Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie jestem przekonany do tej gry wydaje mi się zbyt infantylna... czekam na recki kolegów na forum i może mnie przekonacie :)

• Odpowiedzi 167
  • Wyświetleń 62,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Właśnie tego potrzeba. Tego typu gry napędzają naszą małą kieszonsolkę.

• Gość Kasias
    Gość Kasias

Skończyłem i oczywiście potwierdzę - czysta konsolowa magia. STEROWANIE i wykorzystanie wszystkiego, co ma na wyposażeniu PS Vita - nie tyle wzór w tym temacie, co chyba wyciskanie wszystkich soków. G

• To jest genialne :O   https://www.youtube.com/watch?v=cmRgjIIaomU

Opublikowano

taki styl MM, LBP też jest mocno infantylny ale przynajmniej mnie nie przeszkadzało to w cieszeniu się z gry. Pewnie wzorem późniejszych przygód szmacianek(bo jedynka była pod koniec nawet wymagająca), tearaway będzie raczej grą prostą.

dla mnie to był jeden z głównych powódów kupna Vity :)

Opublikowano

Ja chociazby przy Viva Pinata spedzilem okolo 30 h, wiec dla mnie nie ma zbyt infantylnych gier :potter:

Opublikowano

Ja chociazby przy Viva Pinata spedzilem okolo 30 h, wiec dla mnie nie ma zbyt infantylnych gier :sorcerer:

Nie, to tylko dowód na to, że Viva Pinata była osom. Dawaj sequela, Rare.

Opublikowano

Viva Pinata Trouble in Paradise :potter:

Opublikowano

Ja chociazby przy Viva Pinata spedzilem okolo 30 h, wiec dla mnie nie ma zbyt infantylnych gier :sorcerer:

ja ze 40 :D to nie ten sam gatunek więc cicho :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

potwierdzili demko, nie wiadomo jeszcze kiedy się okaże. Równo 2 tyg do premiery, szkoda, że dalej nie natrafiłem na info odnośnie czasu gry - oby to była przygoda co najmniej na te 10-15h

Opublikowano

Premiera za 10 dni, pre orderów jak na lekarstwo w Polsce, a jak są, to w cenie 179 zł. Chyba pierwszy raz opłaca się brać wersję ze sklepiku psn. Cena 99 zł + dodatkowe pakiety.

Opublikowano

Moze i masz racje ale ja i tak wole amazone bo mam w domu 2 konsole i tak samo inne osoby, kotre maja znajomych wybiora wersje kartowa niz przypisana do 1 konta.

Opublikowano

ja akurat mam mega cisnienie na tytul i nie chce mi sie czekac tyle czasu na przesylke z amazona wiec preorder w ps store zlozony, a 100zł na konto nabite by od razu w nocy pobrało. 

Opublikowano

Ja tam lubię cyfrowa dystrybucje i tearaway biorę wlasnie w takim wydaniu, ale czy na premierę tego jeszcze nie wiem, sprawdze demo i wtedy zdecyduje, ale póki co mam aż za dużo gier do ogrania

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Od kiedy można ściągnąć grę ? W dniu premiery, czy udostępnią do ściągnięcia prędzej, a później tylko jeden mały pliczek ?

Opublikowano

z tego co pamiętam gdy zamawiałem preordera z ps store to od 19 listopada mają pobierać kasę z konta i odblokować możliwość ściągnięcia fulla. Gra zadziała chyba z nocy z czwartku na piątek. I żadnego pliczku w dniu premiery nie będziesz musiał pobierać. Po prostu gra zacznie działać i tyle

Opublikowano

No ale Ficuś już ściągnąłeś na kartę ?

Jak nie kupię PS4 to wezmę. Jak nie to poczekam na wersję z Plusa, za mało mam czasu na granie, Vita jest na końcu łańcucha pokarmowego...

Opublikowano

nie...jutro będę mógł ściągnąć na kartę

Opublikowano

embargo na teksty do jutra 9:00 wiec mozliwe, ze w okolicach tej godziny bedzie mozna pobrac :) 

nie moge nic napisac ale... mimo początkowego sceptycyzmu gra jest ok - mile się zaskoczyłem :) 

Opublikowano

jesli gametrailetrs nominowalo Tearaway do nagrody za przenośną grę roku na VGX to znaczy, że jest dobrze ;)

moje przecieki mówią, że gra jest mega tylko nie jest za długa(ok 6-7h) i poziom trudności jest niski

Opublikowano

tak bardzo chciałbym cos wiecej napisac xD ale wiem, że Monika i Stefan patrzą x) 

gdyby nie było nominacji, to tak jakby cały plebiscyt na grę roku na vitę był nieważny :P

Opublikowano

w nocy mi pobrało preordera....my body is ready na piątek

Opublikowano

mamy giga hit:

USgamer 10/10

Pocketgamer 10/10

Joypad 100/100

Polygon 9.5/10
EGM 9.5/10
IGN 9.3/10
Edge 9/10

videogamer 9/10

Escapist 4.5/5

Eurogamer 8/10
Gamespot 8/10

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

też jestem zasmucony długością, liczyłem na 10-15h, ważne, że prawdopodobnie dostaliśmy najwyżej ocenianą grę w historii vity, która nie jest portem albo jakimś ulepszaczem z innego systemu

Opublikowano

Do tego w piątek na PSS będzie dostępny trial. Oceny są świetne, ale trochę boli długość gry na 6-7 godzin :confused:

Juz w ten piatek? Yay! :)

Opublikowano

99 zl to cena tylko w preorderze, czy taka ma się utzrymac na PSS ?