Farmer 3 268 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 to Francuzi, nie wymagajcie od nich zbyt wiele. I pamiętajmy, że jedną wojnę światową przegrali na punkty, a drugą oddali walkowerem. A akcja rzeczywiście jakby żywcem wyjęta z Metra. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Namówiłem jeszcze jednego zawodnika do łupania w BC2, jutro zamawia swoją kopie gry. Kolega doktUr zawsze dobrze wymiatał dlatego będzie wesoło. To on uczył nas rozkładać miny Sam ma ponad 4,6 tys. zabitych plackami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Namówiłem jeszcze jednego zawodnika do łupania w BC2, jutro zamawia swoją kopie gry. Kolega doktUr zawsze dobrze wymiatał dlatego będzie wesoło. To on uczył nas rozkładać miny Sam ma ponad 4,6 tys. zabitych plackami. To sporo osób już jest. Będzie wesoło Ja osobiście z tymi minami specjalnie się nie lubię, ale jak już używam i ktoś mi wjedzie to morda się cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 a ja przed chwila w koncu spotkalem i dziabnalem goscia pt. WindowsAteMyRAM. 3 razy (on mnie tylko raz) Dla niezorientowanych: to koles, ktory jako pierwszy na swiecie osiagnal granice 10 tys. kos w BF4. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Niech mi gumy strzelą na gałach jak kupie to coś A propo's. W sobotę byłem reklamować mojego pada z pęknięta guma. Powiedzieli, ze Sony wie o problemie, ale nie uwzględnia tego w gwarancji tylko uznaje za normalne zużycie. Ktoś to próbował reklamować tez? Z jakim skutkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Pare znanch mi osbó to reklamowo i dostało nowe pady po 2-4 tygodnie oczekiwania. Reklamowane przez infolinie Playstation. Zgłaszałeś ---> sony przysyłało kurierabw wybrany przez ceibie dzień, który to zabierał pada ----> 2-4 tygodni czekania ---> nowy pad Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Bronas_ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 O. A ile w ogole gwarancji jest na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 12 miesiecy od Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) E, to dupa, juz minęło... e: co jest grane, kutwa, nie chce mi sie łączyć z serwerami, do tego wyzerowanie starszy pokazuje w BL w grze. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Za +/- 30 min. odpalam BC2. Kto chętny na wspólne łupanie to zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Gramy dzis w bc2? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Nie wiem czy dam radę, wczoraj łupałem do prawie 3 z jakąś hiszpańską ekipą. Ni hu hu nie rozumiałem co do mnie rozmawiają, ale grało się nieźle Odezwę się jak jednak będę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja bym chętnie pograł ale dzisiaj późno wróciłem. Odpaliłem sobie VIETNAM i trafiłem na serwer w stanie ja sam na dwóch przeciwników, żeby nie skłamać było może 10-14 do 180. Myślę ch.uj i tak przegram ale postrzelam przynajmniej, nie miałem przyjemności grać w ten dodatek ani podstawkę jak było multum osób - mały i głupi byłem wybrałem tfu CoDa 4. Ale wracając do meczu. Wsiadłem w heli, ciężko sie przerzucić ale dość szybko ogarnąłem, a że trochę w podstawce latałem to szło nawet nawet. W końcu kogoś do mnie rzuciło, ja postanowiłem zacząć odbierać flagi i dwie z nich były już nasze. Rzuciło nam jeszcze jednego gościa i przez myśl przeszła mi wygrana, dość naiwna patrząc na wynik 9 do 170. Strasznie wolno lecą te ostatnie punkciki (na naszą korzyść). Mamy dwie flagi, ktoś po drodze zginą i zbili nas do 6, na tych punktach ugraliśmy gdzieś do 40-50. Ja latałem heli, a tamtych dwóch broniło. Jak licznik pokazywał 4 do 10, a my mieliśmy