Gęsior 97 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Info dla tych, którym się kończy subskrypcja na PS+. Dzisiaj zaliczyłem zonka i Sony automatycznie pobrało mi z karty 195 złociszy, gdzie w sieci można klucz kupić 30 zeta taniej. W ustawieniach konta i portfela trzeba wyłączyć automatyczne finansowanie o czym (pipi)a oczywiście nie wiedziałem bo lecą w pręta Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Polak mądry po szkodzie hjehjehje Ja tam nigdy i nigdzie nie włączam automatycznego pobierania z karty. Nikomu kurna nie ufam :-P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Wywal karte z psn i po problemie. Czasem po aktualizacji systemu potrafi zaznaczy automatyczne odnawianie subskrypcji Poza tym sony nie potrafi upilnowac swojego(kilka dni temu hakerzy ukradli 5 filmow ktore nie mialy jeszcze premiery dvd) wiec napewno nie zabezpiecza danych mojej karty. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ale mnie w(pipi)ili. Mogę anulować zakup PS+, ale kase zwracają do portfela. Jest jakaś opcja żeby to wróciło na moje konto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 ja korzystam do takich zakupów z wirtualnej Karty kredydotwej i moga pocałowac w pręta, bo doładowuje ją wtedy kiedy mam potrzebe a w innych wypadkach jest pusta. Mogą sobie próbować pobierac , kraśc dane ile chcą Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Po ujawnieniu danych wszystkich klientów jakie miało miejsce chyba trzy lata temu, powiedziałem sobie, że nie podam im numeru mojej karty. Od tego czasu doładowuje konto zdrapkami kupowanymi online, 100 zł można mieć za 85-90 zł, do tego ostatnio korzystałem z kuponów allegro gdzie można było przyoszczędzić dodatkowe 20 zł na każdej stówce, każdemu polecam. Jedyny minus, że czasem na koncie PSN kisi się parę złotych niewykorzystanych po ostatnim zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) U mnie tez zdrapki i nie narzekam, a juz na pewno takich niespodzianek nie mam. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja też piredole podawanie karty po incydencie z Drive Club'em. Nie wiem Gęsior czy wiesz, ale złożyłem preorder na swoim głównym koncie, świadomy, że nie mam tam żadnych środków i nie mam podpiętej karty. Dostałem potwierdzenie, że zakup się nie udał, a sony automatycznie pobrało kasę i sprzedało DC na konto, gdzie miałem wprowadzoną kartę kredytową (nie swoją nota bene ), a na którym nie byłem nawet zalogowany. Człony żółte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 ja korzystam do takich zakupów z wirtualnej Karty kredydotwej i moga pocałowac w pręta, bo doładowuje ją wtedy kiedy mam potrzebe a w innych wypadkach jest pusta. Mogą sobie próbować pobierac , kraśc dane ile chcą Ja tyż, ładuję, kupuję, ew. resztę rozładowywuję, nawet lapka nie muszę włączać bo dziś można przez komurię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 ja korzystam do takich zakupów z wirtualnej Karty kredydotwej i moga pocałowac w pręta, bo doładowuje ją wtedy kiedy mam potrzebe a w innych wypadkach jest pusta. Mogą sobie próbować pobierac , kraśc dane ile chcą Ja tyż, ładuję, kupuję, ew. resztę rozładowywuję, nawet lapka nie muszę włączać bo dziś można przez komurię. Dokładnie, wygodnie i bezpiecznie.Do tego na prawdziwej karcie kredytowej wprowadziłem blokade na zakupy przez internet i telefon. Tylko w tradycyjny sposób mozna z nej korzystac a tam jest chociaz pin. Za łatwo taką kartą robić przekręty by tak na lewo i prawo wszedzie wprowadzac dane. