Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy Mazzeo przeżyje ten desperacki skok na główkę z ósmego piętra, po tym jak jego ukochana firma w której nie widzi wad, znowu pokazuje mu jakie ma priorytety jeśli chodzi o FPS-y :D

No ale jaki target, takie pytania :)

Inna dywizja.

Zreszta sam niewątpliwie używasz Windowsa, więc jestes targetem tego pytania, to nie wiem po co sam po sobie jeździsz.

a ty po co ?

Widzisz, nawet nie rozumiesz co cytujesz.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Ciekawe czy Mazzeo przeżyje ten desperacki skok na główkę z ósmego piętra, po tym jak jego ukochana firma w której nie widzi wad, znowu pokazuje mu jakie ma priorytety jeśli chodzi o FPS-y :D

No ale jaki target, takie pytania :)

Inna dywizja.

Zreszta sam niewątpliwie używasz Windowsa, więc jestes targetem tego pytania, to nie wiem po co sam po sobie jeździsz.

a ty po co ?

Widzisz, nawet nie rozumiesz co cytujesz.

to idz szukac błędów przecinków i tym podobnych bo to ciekawsze niż prowadzenie konstruktywnej debaty na temat wyższości konsoli, koniecznie sie tym pochwal to to interesting jest

Opublikowano

Ty i konstruktywna debata.

CW i konstruktywna debata.

500px-ha_ha_ha_oh_wow17jlv.jpg

Opublikowano

fajnie ze nie wyłapałes sarkazmu ale czego mogłem sie spodziewac po kims kto ma anime-cos a awatarze hła hła hła ho hoho itp itd jaram sie plusami to dawac mi dużo

Edytowane przez FlashGordon

Opublikowano

fajnie ze nie wyłapałes sarkazmu ale czego mogłem sie spodziewac po kims kto ma anime-cos a awatarze hła hła hła ho hoho itp itd jaram sie plusami to dawac mi dużo

photo-thumb-31162.jpg?_r=1355005138

Opublikowano

photo-thumb-31162.jpg?_r=1355005138

ogarnij sie to jest Flash, poczytaj kto to i dopiero cytuj sobie, wiekszy badass od Hana Solo oraz celebryty jednego filmu.

Edytowane przez FlashGordon

Opublikowano

boro jest powazny bo ma flasha w avatarze a nie misty z pokemonow (jesli to ona)

Opublikowano

aż mu plusa dałem, bo poplułem monitor :P

Ten filmik z C3 jest serio zdaniem Crytec z konsol czy to dorobiona teoria romantyków z neta?

Opublikowano

boro jest powazny bo ma flasha w avatarze a nie misty z pokemonow (jesli to ona)

misty.jpg

Hela ma w awvku Ichigo z Bleacha.

tumblr_lq9t3ay21S1qmtv0to1_500.gif?1318992465

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

To rude i to rude

Opublikowano

Ale Misty ma cycki.

Opublikowano

3DS has surpassed PS3 lifetime sales in Japan

In less than two years the 3DS has sold more in Japan than the PS3 has in over six years.

According to Media Create (via Nintendo Life), Nintendo's latest portable sold 211,499 units between 3rd December and 9th December, bringing its cumulative total to a whopping 8,799,378. Conversely, the PS3 has only sold 8,716,260 units in Japan.

This is especially impressive when one notes that the 3DS only came out in March of last year, whereas the PS3 debuted in November 2006.

The 3DS's prime portable competitor, the Vita, has failed to catch on in Sony's homeland where it only shifted 11,039 units last week. Comparatively, its eight year old single analogue stick predecessor surpassed it with 19,637 units sold.

The only platform to topple the 3DS last week was the Wii U, which moved 308,142 units between its Japanese launch on 8th December and the cut-off period for this week's report on the 9th.

Below is the full chart on Japan's hardware sales last week. Lifetime sales are in parenthesis.

