Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

Serio mam nadzieje,ze przy okazji bf4 wroca do rozwiazania z bc2,beta koniec 2013,demo poczatek stycznia/lutego i gra premiera marzec 2014. Bo inaczej znowu bedzie bubel na premiere.

No nie wiem- ja w sumie widze to inaczej.

BF4 tak czy inaczej pewnie kupie, wiec wole od koncowki 2013 juz pykac w normalna wersje i pracowac na kolejne orly- nawet kosztem poczatkowych bugow- niz czekac jeszcze przez pol roku dluzej (gdzie i tak sie pewnie bez bledow, poprawek balansu itd., itp. nie obejdzie). Wazne dla mnie tylko, zeby nowa generacja tez na czas wyszla.

(co innego, gdyby dali bete np. w czerwcu, demo we wrzesniu, a pelna wersje w listopadzie czy grudniu- wtedy nie widze zadnego problemu :D :D :D )

PS: widzimy sie jutro oczywiscie, ale te cele to na razie poza moim zasiegiem ;)

Edytowane przez tommi___t

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 488,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Serio mam nadzieje,ze przy okazji bf4 wroca do rozwiazania z bc2,beta koniec 2013,demo poczatek stycznia/lutego i gra premiera marzec 2014. Bo inaczej znowu bedzie bubel na premiere.

No nie wiem- ja w sumie widze to inaczej.

BF4 tak czy inaczej pewnie kupie, wiec wole od koncowki 2013 juz pykac w normalna wersje i pracowac na kolejne orly- nawet kosztem poczatkowych bugow- niz czekac jeszcze przez pol roku dluzej (gdzie i tak sie pewnie bez bledow, poprawek balansu itd., itp. nie obejdzie). Wazne dla mnie tylko, zeby nowa generacja tez na czas wyszla.

(co innego, gdyby dali bete np. w czerwcu, demo we wrzesniu, a pelna wersje w listopadzie czy grudniu- wtedy nie widze zadnego problemu :D :D :D )

PS: widzimy sie jutro oczywiscie, ale te cele to na razie poza moim zasiegiem ;)

Ja nie mowie o otwartej becie. Zamknieta beta tak ja w bc2. Dopiero demko na miesiac przed premiera bylo otwarte dla wszystkich. A dzieki takiej becie na 3-4 miechy przed premiera bedzie mozna uniknac powtorki z bf3/moh:w i problemami z Voip. A co do next gen to ja mysle,ze bf4 to nie bedzie startowy tytul. Przetestuja najpierwe na ps3/xbox 360 i pc a jak troche sie nazbiera ps4/xbox 3 to wydadza na next gen. Serio Tommi sposob z bc2 wydania gry byl najlepszym jakim mogli wymyslic,gra w koncowej fazie bety to byla prawie jakosci gry na premiere.

Beta w czerwcu niema szans. Zapowiedziana jest jesien 2013.

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Idź na hardcore, tylko snajperzy, dodatek Karkand

Opublikowano

Idź na hardcore, tylko snajperzy, dodatek Karkand

Gesior ty jutro wpadniesz? Pryx,Zielu?

Opublikowano

Ja jutro będę. Zaraz zresztą też.

To sie jutro widzmiy o 22 czasu PL

Opublikowano

Tommi trzeba jutro tam wpasc http://battlelog.bat...how/79357189/4/ i poganiac z kosa za nimi(Wisniowy80,Szilanca66,Szakal00,Stefcio70). Albo sprawdzc na jakim serwerze graja i na obcym serwerze ich meczyc ;)

Opublikowano
  • Autor

Gesior ty jutro wpadniesz? Pryx,Zielu?

Nie mam innych planów na wieczór :]

Opublikowano

Jakbyście odpalili Aftermath, to tytan mógły zstąpić na waszą ziemię ;)

Opublikowano

Tommi trzeba jutro tam wpasc http://battlelog.bat...how/79357189/4/ i poganiac z kosa za nimi(Wisniowy80,Szilanca66,Szakal00,Stefcio70). Albo sprawdzc na jakim serwerze graja i na obcym serwerze ich meczyc ;)

Raczej to drugie, bo tam to zaraz kicka albo bana dostaniesz...