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dokładnie, teraz nawet w spotify, żeby skorzystać z bezpłatnego okresu premium to trzeba podać dane karty, żeby potem pobierali sobie kasę automatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Kame, wisisz mi blache wpadne po nia przy okazji Bluszczu, co sie z Toba dzialo wczoraj? Ta nowa kusze testowales? Prawie Cie dziabnalem raz, ale Cie jakis gnoj zastrzelil jak juz bipoda rozstawialem Edytowane 5 Grudnia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Maly off.W 2016 wybieram sie do Czech na najwieksza w Europie impreze Airsoftowa. Moze do tego czasu uda sie kogos wciagnac z ekipy (kame, lorack, zaq). Jest troche ekip na terenie IE wiec smialo dawac znac (w PL to panowie wy macie juz w ogole bajke bo nie ma tylu ograniczen, chocby sama pirotechnika, moc gnatow etc)tutaj maly przedsmak tego co mozna uswiadczyc w Czechach i pokazujace skale (chociaz nawet nie bardzo, bo sa filmy gdzie widac wiecej sprzetu) PS. czekam tez na foty z ostatniego milsima to dla zainteresowanych wrzuce pozniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wariat jesteś ale chętnie też bym tak powariował :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) W(pipi)ic sie mozna- 4h wczorajszego wieczoru i nocy zamiast na nozowanie i/lub sen poswiecilem (pierwszy raz w zyciu) na zmontowanie porzadniejszego klipu w share factory. Wybralem odpowiednia muze na tlo (co- niestety- okazalo sie kluczowe), mozolnie podocinalem fragmenty filmow, dopasowalem wszystko. Zuploadowalem, zrypany pjerdolnalem sie do wyra, a tu rano po 4,5 h snu surprise: (pipi)ana mordoksiazka skasowala moj film, bo wydawalo jej sie, ze moge nie miec praw autorskich do publikowania tego materialu. Wieczorem sprobuje jeszcze z YT, ale jak i to nie przejdzie, to sie zdenerwuje. Jedynym widzem mojego wiekopomnego dziela bedzie moja zona. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Na youtube wykryje ci te kawalki, ale nie zablokuje filmiku od razu. Piinformuje cie, ze byc moze uzywasz licencyjnych utworow. Jak bys mial duzy kanal, to by cie zablokowali. No to z niecierpliowscia czekam na twoje "arcydzielo" z ShareFactory. Tego mi jeszcze nie zablokowali Edytowane 8 Grudnia 2014 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 No chyba właśnie zablokowali Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Na pewno? daj linka do twojeo kanalu na youtube Jesli zablokowali to jedyna opcja jest wylaczenie dzwieku, i zuplodowanie na face. Potem musisz material obrobic w jakims edytorze na PC. Polecam sony Pro Vegas. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie mi zablokowali- Tobie ja na potrzeby PS4 założę dziś nowy kanał - jak wrzucę film to zapodam linka. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Tommi, Twoja żona ogląda filmy z BF? Zazdroszczę. A ten film Kabotyna nie jest zablokowany. Swoją drogą wtedy to było nożowanie. Przyciąganie z większych odległości bardzo pomagało, teraz trzeba precyzyjniej kosić. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 faktycznie nie jest- to tylko na komorce nie moglem obejrzec z jakiegos powodu. Zona generalnie nie oglada- czasem jest w pokoju jak gram, wiec sobie zerka, ale nie zeby jakos sledzila rozgrywki. Ten obejrzala i stwierdzila, ze nie ogarnia, bo sie za szybko tam dzieje wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Z okazji nadchodzących Świąt i na prośbę Łebiego wrzucam pro tipa: Za(pipi)iste wino na święta.Pamiętajcie o jednej zasadzie przy wyborze wina na święta: żeby się w tym wszystkim nie pogubić i jeśli nie możecie sobie pozwolić żeby kupować kilka butli wina do różnych potraw to wybór jest zawsze jeden: wytrawny RIESLING, najlepiej Niemcy, Austria, Francja.Dziękuję za uwagę.http://winicjatywa.pl/…/weingut-wittmann-100-hugel-rieslin…/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dziękujemy w imieniu naszym i naszych kubków smakowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Wietnamie wróć! https://www.youtube.com/watch?v=xoGsVDRb7GM#t=379 A tu okpowieść z którą mając w głowie można z m16 czarlich rozpindalać jak kaczki na strzelnicy Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi