Skocz do zawartości

Asseto Corsa

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiejszy wyścig, dojeżdżam do McLarenów a te plują we mnie ogniem :banderas:

• Odpowiedzi 182
  • Wyświetleń 63,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Driveclub jest w 30fps to raz. Ma znacznie uproszczoną fizykę to dwa.     Symulator nie musi wyglądać oszałamiająco, ma mieć fizykę, a tą AC ma najlepszą. I ta fizyka obciąża słabe konsole w związ

• Tak....  

• Gameplay z PS4   http://gamersyde.com/hqstream_assetto_corsa_e3_off_screen_gameplay_ps4_-37565_en.html

Opublikowano
9 godzin temu, Michał102 napisał:

No, na prosiaku chodzi super i wygląda zaskakująco dobrze. Ja ogrywam na XSX, ale to czysta wersja z XO i wygląda tragicznie

Przecież na Prosiaku wygląda tak samo jak na XO :reggie:

Opublikowano

:nea:

Jak może schodzić niżej, skoro rozdzielczość jest stała - taka sama na obu konsolach?

Opublikowano

To porównanie jest sprzed sześciu lat. W międzyczasie patche wiele poprawiły w kwestii framerate. A ja akurat ogrywam na PRO i zwyczajnie zachwycam się płynną animacją. :obama:

Opublikowano
1 godzinę temu, Mike napisał:

:nea:

Jak może schodzić niżej, skoro rozdzielczość jest stała - taka sama na obu konsolach?

Kurde, no nie wiem. 

Przez jakieś 2 lata ogrywałem to na prosiaku, po czym przesiadłem się na XSX i wygląda to znacznie gorzej.

Opublikowano

W międzyczasie zmieniles tez TV z fhd na 4k ;)

Ale z tego co wiem to wersja z One faktycznie chodzila  w 900p (vs fhd na PS4).

Opublikowano

XSX ponad rok był podpięty jeszcze pod stary TV FHD i tam też różnica była zauważalna. 

Na TV 4k, to jest już istny dramat i trzaby siąść 10m od ekranu by było to znośne. 

Szkoda, ze wersja xboxowa nie dostała żadnej łatki choćby pod koksa.