Opublikowano 27 września 20168 l Szkoda ze na Zachodzie seria nigdy nie zdobyła popularności na którą zasługuje, osobiście cenie ją sobie dużo bardziej niż FF, polecam tę serie, gość w ciekawy sposób opisuje historie DQ, i masę innych perełek
Opublikowano 27 września 20168 l 30 godzin na liczniku i rośnie, nie tylko czas, ale i zadowolenie z gry. Po co komu shajpowany kosmicznie wyglądający Final 15, jak są takie rasowe delikatesy. Niestety takim rasowym Jrpgiem jakim DQ 7 jest obecnie zajarają się nieliczni, a takim Fajnalem 15 podjara się każdy byle mosiek, bo wiadomo, reklama i hajp zrobi swoje. Ta branża bardzo błądzi. W takim razie błądzi od 97 roku, bo wtedy na siódemkę i kolejne finale szła duża kasa na reklamę i hajp. Edytowane 27 września 20168 l przez dunpeal
Opublikowano 27 września 20168 l Wszystko za(pipi)iście tylko ten system ekwipunku słaby. Wkurza mnie, że musze pomiędzy bohaterami przenosić przedmioty (i torbą). Wolałbym klasyczny dostęp do wszystkich przedmiotów jak w FF. Żeby chociaż konkretnych broni nie trzeba było przekładać między bohaterami albo torba to już byłoby dużo lepiej.
Opublikowano 28 września 20168 l Kolejna wyspa zaliczona w przeszłości i teraźniejszości... to zaangażowanie E.L.L.I.E
Opublikowano 28 września 20168 l mnie rozwaliło na czwartej nawrócenie się demona w teraźniejszości xD Edytowane 28 września 20168 l przez ragus
Opublikowano 28 września 20168 l http://www.playergames.pl/nintendo/3ds-ds/dragon-quest-vii-fragments-of-the-forgotten-past-3ds Co to tak tanio? Brał ktos w tym sklepie?
Opublikowano 28 września 20168 l brałem xenoblade. bardzo dobry sklep, z super cenami, jak jestem w białymstoku to zawsze tam zachodzę. solidna firma. Edytowane 28 września 20168 l przez ragus
Opublikowano 29 września 20168 l Do wyboru mam Dragon Questa 9 za bezcen bądź właśnie 7 od czego zacząć? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 2 października 20168 l Przysiadłem wczoraj, zaszedlem juz daleko, udalo sie odblokowac Haven
Opublikowano 2 października 20168 l Ja się mega wciągnąłem i mam już chyba ze 40 godzin (nie gram w nic innego). Jestem na 10+ wyspie. Jakie to jest dobre: to rozwijanie zawodów, te kolejne historie, które wcale się nie nudzą, bo są zazwyczaj jeszcze lepsze niż te początkowe. Wkurzają tylko zagadki w niektórych dungeonach. Jedną taką rozwiązałem wydawałoby się dobrze, spojrzałem do neta co zrobiłem nie tak i okazało się, że... robiłem to tak samo, tylko mi nie załapało. Druga to już w ogóle była tragedia, jakieś przestawianie kolumn przyciskami, gdzie trzeba było odkryć sekwencję kilkunastu prawidłowych przyciśnięć jeden po drugim. Widać też wzrost poziomu trudności, postacie z mniejszą liczbą punktów życia w walkach z bossami są permanentnie zagrożone śmiercią.
Opublikowano 2 października 20168 l A ja niestety nie mam aż tyle czasu żeby grać. Dziś ukończyłem drugą wyspę i zacząłem trzecią. Mam nadzieje, że bedzie tak z 80h zabawy.
Opublikowano 2 października 20168 l Ja jakos 13h na liczniku, jak do konca roku przejde bedzie dobrze. Cała konstrukcja gry na szczescie idealna na krotsze partyjki.
Opublikowano 4 października 20168 l Fałszywy kapłan pokonany, zdolności odzyskane, klasy przydzielone Z tego co widzę, to VII była swego rodzaju przymiarką do VIII, tam też NPC miały ciekawe historie. Edytowane 4 października 20168 l przez metalcoola
Opublikowano 4 października 20168 l Przeraża mnie ogrom tej gry. Jak zacznę teraz, to przy obecnej ilości wolnego czasu skończę na premierę Persony 5.
Opublikowano 7 października 20168 l Z moim obecnym trybem grania obstawiam iż skończyło by się jak z Xenoblade Chronicles X czyli skończyłbym go po 8 miesiącach od pierwszego uruchomienia....(ile kasy zaoszczędzonej z innych gierek by było....)
Opublikowano 9 października 20168 l Kolejna wyspa za mna. Jeszcze tylko z 200h i dojde do ostatniego bossa. Czy jest jakas ustalona z gory kolejnosc odkrywania wysp? Czy fragmenty zawsze odnajde we "wskazanym" przez gre momencie.
Opublikowano 9 października 20168 l Kolejna wyspa za mna. Jeszcze tylko z 200h i dojde do ostatniego bossa. Czy jest jakas ustalona z gory kolejnosc odkrywania wysp? Czy fragmenty zawsze odnajde we "wskazanym" przez gre momencie. Jest ustalona.
Opublikowano 10 października 20168 l To teraz bede gral z wiekszym spokojem. Raczej nie pomine, zadnego fragmentu. Odwiedzam wszystkie lokacje co jakis czas i strasznie cieszy dopracowanie ncpow. Nie powtarzaja przez cala gre jednego i tego samego tekstu.
Opublikowano 10 października 20168 l No i zawsze można sobie przypomnieć historię w menu, świetna sprawa. A ja gram i gram i... gram i jest cudownie. Jedyny minus? Powtarzające się modele NPC. Trochę to razi momentami. Edytowane 10 października 20168 l przez ragus