) kiedy Daenerys wreszcie trafi do Westeros z tą swoją armią i smokami. Tzn. w którym tomie.
Opublikowano 24 maja 201311 l Niech mi ktoś proszę zaspoileruje (w spoilerze ofkoz) kiedy Daenerys wreszcie trafi do Westeros z tą swoją armią i smokami. Tzn. w którym tomie. Spoiler z książek: Przez 5 wydanych do tej pory tomów jeszcze jej się to nie udało. Martin przeciąga jej wątek jak tylko się da Edytowane 24 maja 201311 l przez piecia997