Skocz do zawartości

Bayonetta 1 & 2

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 991
  • Wyświetleń 130,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bayo 2 zaliczone Uwielbiam to uczucie, kiedy grając w japońskie gry wiem, że pierwsze playthrough to tylko liźnięcie zawartości i kończąc grę nie mogę się doczekać NG+ Nie będę się rozpisywał o tym

• Zamawiajcie póki jest: http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/2600-bayonetta-12-special-edition-wiiu-045496333843.html

• Nie: http://mynintendonews.com/2014/10/01/kamiya-says-multiple-publishers-turned-down-bayonetta-2/   Przytaczając najważniejsze: Also:

Opublikowano

Gigantyczny musthave! Biorę z konsolą na premierę.
Opublikowano

Mmmmm, dobre.

Opublikowano

Genialnie się to prezentuje. Dla tej gry byłbym skłonny kupić WiiU. Jak to dobrze, że Nintendo sypnęło groszem i odratowało grę od kasacji.

Tak z ciekawości to po ile najtaniej dałoby się dorwać tą konsolę ? :D

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

"Jedynka" była genialna mimo, że grałem w z(pipi)any port na PS3. Trailery "dwójki" za każdym razem coraz bardziej nakręcają mnie na tą grę. Jeżeli wyjdzie pod koniec roku to chyba będę brał na premierę razem z konsolą - uwielbiam ten klimat absurdu w tej grze :]

Opublikowano

dla tej gry wezmę te padło

Opublikowano

Jedynke by mogli tez wydac, nie mialem okazji ograc.

Opublikowano

Heh, nie zdziwiłbym się na taki krok, zwłaszcza że Kamiya w co drugim wywiadzie mówi, że wydanie podbitej "pierwszej" części na WiiU byłoby świetnym pomysłem.

Pewnie zapowiedzą na E3.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

mam już na x360, ale podbitą jedynkę z dodatkowymi ficzerami też bym wziął

Opublikowano

Tak w ogóle, nie wiem czy wiecie, gra wyjdzie w wakacje (Japan). Strzelam że u nas koło września. Pewnie październik Hyrule Warriors i na gwiazdkę X. Fajnie by było ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na X pewnie sobie trochę poczekamy :( Jakoś się nie mogłem przekonać do pierwszej Bayo , jednak mam coraz większa ochotę (wraz z kolejnymi udostępnianymi materiałami) zagrać w dwójeczkę.

Edytowane przez Karas

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Heh, nie zdziwiłbym się na taki krok, zwłaszcza że Kamiya w co drugim wywiadzie mówi, że wydanie podbitej "pierwszej" części na WiiU byłoby świetnym pomysłem.

Pewnie zapowiedzą na E3.

Mówiłem. Sr.am pod siebie.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Dwie Bayo w jednym boxie, naprawdę genialna sprawa.No i pograć będzie można jeszcze w tym roku :thumbsup:  Brawa dla Platinum i Nintendo.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Kilka dni temu pisałem że lipa że nie dają jedynki i licytowałem wersje na ps3, dobrze że przegrałem.

Opublikowano

Bardzo dobrze. Na WiiU ograsz jak człowiek w 60fps.

Opublikowano

No, Nintendo jest zbyt dobre. Po wakacjach biore WiiU.

Opublikowano

Hehe a nie mówiłem.

Opublikowano

+1 :> długo nie trzeba było czekać :>

Opublikowano

Tak.