Skocz do zawartości

Sezon 3 - A Storm of Swords, part 1

Featured Replies

Opublikowano

Oj dobry odcinek, dobry. Co prawda poziom trochę zaniżył grubas na końcu. Czy ja dobrze widziałem, że spier/dalając on zostawił na ziemi ten grot, który cudownym zbiegiem okoliczności okazał się być bronią przeciwko white walkerom ?

Edytowane przez Tokar

• Odpowiedzi 278
  • Wyświetleń 57,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale wy sapiecie jak małe dziwki. Niczego takiego nie ma w regulaminie. Spoiler filmowy czy książkowy to jeden (pipi).      

• Nosz do cholery, człowiek dopiero po obejrzeniu wszystkich trzech sezonów wchodzi sobie poczytać co inni sądzą o serialu, by uniknąć niechcianych spojlerów (choć o red wedding to pół Internetu huczało

• Nie sap

Opublikowano

<p>Dobrze widziałeś, najlepsze jest to, że ten white walker był równie "brutalny" wobec niego, jak ostatnim razem, a ten wstrętny grubas go zaciukał. Za NIC!</p>

<p> </p>

<p>Kolejny raz Melissandre pokazuje ciało 10/10 (37 lat !!!)</p>

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Fantastyczny EP, praktycznie nie było jakichś zapychaczy i podbijam Pajgusa, Melisandre jest najpiękniejszą kobietą w całym serialu i dodatkowo zapodali konkret scenę seksu/fuck close.

A aktorka jest Holenderką, a one są cudowne i zayebiste.

Opublikowano

No, bo cycki Daenerys chociaż fajne to trochę małe jednak.

Opublikowano

I nie było ich chyba od samego pilota.

W każdym bądź razie konsolowiec Sam miał chyba pierwszą fajną scenę w tym serialu.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

No jak nie było dałnie, holenderskie mięso ci świat przesłoniło. Przecie wychodziła z balii w tym odcinku.

Opublikowano
  • Autor

Nie zebym byl fanem Daario, ale zrobienie z niego klona Fabio to jakos mi nie pasuje. Poza tym, odcinek elegancki.

Opublikowano

No jak nie było dałnie, holenderskie mięso ci świat przesłoniło. Przecie wychodziła z balii w tym odcinku.

Matole, no to mówię, że nie było od czasów pilota aż do ostatniego epa, japyerdole geez.

Opublikowano

No, bo cycki Daenerys chociaż fajne to trochę małe jednak.

Cycki w podobnym rozmiarze, ale tutaj chodzi o jakość, a nie ilość.

Opublikowano

Sideboobsy są w jej wykonaniu bardzo spoko. Boję się, że jak by pokazała to zepsułoby efekt.

Opublikowano

Nie ma odcinka w tym tygodniu ....

Opublikowano

memorial day w usa w niedziele , wiec przesuniete o tydzien 

Opublikowano

mad men zostaje , w polskim hbo tez nie bedzie e09 tez nie bedzie w tym tygodniu (wedlug rozkladowki wp.tv)

Edytowane przez erix

Opublikowano

Faktycznie pokazała, zapomniałem o tym.

Tak się kończy praca mózgu gdy ma się 30 lat i jest się weekendowym alkoholikiem ;_;

Opublikowano

Bo ona nie w Twoim typie Masorz. ;) Do Ciebie bardziej pasuje Melisandre- dojrzała po trzydziestce, z krągłymi boobsami i do tego rudowłosa gotka ;D

Opublikowano

ostro że Stannis już miał wizję wielkiej bitwy w śniegu oraz symboliczny motyw z pijawkami fajnie przedstawiony ;], oby za dwa lata pokazali to tak jak trzeba. Zbliżamy się do końca a wątek Danny już jest z Tańca ze smokami, z takim progressem jeszcze dwa sezony i serial wyprzedzi książkę.

Opublikowano

Niech mi ktoś proszę zaspoileruje (w spoilerze ofkoz) kiedy Daenerys wreszcie trafi do Westeros z tą swoją armią i smokami.

Tzn. w którym tomie.

Opublikowano

Niech mi ktoś proszę zaspoileruje (w spoilerze ofkoz) kiedy Daenerys wreszcie trafi do Westeros z tą swoją armią i smokami.

Tzn. w którym tomie.

Spoiler z książek:

Przez 5 wydanych do tej pory tomów jeszcze jej się to nie udało. Martin przeciąga jej wątek jak tylko się da

Edytowane przez piecia997