Opublikowano 14 lutego 201411 l Genialnie się to prezentuje. Dla tej gry byłbym skłonny kupić WiiU. Jak to dobrze, że Nintendo sypnęło groszem i odratowało grę od kasacji. Tak z ciekawości to po ile najtaniej dałoby się dorwać tą konsolę ? Edytowane 14 lutego 201411 l przez Paliodor
Opublikowano 14 lutego 201411 l Używaną z gwarancją gdzieś tak za 8 stówek powinieneś upolować. http://platinumgames.files.wordpress.com/2014/02/20140214_tre.mov Trailer do ściągnięcia w 60 fpsach
Opublikowano 14 lutego 201411 l "Jedynka" była genialna mimo, że grałem w z(pipi)any port na PS3. Trailery "dwójki" za każdym razem coraz bardziej nakręcają mnie na tą grę. Jeżeli wyjdzie pod koniec roku to chyba będę brał na premierę razem z konsolą - uwielbiam ten klimat absurdu w tej grze :]
Opublikowano 14 lutego 201411 l Heh, nie zdziwiłbym się na taki krok, zwłaszcza że Kamiya w co drugim wywiadzie mówi, że wydanie podbitej "pierwszej" części na WiiU byłoby świetnym pomysłem. Pewnie zapowiedzą na E3. Edytowane 14 lutego 201411 l przez XM.
Opublikowano 14 lutego 201411 l mam już na x360, ale podbitą jedynkę z dodatkowymi ficzerami też bym wziął
Opublikowano 16 lutego 201411 l Tak w ogóle, nie wiem czy wiecie, gra wyjdzie w wakacje (Japan). Strzelam że u nas koło września. Pewnie październik Hyrule Warriors i na gwiazdkę X. Fajnie by było ;p
Opublikowano 9 marca 201411 l Na X pewnie sobie trochę poczekamy Jakoś się nie mogłem przekonać do pierwszej Bayo , jednak mam coraz większa ochotę (wraz z kolejnymi udostępnianymi materiałami) zagrać w dwójeczkę. Edytowane 9 marca 201411 l przez Karas
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Heh, nie zdziwiłbym się na taki krok, zwłaszcza że Kamiya w co drugim wywiadzie mówi, że wydanie podbitej "pierwszej" części na WiiU byłoby świetnym pomysłem. Pewnie zapowiedzą na E3. Mówiłem. Sr.am pod siebie. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez XM.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Dwie Bayo w jednym boxie, naprawdę genialna sprawa.No i pograć będzie można jeszcze w tym roku Brawa dla Platinum i Nintendo. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Paliodor
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Kilka dni temu pisałem że lipa że nie dają jedynki i licytowałem wersje na ps3, dobrze że przegrałem.