wszystkie flagi to się tylko uśmiechnąłem. Jaki ten dodatek musiał mieć klimat... Pamiętam jak ktoś opowiadał podczas sesji w B3 jak całą ekipą w dżipie przy klimatycznej muzyce pruli przez tą bujną zieleń. Właśnie - muzyka, robi swoje podczas gry. Już chyba zawsze będę żałował, że olałem tę część. Dobranoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Vietnam dobry jest. Zaraz odpalę Wieczorem może będzie więcej osób to pogramy. Widziałem Cię wczoraj, ale ja już na oparach jechałem dlatego nawet nie dołączyłem. Co do ticketów to faktycznie znikają bardzo wolno, też nie mogę się przyzwyczaić. edit: próbuję grać, ale pusto na serwerach. 1 mecz Vietnam conquest udało się zagrać 6 vs 6, ale w następnym zostały już 2 osoby. Rush też świeci pustkami edit2: jednak da się grać. Na podstawie rush Port Valdez i komplet. Z doktUrem trochę pocisnęliśmy. Przy obronie kosimy wszystkie drzewa i przeciwnicy biegają po łysej mapie padając jak muchy Edytowane 18 Stycznia 2015 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Gumiś jeśli grałeś wtedy w CoD4 (czyli stare najlepsze jedyne MW pierwsze) to zostanie ci wybaczone. A czy ty sam sobie wybaczysz to już inna sprawa ;] Gry w sumie wyszły w sporym odstępie czasu no ale jak sam piszesz mały byłeś to nieogarnąłeś. W każdym bądź razie Vietnam to najlepsze co się BFowi przytrafilo w jego konsolowym życiu (nawet od podstawki BC2). Kocham i tęsknię ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Panowie, dzisiaj 21-22 umówiłem się z doktUrem na nocne nakuwrianie w BC2. Ktoś chętny? Gumiś będziesz? Edytowane 19 Stycznia 2015 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Czasem mam wielka ochote zagrac sobie w Bf3 Tak bym Was pociachal nozykiem, ze w trybie natychmiastowym wrocili byscie na next-gen'y. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Miałeś pojawić się w BC2 i BF3 i co? Nie ma już na wyspach ani jednej PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 I tak nie gracie w BF3. Zaqair mnie wyruchał z tym graniem na święta Jeden mecz zagrany i tyle... Zaopatrzyłbym się w BC2 ale jak znam życie to nikt już nie będzie grał. A tak z inne beczki. Ciekawą zależność ostatnio odkryłem. Każdy powrót do gry po przerwie wygląda u mnie identycznie. Wpierw słabe początki i przyzwyczajenie się do mechaniki gry, potem skok formy, a po jakimś czasie drastyczny spadek (głupie błędy, pech, etc.). Ostatnio ledwo utrzymuję stałe K/D Ratio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Farmer,w bc2 mi sie duzo lepiej gralo Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Farmer, BC2 kosztuje 20 zeta, kupuj to pogramy. Ja ostatnio w prawie nic innego nie łupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
neon 11 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja wlasnie kupilem za dyszke, pod koniec tygodnia moze cos poszarpie Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Kupuje klawę do pada i vertical standy do ps4. Klawa za 13,75 $ i stand za 2,82 $. Jak ktoś chce to może sie dorzucić do zamówienia. http://www.aliexpress.com/item/Dropshiping-Black-Bluetooth-Mini-Wireless-Chatpad-Message-Keyboard-for-Sony-Playstation-4-PS4-Controller/2049846293.html?tracelog=rowan&rowan_id2=ae_pay_low_mail_template_en_US_2015-01-15 http://www.aliexpress.com/store/product/S111-Free-Shipping-1Pc-Vertical-Holder-Dock-Mount-Cradle-Stand-For-Sony-Playstation-4-PS4-Console/1268146_2036931655.html Ps. Chyba jeszcze jakieś gumki dobiorę bo pełno tam tego badziewia Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Poza pisaniem wiadomości, ta klawierka ma jakiś inne zastosowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi