Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

Opublikowano

Fajne jest też wspinanie, widzisz jakieś miejsce, po czym kombinujesz, którędy się tam dostać, wspiąć, używasz inteligencji, a nie zaznaczonych półek skalnych, a stamina dodaje większego uroku.

Edytowane przez zdrowywariat

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 407,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

Właśnie w co zainwestowaliście pierwsze punkty ze shrine'ów w stamine czy serducha?

Opublikowano

2 serducha i jedna stamina. 

Opublikowano

Ja na razie 2 serducha i teraz zaczynam w stamine działać.

Pierwszy raz mam tak że nie mogę w pracy usiedzieć bo chce mi się grać w giere. Ale ta zelda jest GOTY :banderas:

Opublikowano

3 serca i dwie staminy, trafiłem teraz na Kaam Ya'tak shrine - jak ktoś twierdzi że shrine'y nie są skomplikowane to po wizycie tam zmieni zdanie

Opublikowano

Jedyny shrine który mnie wkur... na ten moment to był ten gdzie trzeba bylo ruchowo platformą kierować z kulka. Irytowało mnie to bo nie przepadam za ruchowym sterowaniem.

Opublikowano

Jedyny shrine który mnie wkur... na ten moment to był ten gdzie trzeba bylo ruchowo platformą kierować z kulka. Irytowało mnie to bo nie przepadam za ruchowym sterowaniem.

można było oszukać grę

wywracając ten stół do góry nogami, przez co zadanie staje się banalne ;D

Opublikowano

No podobnie robiłem ale chodzi mi o sam fakt tego typu sterowania. Chociaż celowanie z łuku jest petarda.

Opublikowano

No podobnie robiłem ale chodzi mi o sam fakt tego typu sterowania. Chociaż celowanie z łuku jest petarda.

Ja się z Tobą zgodzę, niektóre shriny potrafią być frustrujące, ale na szczęście są krótkie i jest ich niewiele, a jeden był nawet ok. Jestem zwolennikiem grania z padem w rękach, co ciekawe bardzo wygodne jest granie z padem przepołowionym na pół, bez gripa, trzymasz ręce tak jak ci wygodnie.

Opublikowano

Mi sie niewygodnie gra bez gripa. Za bardzo mi przypomina sterowanie z wii ktore bylo fatalne w odbiorze w moim wypadku

Opublikowano

Tylko, że tam ograniczał nas kabel, a sam wiilot był jaki był. Joycony są wygodne i nie czujesz się jak w kajdankach.

Opublikowano

można było oszukać grę

Ja ten Shrine ukończyłem inaczej:

Ustawiłem labirynt tak, żebym mógł tam doskoczyć i żeby ta część bliżej była wysoko. Wskoczyłem do labiryntuj, przesunąłem kulkę do tego brzego, po czym użyłem runy Stasis, wycelowałem kulę na platformę, gdzie miała się docelowo znaleźć, no i wyrzuciłem ją :).

Edytowane przez Di

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Brak słów :obama:

Ta gra to pewnie ze 100h spokojnie.

Opublikowano

Ja spróbowałem, ale trochę dostawałem i wrócę kiedy indziej.

Opublikowano

Ja przeszedłem minor na szybko(fajne nagrody za pokonanie go) i majora też już kończyłem, ale wszystkie bronie mi się popsuły podczas walki więc go zostawię na później.

Opublikowano

Ps. Mozna bronie w jakis sposb naprawiac? Jak mi sie jakas spodoba czy jakis respawn przeciwnika by musial byc i wydropic trzeba od nowa?

Opublikowano

można było oszukać grę

https://www.youtube.com/watch?v=4_Uw2wv67P4

Ja ten Shrine ukończyłem inaczej:

Ustawiłem labirynt tak, żebym mógł tam doskoczyć i żeby ta część bliżej była wysoko. Wskoczyłem do labiryntuj, przesunąłem kulkę do tego brzego, po czym użyłem runy Stasis, wycelowałem kulę na platformę, gdzie miała się docelowo znaleźć, no i wyrzuciłem ją :).

Jesteś gość, ja na to nie wpadłem, choć byłem tam po skrzynię :).

Opublikowano

Trial of Power w Kaam Ya'tak Shrine :o

Polecam serdecznie.

Opublikowano

Spoiler z dueling Peaks <3

Wbilem sobie na gore Dueling Peaks w poszukiwaniu Shrine. Patrze skała, rozwale na minerały, a tu jakiś mini boss Stone Talus (senior) wyrasta spod ziemi oO. Najpierw zaczałem spieprzac, bo mowie z mieczykiem nie zabije, ale chwila głowkowania wskoczylem na niego (rodeo xd)  i rozwalilem tą czarną cześć i wypadło z niego w (pipi) minerałow.

Boska gra.

Stone-Talus-Senior-900x506.jpg

Opublikowano

Jest jeden Major test dosyć trudny

jak się idzie do latajacej bestii

Radzę być dobrze przygotowany.

I nadal polecam wyspę w prawym dolnym rogu napy :łapka: