saptis 620 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Super okladka - najlepsza ostatnio obok tej jubileuszowej ! Master Chief w pelnej krasie - idealnie nadaje sie na najwieksza premiere numeru i bez watpienia na nia zasluguje. Quote
aux 3786 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Śliczna okładka, dużo niebieskiego, fajny bohater na fajnym arcie. Jedyny minus to za duża czcionka z napisem Hitman Rozgrzeszenie. No ale chodziło o wyróżnienie wczesnej recki hiciora, więc wybaczam. Ocena okładki może być tylko jedna 10/10. Quote
Yacek 852 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Świetna okładka i w końcu grafik nie odwalił maniany i nie zepsuł jej robiąc logo żółte. Świetnie to wygląda. Quote
Okie from Muskogee 2852 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Pierwszy raz daję okładce 10. Zupełnie nie razi mnie ilość napisów, nie wiem właściwie dlaczego (na ogół psuje to efekt). Jest coś w tej okładce, przez co nie mogę się do niej przyczepić. Magic. Znakomita robota. 1 Quote
AiszA 91 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 10/10 Szukałam, ale niczego nie znalazłam co bym mogła się przyczepić. Quote
ciwa22 857 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Podzielam opinie większości. Wszystko się świetnie komponuje, kapitalne tło (które ostatnimi miesiącami zdecydowanie kuleje jeśli chodzi o okładki PE) nadaje wszystkiemu unikalnego klimatu. Kiedyś za dawnych, dobrych lat dałbym 9, ale z racji tego, iż ostatnio ten element pisma z reguły jest kiszasty, dyszka na zachętę!!!! Quote
Recommended Posts