Opublikowano czwartek o 08:542 dni 32 minuty temu, Shen napisał(a):chłop zaraz bedzie dokładać do interesuWiadomo przeciez, ze sie doklada. No ale to z pasji wszystko, nie chodzi tylko o kase!
Opublikowano czwartek o 11:472 dni Można przedłużyć o kilkadziesiąt lat jak niektórzy co przedłużają plusa przy promce do 2040 roku
Opublikowano czwartek o 11:502 dni 1 minutę temu, Grześ napisał(a):Można przedłużyć o kilkadziesiąt lat jak niektórzy co przedłużają plusa przy promce do 2040 rokuI potem jak padnie to będę miał protesty pod oknami! A tak poważnie - jak ktoś ma już na rok do przodu to nie ma sensu - promki wpadają cyklicznie, więc nikogo nie ominie promo, zresztą, co tu dużo mówić, dość symboliczne.
Opublikowano czwartek o 14:471 dzień I tak jest tanio: 12 x 25 zł to 300 zł. I jeszcze wysyłka w cenie. 12 x 5? to razem 360 zł, a chyba 220 płaciłem „bez promocji”. Kubek jakiś jeszcze by się zamówiło czy koszulke ze starym logo.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 23.10.2025 o 09:31, Perez napisał(a):Dobry! Z racji targów PGA robimy promo na prenumeraty, tym samym 24-26 będzie nieco taniej (te kwoty, które mamy zazwyczaj przy promkach). Tak że jak ktoś się zastanawia, planował, to już lepiej się wstrzymać do jutra :) Ta najpopularniejsza roczna pocztowa będzie za 199 zamiast 219.Miło, bo akurat mi się kończyła na 338, a teraz zamknie się ładnie na 350
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Drogi Panie Perez dziękuję za promocję na prenumeratę Co prawda miałem przedłużać w przyszłym miesiącu ale ta niewielka promocja zmotywowała mnie abym to zrobił dzisiaj i przez najbliższy rok już mam co czytać Do 350 numeru mam spokój Proszę więc o podobną promocję w przyszłym roku też w okolicach października. Dla mnie PSX EXTREME to już stały element mojego życia bez którego nie wyobrażam sobie życia A zaczęło się u mnie od połowy 2015 roku .... DZIĘKUJĘ ZA TO ŻE JESTEŚCIE !
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja czytam od 1999 roku, a jeszcze w 1998 roku czytałem kaczora Donalda. To był niezły przeskok z tekstów Figle i Figlarzy, jak zrobić ze świeczki i agrafki magiczną sztuczkę - do czytania o rzyganiu z wieży Eiffla. Miałem 10/11 lat :/