Opublikowano
  • Autor

Nie wiemy czy jesteśmy godni tego zaszczytu, na wszelki wypadek zstąp gdzie indziej.

Opublikowano

Nie wiemy czy jesteśmy godni tego zaszczytu, na wszelki wypadek zstąp gdzie indziej.

:mocking: :rofl2:

Tytanow to sie wykuwa w gestym krzyzowym ogniu close quarters, a nie na jakims kamperskim przyczulku na metrze :P

Opublikowano

Nie ma sprawy. Ja zawsze mam jakis patent na tytanow, i bogow wszelkiej masci, jak ten pan ponizej. :)

Kratos_head.gif

Edytowane przez walek

Opublikowano

I to najlepiej biegając w drużynie,bo jak ty nie zabijesz,to dobije partner i jeszcze podniesie.

Opublikowano

Luz- po Kabotynie zwykle nie trzeba poprawiac :D

wznosisz go na piedestał.....

Opublikowano

Ja osobiscie obejde sie bez obecnosci tytana.

Raczej to drugie, bo tam to zaraz kicka albo bana dostaniesz...

Ja z tymi matolami juz chyba kiedys gralem. A przynajmniej nick wisniowy kojarze.

Opublikowano

W domyśle chodziło mi o ciebie :P

A, to co innego- to wtedy sie zgadza :D

Luz- po Kabotynie zwykle nie trzeba poprawiac :D

wznosisz go na piedestał.....

Czy ja wiem... Po prostu naprawde wysoko cenie niektore osoby tutaj, z ktorymi bardzo duzo gram i mam co chwila okazje sie przekonac o ich umiejetnosciach, i pisze o tym wprost. Moim zdaniem naprawde mamy tu paru wymiataczy, ktorzy spokojnie mogliby sie bic o mistrzowskie tytuly na jakichs imprezach (zwlaszcza na takich, gdzie tylko padow mozna byloby uzywac), wcale nie odstajac.

PS: Uhhh, juz sie nie moge wieczornego szarpania doczekac :] Moj cel na ten weekend jest w sumie tylko jeden: lvl 88 :)

Opublikowano

Nie tylko lvl 88 ale i ratio byłoby miło chociaż na 1.0 :P

Wiesz mozna miec ratio +2.2 i nic nie robic dla zespolu,a mozna miec mniej niz 1.0 i pomagac zespolowi.O kazdej poze dnia i nocy wymienia kolesia z +2.2 na Tommiego. Bo wiem,ze Tommi zawsze przejmie flage,podniesie itd. Przy 2x mniejszym czasie Tommi ma wiecej od ciebie Team score,Squad score i Objective score i jeszcze kilka innych rzeczy ma wyzej. I to jest wyznacznik zawodnika a nie jakis k/d. Wbij sobie to do glowy.

Powiem wiecej,3 takich Tommich wygra mecz.Ty moze bedziesz mial ratio 7.0 ale co z tego skoro mecz przegrales ;)

Opublikowano

Dzieki, Zaq ;)

@Litwin: moj cel na ten weekend to faktycznie ratio powyzej 1.0 za ten weekend :P Ogolem tez je na plusa wyprowadze, ale na odrobienie 1600 killi roznicy potrzebuje troche wiecej czasu :P W kazdym razie tylko od polowy grudnia odrobilem juz ponad 1000, wiec jestem na dobrej drodze :] Myslalem, ze moze uda mi sie to razem z "setka" zrobic, ale jednak seta wpadnie wczesniej :)

Opublikowano

Gracie na jakiś stałych serwerach? Poszukam Was dzisiaj bo nocka z BeeFem się zapowiada. Mam na liście znajomych Pryxa i Kabotyna, ale do tego drugiego zazwyczaj nie dołączam (duże ryzyko znalezienia się po drugiej stronie ;) ).