Nintendo Wii U - 308,142 (308,142)

Nintendo 3DS - 211,499 (8,799,378)

PlayStation 3 - 36,994 (8,716,260)

PSP - 19,637 (19,488,236)

PlayStation Vita - 11,039 (1,074,621)

Nintendo Wii - 6,714 (12,608,700)

Xbox 360 - 1,216 (1,608,399)

PlayStation 2 - 904 (21,829,112)

Nintendo DS - 424 (32,875,469)

http://www.eurogamer.net/articles/2012-12-13-3ds-has-surpassed-ps3-lifetime-sales-in-japan

Ktoś coś pisał o upadającym Nintendo?

Opublikowano

Nie upadające Nintendo, ale już rynek hardkorowych graczy jak najbardziej. ( w Jap )

Opublikowano

Nie upadające Nintendo, ale już rynek hardkorowych graczy jak najbardziej. ( w Jap )

Kraj, w którym ludzie pracują po kilkanaście godzin dziennie, a grają głównie w pociągach do pracy żeby nie zasnąć chyba zawsze był uber casualny :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kraj, w którym ludzie pracują po kilkanaście godzin dziennie, a grają głównie w pociągach do pracy żeby nie zasnąć chyba zawsze był uber casualny :P

No, zwłaszcza, że w takich podróżach najbardziej popularny był niesamowicie przyjazny i łatwy Monster Hunter.

:teehee:

Opublikowano

Nooo, pojedyncze gry wyrwane z kontekstu - tak jakby nie grano tam nałogowo w cooking mama czy symulatory randek.

PSX miał kiedyś rubrykę gdzie pisał dla nich gościu mieszkający w JP i kiedyś pisał, że hardkorowa JP to jeden z największych mitów w polskim światku.

Opublikowano

Od 2008 roku byłem zawsze pewien, że w twoim avatarze jest Misty.

Niesamowite, jak czasami jeden post potrafi zmienić życie człowieka.

Opublikowano

Nooo, pojedyncze gry wyrwane z kontekstu - tak jakby nie grano tam nałogowo w cooking mama czy symulatory randek.

PSX miał kiedyś rubrykę gdzie pisał dla nich gościu mieszkający w JP i kiedyś pisał, że hardkorowa JP to jeden z największych mitów w polskim światku.

Czyli naprawdę myślisz że japończycy to casuale?

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

To świetnie, że obalając jeden mit kreujesz drugi. Jakoś cooking mamy i inne dating simy trafiają na tamtejsze listy sprzedaży od święta, a jak już tam są to zmywają się po tygodniu. Najpopularniejszy dating sim osiąga wynik 100 tysięcy z haczykiem. Trochę mało jak na nałogowe granie całego narodu.

Opublikowano

EA, firma która jako pierwsza wprowadziła online passy i elementy z gier free-to-play do płatnych gier (np. lepsze bronie do BF3, złoto do Dragon Age 2), zamyka kolejne serwery do swoich gier:

Do okresowego zamykania serwerów kolejnych gier przez Electronic Arts chyba już wszyscy zdążyli się przyzwyczaić. Które tytuły spotka ten los w najbliższym czasie? Od 11 stycznia 2013 roku przestaną działać: FIFA 11 (+Ultimate Team), Madden NFL 11, NBA Jam, NBA Live 10, NCAA Football 11 oraz NHL 11 (+Ultimate Team). Jeśli komuś brakuje sieciowych osiągnięć w tych pozycjach, to czasu pozostało niewiele.

http://www.onlinecen...ne-serwery.html

Opublikowano

To ile te serwery były czynne? 2 lata z hakiem? :P Czyli teraz jak ktoś nie rzuca się na nowości EA na premierze, to może przyjąć, że sobie w grę sportową pogra góra półtorej roku po sieci, heh.

Opublikowano

To ile te serwery były czynne? 2 lata z hakiem? :P

Może na to co napisał Enkidou odpowiedz zamiast zmieniać temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.