Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 400,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

No, nawet śmieszne, nie zmienia to faktu, że żydboks to chvjowa konsola z jeszcze chvjowszymi grami. Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

"for the year"

kurfa

Opublikowano

Tak właśnie sobie wyobrażałem Lionela XD

Opublikowano

No, nawet śmieszne, nie zmienia to faktu, że żydboks to chvjowa konsola z jeszcze chvjowszymi grami. Dziękuje, dobranoc.

YETI PL, wysyłać zaproszenie, chętnie pogram dziś wieczorkiem z rodakami, ja za starych czasów w H2. :)

srotfl

Leszku

son-i-am-proud.jpg

Opublikowano

I temu grasz na chvjowej konsoli w chvjową grę i jeszcze opłacasz lajwa.

failoverload.jpg

Bo (pipi) mnie STAĆ! A co, nie to co jednego cebulaka biedaka, który kupuje 3 gry za 1zł.

Opublikowano

hahaha FENIKZ roz(pipi)al hahahaha plusa dam jutro bo sie skonczyly :( hahahaha

lionel, yeti i mendrek pasuja jak ulal hahahahhahahahaha

Opublikowano

Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.

Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:

http://www.youtube.com/watch?v=tdSIahlgfXo

no brawo ziomal, pokazales ze na xbl graja same pedaly, selfown level over 9000

Opublikowano

Heh,przebudzam się w nocy a tu takie rzeczy w CW XD

A Boro jak zawsze,ciągle te same teksty :(

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Fajny i nawet śmieszny filmik, ale nie zmienia to faktu, że w Europie i przede wszystkim w Polsce rządzi, rządziło i będzie rządzić marka PLAYSTATION. Pozdrawiam.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Fajny i nawet śmieszny filmik, ale nie zmienia to faktu, że w Europie i przede wszystkim w Polsce rządzi, rządziło i będzie rządzić marka PLAYSTATATION. Pozdrawiam.

Nie znam takiej.

Również pozdrawiam

Opublikowano

Fajny i nawet śmieszny filmik, ale nie zmienia to faktu, że w Europie i przede wszystkim w Polsce rządzi, rządziło i będzie rządzić marka PLAYSTATATION. Pozdrawiam.

Nie znam takiej.

Również pozdrawiam

Nie ma jak to złapać na literówce niż odnieść się do suchych faktów. Pozdrawiam.

Opublikowano

Fajny i nawet śmieszny filmik, ale nie zmienia to faktu, że w Europie i przede wszystkim w Polsce rządzi, rządziło i będzie rządzić marka PLAYSTATION. Pozdrawiam.

Teraz to serio myślę, że to alter Mendrka...

Opublikowano

A zaprzeczysz? W Europie oraz w Polsce nie rządzi Playstation jako wiodąca platforma konsolowa? Co innego w USA, gdzie Xbox króluje. O co Tobie chodzi? W czym problem?

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

A zaprzeczysz? W Europie oraz w Polsce nie rządzi Playstation jako wiodąca platforma konsolowa? Co innego w USA, gdzie Xbox króluje. O co Tobie chodzi? W czym problem?

a z ciekawości masz jakies dane czy cyferki na temat panowania ps w PL ?, ja myślałem zawsze że to pc i darmowe gry dominują.

Opublikowano

W tym momencie mówimy o konsolach...

Tak są dane. Ponad 500tys konsol

heh

Diablo III działa na konsolach, ale tylko jako eksperyment

Rob Pardo, producent w Blizzard Entertainment poinformował w wywiadzie z serwisem Polygon, że firma pracuje nad Diablo III w wersji na konsole.

„Wciąż badamy taką możliwość. Gra działa na konsoli bez większych problemów” - mówił Pardo. ”Mamy nadzieję, że uda nam się ulepszyć wersję testową, by stała się oficjalnym projektem. Nie jesteśmy jeszcze gotowi by oficjalnie o tym rozmawiać, ale w obecnym stanie wygląda to całkiem fajnie” - dodał.

Podobną opinię wyraził główny projektant Diablo III. Jay Wilson stwierdził, że studio planuje dalszy rozwój gry i bada możliwości wydania tytułu na konsolach. Żaden z rozmówców serwisu Polygon nie zdradził, czy chodzi o sprzęt Microsoftu, czy Sony.

„Cały zespół pracuje nad następna wielką rzeczą w serii Diablo. Sporo informacji pokaże się w przyszłym roku” - dodał Wilson.

Projektant ma zapewne na myśli pierwsze rozszerzenie do Diablo III, zapowiedziane w listopadzie tego roku na konferencji dla inwestorów. Blizzard regularnie wypuszcza także darmowe łatki, które rozbudowują rozgrywkę. W jednym z kolejnych patchy planuje się wprowadzenie trybu Player vs Player, który pozwoli na walkę pomiędzy graczami.

Diablo III miało premierę w maju tego roku i zostało ciepło przyjęte przez graczy. W samej Polsce sprzedano ponad 160 tys. egzemplarzy

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

a z ciekawości masz jakies dane czy cyferki na temat panowania ps w PL ?, ja myślałem zawsze że to pc i darmowe gry dominują.

Przeczytaj ze zrozumieniem jeszcze raz mój post.

Opublikowano

(pipi) przegapiłem mobilizacje xbotów :mocking: W końcu jakieś ożywienie w temacie pozostaje czekać na ripostę M która zaprowadzi tu ład i porządek :whistling:

Opublikowano

Spoko, na razie mam mało czasu żeby zrobić odpowiednią analogię Playstation Plus vs. XBL! Gold (serio trudno znaleźć coś co mogłoby oddać taką dysproporcję, oczywiście na korzyść P+),

Natomiast proponuję zejść na ziemię. Filmik fajny, pośmialiśmy się, ale skupiajmy się na faktach. Teraz tak z ciekawości zapytam - skoro jesteśmy przy Party, to jak tam jakość rozmów na Party Chacie? :) Żadna złośliwość, na razie jestem ciekaw odpowiedzi xbotów :)

Opublikowano

PS Plus vs XBL? co ma płatna wypożyczalnia do usługi online? dzięki niej lepiej gra się online?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.