Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone: Mercenary

Featured Replies

Opublikowano

czyli mam się cieszyć w sensie, że to faktycznie będzie tak wyglądać czy bać, że oprawa zubożeje do wersji vity retail?

• Odpowiedzi 539
  • Wyświetleń 77,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie- jest tylko PL.

• Okej, teraz i tak tyle gierek do ogrania że nie wyrobię się chyba do wieśka w lutym. 

• Ja rozumiem nie grac w multi i skupiac sie na grach oferujacych bogate singlowe doswiadczenia   Ale zagrywanie sie offline w Mario Kart to

Opublikowano

mysle, ze to moze wygladać nieco gorzej ALE jakość grafiki ocenia sie po ruchomym obrazie, a nie screenach ;]

ja jestem dobrej mysli. te wszystkie gameplaye i trailery, ktore sa w necie to podobno wczesny build  więc powinno byc ok w finalnym produkcie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gameoplay z multi

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Etap z Singla, kampania ma być na 8-9 godzin.
Cieszy to że w końcu gra trzyma 30 FPS.

Edytowane przez dydel

Opublikowano

ooo faktycznie, super, że jednak nie kłamali i zoptymalizowali silnik do stałych 30fps, wcześniejszy filmik z multi również smigał idealnie. Do mnie zakup Day one - uwielbiam te uniwersum, a wychodzi na to, że to ostatni killzone w znanym wszystkim klimacie. Szkoda, że tytuły AAA omijają Vitę, widać, że moc jak na handhelda ma olbrzymią

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nowy gameplay - to wygląda, rusza się i chodzi GENIALNIE, najładniejsza gra w historii handheldów nadchodzi

http://youtu.be/7JFXvy51JAw

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Gra wygląda fenomenalnie, blisko K2 :) też doczekać sie nie moge premiery :) dużo pokładam w multi.

Opublikowano

również...jeszcze jeśli dobrze zaprojektują mapki to ta rozgrywka 4vs4 może być serio ciekawa - będzie więcej taktyki i teamplayu w porównaniu do randomu z k3.

Opublikowano

wow  to jest serio tytuł na Vite?

Opublikowano

Nie, to fake. 

Opublikowano

To bylo tak sarkazmoironicznie

Opublikowano

A jak w ogóle ma się warstwa fabularna? Znam serię Killzone od Ps2 ale Mercenaries omijałem jeżeli chodzi o ten aspekt, ktoś zna dobrze temat?

Opublikowano

akcja pomiędzy K2 i K3, nowi główni bohaterowie i nowi wrogowie wśród Helgastów i co najważniejsze z racji tego, że nasza ekipa to będą najemnicy - zadania będziemy dostawać od obu stron więc będą misje w których będziemy pomagać Higom

Opublikowano

To bylo tak sarkazmoironicznie

A co, u niego niby nie było "sarkazmoironicznie"? Podpowiem. Było.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

akcja pomiędzy K2 i K3, nowi główni bohaterowie i nowi wrogowie wśród Helgastów i co najważniejsze z racji tego, że nasza ekipa to będą najemnicy - zadania będziemy dostawać od obu stron więc będą misje w których będziemy pomagać Higom

Oo to nieźle, można liczyć na różnorodność w tej kwestii :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zapisałem się, mnie tylko interesuje jak będą wyglądać i jak będę zaprojektowane mapki, framerate i cały system grania z kolegami i matchmaking - jesli bedzie wszystko tip top to od razu kasuje bete i czekam niecierpliwie na fulla :)

Opublikowano

zapisałem się, mnie tylko interesuje jak będą wyglądać i jak będę zaprojektowane mapki, framerate i cały system grania z kolegami i matchmaking - jesli bedzie wszystko tip top to od razu kasuje bete i czekam niecierpliwie na fulla :)

tej.. ale moze zdążymy zagrac jakis forumkowy meczyk? :D 

Opublikowano

jak dostane klucz to na pewno :) 

Opublikowano

Tez sie zapisałem 

Ficus ma mnie na liście Friendsów to sobie popykamy trochę w betke (albo później w fula)

Opublikowano

5uQq489.jpg

prasa dosłała już wersje preview single player - embargo na wrażenia mija 24 lipca. Z tego co jedynie piszą to framerate jest stabilny, a całość wygląda tak jak na trailerach i fotach - żadnych bullshotów cambridge nie puściło

zajarany jestem :) ciekawi mnie też kiedy będą rozsyłać kody na betę...ojjj vita będzie się po 4 razy dziennie ładować jeśli zrobią dobre multi w tym Killzonie :P :P

Opublikowano

No wrzesien minie pod znakiem kz najemnik i gta5 . Pysznie!!

Aa i moze rayman legends . Marze crossbuyu w raymanie z ps3 :-)

Opublikowano

Z tego co jedynie piszą to framerate jest stabilny, a całość wygląda tak jak na trailerach i fotach - żadnych bullshotów cambridge nie puściło

Jakby to napisać... i tak i nie :P (cholerne embargo :<) 

W każdym razie dzięki za hinta z tym preview, bo bym nie wiedział, że to rozsyłają ;)