Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Łebi słowa dotrzymał i nikogo nie zagadał na śmierć. Dzięki Panowie za miłą nockę szarpania w BFa, meczyk na metrze gdzie przegrywaliśmy 150 ticketami w końcu wygraliśmy trzema był naprawdę dobry: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/74529445/4/194180605/

Nawet wbiłem killing machine na kolejnej mapie: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/74536688/4/194180605/ co nie zdarza mi się często.

W ogóle widzę coś takiego, że jak przysiądę tak z trzy dni pod rząd w Battlefielda to czuje się dobrze wkręcony i wszystko mi idzie lepiej, pierwsza godzina grania w multi zawsze idzie w piach, nigdy fajnych wyników z tego nie ma, dopiero w kolejnych coś zaczyna fajnie wychodzić, o ile nie trafi się na jakiś klan który robi mi z dupy jesień średniowiecza.

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 489,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

meczyk na metrze gdzie przegrywaliśmy 150 ticketami w końcu wygraliśmy trzema był naprawdę dobry: http://battlelog.bat...45/4/194180605/

ehehe, Pryx 32 kille, druga osoba w zespole 55, Kabotyn 92 :) Ale jeszcze ziomek od nich prawie na poziom Kabotyna sie wzbil :)

W ogóle widzę coś takiego, że jak przysiądę tak z trzy dni pod rząd w Battlefielda to czuje się dobrze wkręcony i wszystko mi idzie lepiej

eeee, no co Ty? ;)

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano
  • Autor

meczyk na metrze gdzie przegrywaliśmy 150 ticketami w końcu wygraliśmy trzema był naprawdę dobry: http://battlelog.bat...45/4/194180605/

ehehe, Pryx 32 kille, druga osoba w zespole 55, Kabotyn 92 :) Ale jeszcze ziomek od nich prawie na poziom Kabotyna sie wzbil :)

To właśnie była ta pierwsza godzina grania o której piszę, że nie za wiele mi wychodzi ;]

I jak tam Pany wczorajsze granie na kusze i noże, fajne to to czy nie?

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

To właśnie była ta pierwsza godzina grania o której piszę, że nie za wiele mi wychodzi ;]

Eee, Pryxu, juz nie badz taki skromny- mimo wszystko byles na plusie ;) mi jak "nie za wiele wychodzi", to mam wyniki typu 5:17, 17:52 itp. ;)

Miales tam calkiem normalny wynik patrzac po wszystkich graczach- bardziej w sumie chodzilo mi o Kabotyna, ktory znowu jak kosmita zagral ;)

Opublikowano

Mnie tam rąbanie z kuszy i szlachtowanie nożem podobało się Pryx.

Opublikowano

Moja żona znowu w akcji.

Wracam ze spaceru z psem a na drzwiach od strony zewnętrznej przyklejona karta "Konsola zajęta więc lepiej idź spać!"

Wchodzę do domu a tam....zresztą zerknijcie poniżej :)

dsc08563w.jpg

Opublikowano

Chłopy, jest czelendż do zrobienia. Tak jak rozmawialiśmy, aby utrudnić sobie życie a zarazem nieźle się bawić każdy z nas wybiera najbardziej paściarską według niego giwerę i cały skład atakuje tym badziewiem CQ na 200%. Ma być trudno, ma być pot, łzy a w powietrzu co drugie słowo ma latać (pipi)a.

Ustawiamy się w niedzielę o 22:00.

Zobaczymy kto jest największym maderfakerem i siewcą zła.

Ja na dzień dobry proponuję M240B.

Kolejna osoba niech zapodaje w tym wątku swoją giwere i zrobimy listę.

http://www.youtube.com/watch?v=aL39jJN9hHM

Opublikowano

Mnie jutro raczej nie bedzie.

Kurcze, dzis przeszedlem samego siebie- statsy za dzisiejsza nocke:

SPM: 1061 (bez zadnego double xp! :) )

ratio: 1.95 :]

Do tego druzynowo komplet zwyciestw, nowy rekord serii adwersarza (11), w sumie 14 baretek adwersarza... :)

Nie wiem sam, co sie ze mna dzieje :)

PS: Zycie admina ciezka rzecz. Ile to sie niektorzy czasem musza nawyrzucac, zeby wygrac mecz...

http://battlelog.bat...35/4/305322836/

Opublikowano

Gęsior... Niedziela rano a ja zwijam się i turlam ze śmiechu hehehe Pozdrów żonę i podziękuj za nowego kompana do picia, teraz nie musisz już do lustra hehehe ;)

Ps. Moja żona właśnie stwierdziła, że musi wraz z Twoją założyć forum "Żony pokrzywdzone przez BF3" :)

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

ma ktoś ochotę dla odmiany pograć w uncharted 3 ? :>

Opublikowano

Ehehehe, no, Gesior, zeby wszystkie kobiety reagowaly w ten sposob na granie :)

Opublikowano

Moja panna sama gra i ma już prawie 300 killi z pancira,na szczęście ma swoją konsole.

Opublikowano

gratulacje żony. u mnie zawsze było tak, że kobieta na sam widok konsoli dostawała okresu.

pograłbym dziś z Wami, ale mam tylko podstawkę+b2k. jest szansa?

Opublikowano
  • Autor

Gęsior, pozdrowienia od mojej Aldony dla twojej małżonki. Jak pokazałem jej to foto, to zapowiedziała, że kiedyś to skopiuje :]

Opublikowano

Moja małżowina również wszystkich pozdrawia ;)

Opublikowano

Litwin: jednak Twoja dziewczyna to masochistka. 2,5 godziny !!! siedzieć na Pancirze, żeby 20 killi nabić. Inaczej tego nie można nazwać jak masochizm.

Opublikowano

A łącznie 44 h i około 300 killi, podziwiam samozaparcie. Ale może podczas grania żona ogląda filmy lub robi coś w domu?

Opublikowano

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Ja juz w tym roku nie zabijam- wracam na serwery dopiero 05.01.2013, dlatego wesolych swiat oraz wszystkiego najlepszego w 2013 wszystkim zycze: wielu fragow, zaje.bistego ratio, samych dobrych i darmowych dlc, a takze przede wszystkim nowej generacji z mega miodnym BF4 na starcie :D

pozdro!