Opublikowano 4 marca 201510 l Autor trochę readera (o ile to on) zboostowali na potrzeby serialu, no ale zrozumiałe zważywszy na to, że nie mają praw do nightcrawlera Edytowane 4 marca 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 4 marca 201510 l No dobrze, odcinek rozjebał po całości, pełne 10/10. Jezus jak bardzo lepszy jest ten serial w porównaniu z tym jak zaczynał, to... krucyfiks. Przy końcowej rozmowie Skye z Fitzem prawie łza poleciała po policzku.
Opublikowano 5 marca 201510 l Ten serial zrobił tak wyku.rwisty progres, że aż mnie skręca, jak sobie pomyślę, że wiele osób wciąż myśli, że jest słabszy od Arrowa. Za(pipi)isty odcinek, działo się naprawdę dużo, a jednocześnie było momentami całkiem emocjonalnie, Raina daje radę, świetna akcja Coulsona z Hydrą - myślę, że powoli będą nas przygotowywać do Age of Ultron, w którym Von Strucker odegra znaczącą rolę. No i efekty specjalne też zdecydowanie się poprawiły, teraz AoS jest dokładnie tym, na co liczyłem, kiedy go zapowiedziano.
Opublikowano 6 marca 201510 l Co do tego, że Agenci dopiero teraz nabierają rumieńców to pełna zgoda. Ale ostatni odcinek jakiegoś mega kopa nie miał, był zaskakująco spokojny po takiej przerwie. Jedynie akcja z Hydrą się wybiła. No i teleporter edit: No nie, to zwracam honor Po Walking Dead to nawet Klan może być fascynujący Edytowane 6 marca 201510 l przez Rudiok
Opublikowano 6 marca 201510 l No nie wiem, dla mnie był bardzo ciekawy, ale to może dlatego, że wcześniej oglądałem 3 odcinki The Walking Dead
Opublikowano 11 marca 201510 l Najnowszy odcinek: 10/10 albo 11/10 albo nawet 12/10. Niech ktoś wymyśli nową skalę ocen dla ostatniego odcinka Agentów. Było wszystko czego oczekiwałem od tego serialu a nawet więcej.
Opublikowano 11 marca 201510 l Było super. Spodziewałem się, że Skye wypierdoli do ojczulka po tym wszystkim ale jednak została. Oby Mack i Bobbie nie okazali się być agentami Hydry, po cichu liczę że to jednak coś innego. PS. za tydzień też szykuje się niezła rozwałka
Opublikowano 13 marca 201510 l Autor mockingbird i murzyn to pewnie wtyczki talbota. ten odcinek przypomniał mi jak bardzo przez dwa filmy zmarnowano zarówno sif jak i warrior's three. potencjał dają postacie na zaje.bisty supporting cast dla odinsona co alexander potwierdza w shield, a jak na razie zostali sprowadzeni do byle jakich placeholderów. Edytowane 13 marca 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l W weekend skończyłem oglądać 1 sezon i tak jak większość tu pisała rozkręca się w drugiej połowie, w dobrą stronę,. Oczywiście mam zamiar obejrzeć też 2gi, ale mam pytanie (proszę wskazać najbliższą prawdzie odpowiedź): Sezon 2gi: A) powinienem nadgonić jak najszybciej bo, będzie powiązany (co najmniej w takim stopniu jak 1szy i "Zimowy żołnierz") ze zbliżająca się premierą Avengers. B) mogę spokojnie zobaczyć po przerwie np na Agentkę Carter. C) powinienem zacząć oglądać po obejrzeniu pani Carter bo są bezpośrednie nawiązania/powiązania w drugim sezonie Agentów. ps. gościnny występ Jasnowidza z pierwszego sezonu na forum: Coulsona na moje sklonowali i wyczyścili mu pamięć żeby nie miał jazd, że zginął a żyje. Serial po pierwszym odcinku słaby z morałami jak z Pani domu. Mogliby to puszczać we wtorki o 20:00 na TVP1.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Autor trudno powiedzieć. istnieje prawdopodobieństwo. że wątki z kwietniowych odcinków będą wiązać się bezpośrednio z pierwszym aktem AoU, a potem dodatkowo film wpłynie na serial.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l trudno powiedzieć. istnieje prawdopodobieństwo. że wątki z kwietniowych odcinków będą wiązać się bezpośrednio z pierwszym aktem AoU, a potem dodatkowo film wpłynie na serial. ok, a powiązania Agentki z Agentami? są jakieś wątki z 1szego sezonu Carter kontynuowane/rozwinięte w 2gim sezonie Agentów czy w ogóle osobne story? (nie licząc jakiś tak pewnie drobnych smaczków czy też Hydry)
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Agent Carter osobne story, możesz zostawić na później. Przed Avengersami SHIELD powinien być Twoim priorytetem.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l trudno powiedzieć. istnieje prawdopodobieństwo. że wątki z kwietniowych odcinków będą wiązać się bezpośrednio z pierwszym aktem AoU, a potem dodatkowo film wpłynie na serial. ok, a powiązania Agentki z Agentami? są jakieś wątki z 1szego sezonu Carter kontynuowane/rozwinięte w 2gim sezonie Agentów czy w ogóle osobne story? (nie licząc jakiś tak pewnie drobnych smaczków czy też Hydry) Jest parę nawiązań ale są raczej subtelne. Najpierw Agenci i to jak najszybciej, tak jak koledzy Hejas i Tekson piszą.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Zmieniając temat Sądzę, że pominą kwestię Ultrona w serialu lub pojawi się tylko na chwilę. Jestem za to przekonany, że zmierza serial w stronę Civil War i w przyszłym sezonie będą bardzo mocne nawiązania do nowego Kapitana Ameryki. Edytowane 8 kwietnia 201510 l przez Kymel
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Pójdą w stronę Ant-mana i jeżdżenia na mrówkach. Jeszcze nie było słabszego odcinka w tym sezonie, najnowszy również cudowny.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Autor no wiadomo, że podwaliny pod civil war już są w serialu kładzione. do tej pory myślałem, że filmowa wersja będzie znacznie odbiegać od komiksowej, ale teraz jestem prawie pewien, że ten index wyewoluuje w jakąś formę superhero registration act. możliwe też, że katalizator wydarzeń czyli jakiś nieszczęśliwy wypadek z kimś z supermocami w roli głównej z masowymi ofiarami cywilnymi wydarzy się na antenie abc, a w filmie będzie tylko wspomniany.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Autor nadal daleko od ideału. kolejny raz wspominają o howling commandos, ale ani słowa o tym czy ktokolwiek z nich żyje... chętnie zobaczyłbym w ekipie dum-dum dugana.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Ewolucja Deathloka zmierza w dobrym kierunku, wygląda dużo lepiej, niż w pierwszym sezonie. Kolejny świetny odcinek, wątek Inhumansowy też mi bardzo podpasował.