Opublikowano 27 października 20222 l Dzisiejszy wyścig, dojeżdżam do McLarenów a te plują we mnie ogniem
Opublikowano 27 października 20222 l 9 godzin temu, Michał102 napisał: No, na prosiaku chodzi super i wygląda zaskakująco dobrze. Ja ogrywam na XSX, ale to czysta wersja z XO i wygląda tragicznie Przecież na Prosiaku wygląda tak samo jak na XO
Opublikowano 27 października 20222 l Nie. Miałem wersję na PS4 i rozdziałka jest tam 1080p, a wersja xboxowa schodzi zauważalnie niżej i wygląda jak gówno rozmazane.
Opublikowano 28 października 20222 l Jak może schodzić niżej, skoro rozdzielczość jest stała - taka sama na obu konsolach?
Opublikowano 28 października 20222 l To porównanie jest sprzed sześciu lat. W międzyczasie patche wiele poprawiły w kwestii framerate. A ja akurat ogrywam na PRO i zwyczajnie zachwycam się płynną animacją.
Opublikowano 28 października 20222 l 1 godzinę temu, Mike napisał: Jak może schodzić niżej, skoro rozdzielczość jest stała - taka sama na obu konsolach? Kurde, no nie wiem. Przez jakieś 2 lata ogrywałem to na prosiaku, po czym przesiadłem się na XSX i wygląda to znacznie gorzej.
Opublikowano 28 października 20222 l W międzyczasie zmieniles tez TV z fhd na 4k Ale z tego co wiem to wersja z One faktycznie chodzila w 900p (vs fhd na PS4).
Opublikowano 28 października 20222 l XSX ponad rok był podpięty jeszcze pod stary TV FHD i tam też różnica była zauważalna. Na TV 4k, to jest już istny dramat i trzaby siąść 10m od ekranu by było to znośne. Szkoda, ze wersja xboxowa nie dostała żadnej łatki choćby pod koksa.