metalcoola 178 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Szkoda ze na Zachodzie seria nigdy nie zdobyła popularności na którą zasługuje, osobiście cenie ją sobie dużo bardziej niż FF, polecam tę serie, gość w ciekawy sposób opisuje historie DQ, i masę innych perełek Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) 30 godzin na liczniku i rośnie, nie tylko czas, ale i zadowolenie z gry. Po co komu shajpowany kosmicznie wyglądający Final 15, jak są takie rasowe delikatesy. Niestety takim rasowym Jrpgiem jakim DQ 7 jest obecnie zajarają się nieliczni, a takim Fajnalem 15 podjara się każdy byle mosiek, bo wiadomo, reklama i hajp zrobi swoje. Ta branża bardzo błądzi. W takim razie błądzi od 97 roku, bo wtedy na siódemkę i kolejne finale szła duża kasa na reklamę i hajp. Edytowane 27 Września 2016 przez dunpeal Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Wszystko za(pipi)iście tylko ten system ekwipunku słaby. Wkurza mnie, że musze pomiędzy bohaterami przenosić przedmioty (i torbą). Wolałbym klasyczny dostęp do wszystkich przedmiotów jak w FF. Żeby chociaż konkretnych broni nie trzeba było przekładać między bohaterami albo torba to już byłoby dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 nom, to samo było w V Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Kolejna wyspa zaliczona w przeszłości i teraźniejszości... to zaangażowanie E.L.L.I.E Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) mnie rozwaliło na czwartej nawrócenie się demona w teraźniejszości xD Edytowane 28 Września 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 http://www.playergames.pl/nintendo/3ds-ds/dragon-quest-vii-fragments-of-the-forgotten-past-3ds Co to tak tanio? Brał ktos w tym sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) brałem xenoblade. bardzo dobry sklep, z super cenami, jak jestem w białymstoku to zawsze tam zachodzę. solidna firma. Edytowane 28 Września 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Brałem kiedyś Mario Karta 8. Spoko sklepik, można śmiało brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 playergames solidny i sprawdzony sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Dzieki juz zamowilem Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Do wyboru mam Dragon Questa 9 za bezcen bądź właśnie 7 od czego zacząć? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Jak 9 za bezcen to bierz obie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Obojetnie, wszystkie czesci sa swietne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Przysiadłem wczoraj, zaszedlem juz daleko, udalo sie odblokowac Haven Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ja się mega wciągnąłem i mam już chyba ze 40 godzin (nie gram w nic innego). Jestem na 10+ wyspie. Jakie to jest dobre: to rozwijanie zawodów, te kolejne historie, które wcale się nie nudzą, bo są zazwyczaj jeszcze lepsze niż te początkowe. Wkurzają tylko zagadki w niektórych dungeonach. Jedną taką rozwiązałem wydawałoby się dobrze, spojrzałem do neta co zrobiłem nie tak i okazało się, że... robiłem to tak samo, tylko mi nie załapało. Druga to już w ogóle była tragedia, jakieś przestawianie kolumn przyciskami, gdzie trzeba było odkryć sekwencję kilkunastu prawidłowych przyciśnięć jeden po drugim. Widać też wzrost poziomu trudności, postacie z mniejszą liczbą punktów życia w walkach z bossami są permanentnie zagrożone śmiercią. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 A ja niestety nie mam aż tyle czasu żeby grać. Dziś ukończyłem drugą wyspę i zacząłem trzecią. Mam nadzieje, że bedzie tak z 80h zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ja jakos 13h na liczniku, jak do konca roku przejde bedzie dobrze. Cała konstrukcja gry na szczescie idealna na krotsze partyjki. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Fałszywy kapłan pokonany, zdolności odzyskane, klasy przydzielone Z tego co widzę, to VII była swego rodzaju przymiarką do VIII, tam też NPC miały ciekawe historie. Edytowane 4 Października 2016 przez metalcoola Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Przeraża mnie ogrom tej gry. Jak zacznę teraz, to przy obecnej ilości wolnego czasu skończę na premierę Persony 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Z moim obecnym trybem grania obstawiam iż skończyło by się jak z Xenoblade Chronicles X czyli skończyłbym go po 8 miesiącach od pierwszego uruchomienia....(ile kasy zaoszczędzonej z innych gierek by było....) Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Kolejna wyspa za mna. Jeszcze tylko z 200h i dojde do ostatniego bossa. Czy jest jakas ustalona z gory kolejnosc odkrywania wysp? Czy fragmenty zawsze odnajde we "wskazanym" przez gre momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Kolejna wyspa za mna. Jeszcze tylko z 200h i dojde do ostatniego bossa. Czy jest jakas ustalona z gory kolejnosc odkrywania wysp? Czy fragmenty zawsze odnajde we "wskazanym" przez gre momencie. Jest ustalona. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 To teraz bede gral z wiekszym spokojem. Raczej nie pomine, zadnego fragmentu. Odwiedzam wszystkie lokacje co jakis czas i strasznie cieszy dopracowanie ncpow. Nie powtarzaja przez cala gre jednego i tego samego tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) No i zawsze można sobie przypomnieć historię w menu, świetna sprawa. A ja gram i gram i... gram i jest cudownie. Jedyny minus? Powtarzające się modele NPC. Trochę to razi momentami. Edytowane 10 Października 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi