Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moje gameplay'e z serii Battlefield

Featured Replies

• Odpowiedzi 658
  • Wyświetleń 161,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Killstreak z kosy, czyli krotka pilka z ACB-90.   Ps. Sory Fenix, byles czesto w nieodpowiednim czasie i miejscu.   

• Moj nowy montaz. Zrobilem go, bo po tej ustawce ekipa przeciwna chwali sie wszytskm, ze dostalem na niej ostry "wpie%$ol". Tak, dostalem, okolo 10 obcieruch i stracilem 1 dog tag'a. enjoy  

• Grzebałem w ustawieniach TV i trochę bawiłem się na respie. W pewnym momencie "niebieski" wyjeżdżał czołgiem. Oto jak grzecznie zapytał czy wsiadam https://www.facebook.com/photo.php?v=751585611526978

Opublikowano

jest, Jest, JEST! (pipi) mam (pipi)u cię... Jest, HAHA... (pipi)! haha.

Haha tak było! Wszystko wykrzyczane szeptem ;)

Miałem identyczną sytuację. Podjarałem się jak młody szczaw i zacząłem ryja drzeć, ale takiego stuningowanego. Nikt z chłopaków na początku nie zajarzył kto to mówi :)

Opublikowano

Ja to miałem największego farta. Wbiłem do chłopaków i słyszę urywek rozmowy "...powiedzieć hansiorowi?". Za chwilę dowiaduję się, że na serwerze jest koleś z DICE. Myślę sobie, jak się przyfarci to będę miał blaszkę, ale ciężko będzie. Pierwszy resp, dziesięć sekund mija i mam go...

Opublikowano

Ja to miałem największego farta. Wbiłem do chłopaków i słyszę urywek rozmowy "...powiedzieć hansiorowi?". Za chwilę dowiaduję się, że na serwerze jest koleś z DICE. Myślę sobie, jak się przyfarci to będę miał blaszkę, ale ciężko będzie. Pierwszy resp, dziesięć sekund mija i mam go...

Ty to jak w czepku urodzony 10 sek i blacha DICE..... 10 sekund i bliźniaki :good2:

Opublikowano

Tej blachy nie dostaje się za znajomość z DICE ! Od tego jest inna blacha, taką posługują się tylko osoby które pracują nad grą.

Opublikowano

Ty to jak w czepku urodzony 10 sek i blacha DICE..... 10 sekund i bliźniaki :good2:

Wypraszam sobie. Te bliźniaki zajęły nieco więcej niż 10 sekund. Ale potwierdza się powiedzenie, że gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie ;)

Opublikowano

Skad wiecie, z eto pracownik DICE. Moze kiedys testowal, tymczasowo, w swoim amerykanskim domowym zaciszu, wersje alph'a Bf. I w nagrode dostal Dice'owska blache. Jego kanal mam zasubskrybowany na youtube, od czasu Bf3. 

http://www.youtube.com/user/lllBetterThanHalolll?feature=watch

tutaj ich oficjalny pluton na Ps3 . http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/platoon/2832655391301851752/

Wypraszam sobie. Te bliźniaki zajęły nieco więcej niż 10 sekund. Ale potwierdza się powiedzenie, że gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie ;)

no tak chorwackie klimaty, juz wiem by tam nie jechać

Opublikowano

Nooo Heluś aleś urwał.

Opublikowano

Karol ostatnio wspominałeś że na TDM odpalasz muzę na słuchawkach i jechane, sprawdź do tego procederu pierwszą płytę DevilDriver`a. Będzie Pan zadowolony.

Opublikowano

Nagminnie gram bez dżwięku, zgadza się. Dzięki, sprawdzę i zdam relację jak wyniki ;]

Opublikowano

Byłem pierwszy :) ja jak komando foki atak przeprowadzony z desantu 

ej ej a jak wy to czynicie że na popularnej stronie (youtube/redtube) udostępniacie swoje orgazmy  (Zielu dosłownie tak to brzmi;))

Opublikowano

Jest takie magiczne miejsce w internecie ;) dzięki któremu każdy materiał zamieszczony na stronie można ściągnąć na kompa ;) a potem udostępniam na YT

savefrom.net

Opublikowano

Byłem pierwszy :) ja jak komando foki atak przeprowadzony z desantu 

ej ej a jak wy to czynicie że na popularnej stronie (youtube/redtube) udostępniacie swoje orgazmy  (Zielu dosłownie tak to brzmi;))

hahahaha,dopiero teraz ten filmik z dzwiekiem obejrzalem :D :D :D

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Dziś jestem poetą i wiersz sobie pi... tzn bawię się w kamikadze. Zamierzam obkleić wszystko i wszystkich C4 i powysadzać co się da, o! Na początek film instruktażowy pt. No place to hide. I niech mi nikt więcej nie płacze, że mu ktoś kampi z bazy i nie ma na niego sposobu ;p

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jak wcześniej zapowiadałem cały dzisiejszy wieczór/noc spędziłem z C4 w ręku, a w większym stopniu na motorze, masce jeepa. Zabawa okazała się cholernie wciągająca, a jej skutki odczuli też na sobie nasi forumowicze tommi z nogusem (sorry chłopaki xD) Niestety żaden film z tych akcji się nie nagrał, a trochę tego było i chętnie bym wrzucił chociażby ten jak najpierw rozjeżdżam motorem nogusa by zakończyć wpakowaniem motorka w czołg z tommim. Zniszczyłem dziś dobrze ponad 100 pojazdów do tego masa roadkilli, za każdym razem ciesząc się jak gupi z bateryjki, polecam każdemu.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jak wcześniej zapowiadałem cały dzisiejszy wieczór/noc spędziłem z C4 w ręku, a w większym stopniu na motorze, masce jeepa. Zabawa okazała się cholernie wciągająca, a jej skutki odczuli też na sobie nasi forumowicze tommi z nogusem (sorry chłopaki xD) Niestety żaden film z tych akcji się nie nagrał, a trochę tego było i chętnie bym wrzucił chociażby ten jak najpierw rozjeżdżam motorem nogusa by zakończyć wpakowaniem motorka w czołg z tommim. 

faktycznie, zapomnialem, ze sie wczoraj na C4 nastawiales :) irytujace to bylo, przyznaje- tak na oko z polowa do 3/4 zgonow, ktore zaliczylem bedac w pojazdach, to przez Twoje C4 bylo :)

mi wczoraj zestrzeliwanie helikopterow czolgiem jak malo kiedy wychodzilo, ale oczywiscie NIC sie nie nagralo! :verymad: Raz prawie zginelismy z Nogusem jak podniecony chwile po strzale zycia na jedwabnym szlaku specjalnie sie zatrzymalem, zeby od razu to zapisac, ale oczywiscie w filmie jest jakies badziewie z wczesniejszych meczy... W kazdym razie trafilem heli zaraz na poczatku meczu jak wyjechalismy z respy a oni wyleceli :) Potem jeszcze podobny strzal zaliczylem na smoczej przeleczy jak sie gnoje po przejeciu naszej flagi oddalali i juz wlasciwie tracilem go z oczu (a chwile wczesniej spudlowalem tak gdzies z milion razy jak byl blisko i latal nad ta flaga).

No i pierwszy raz w zyciu zestrzelilem z dziala glownego jeta :] (oczywiscie filmu rowniez brak  :wallbash:  )

Edytowane przez tommi