Opublikowano czwartek o 08:265 dni Od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad kupnem tableta, na początku myślałem nad tym red magic, ale głośniki ma kiepskie i na forach wyczytałem że oprogramowanie jest słabe a cena to ok 500 euro.Teraz zastanawiam sie nad honor MagicPad 2(ok 1650zł). Większość widze poleca tu ipady, ale widze ze w tej cenie od japka są tylko matryce ips. Honor to submarka huawei? Ma ktoś tableta od nich?
Opublikowano czwartek o 09:035 dni iPad jako sprzęt do aplikacji lub na przykład do nauki, coś z ekranem OLED do konsumpcji mediów.
Opublikowano sobota o 17:233 dni Kupiłem takiego słabiaka i robi co ma robić https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/tablety-i-e-booki/tablety/tablet-lenovo-tab-m11-10-95-8-128-gb-wi-fi-szary-rysikDokupiłem etui, córka na tym maluje, ja czytam komiksy, strony i oglądam streamingi, obsługuje drmy więc działają Netflixy. Za tą cenę mega (699)