Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

moze ps4 dostanie headset do zestawu moziwośc chatu oraz równe multiplatformy bo inaczej kolejna przegrana generacja

Edytowane przez FlashGordon

Opublikowano

To jest trollowe konto.

Powaznie ? A ja do tej pory myslalem, ze te wszystkie wpisy Kaz wlasnymi skosnymi palcami pisal.

Opublikowano

Zastanawiam się tylko skąd ta pewność o PS4 u niektórych. Jeszcze niedawno Kaz mówił w wywiadzie, że woleliby by to MS pierwszy wyłożył karty odnośnie nowej generacji. Na dodatek mają zapowiedziane 3 gry na PS3, i co, miesiąc przed nowym GoWem zapowiedzą nowy sprzęt?

Żebyście się nie zdziwili że to coś odnośnie PS+ albo Gaikai.

Opublikowano

Zastanawiam się tylko skąd ta pewność o PS4 u niektórych. Jeszcze niedawno Kaz mówił w wywiadzie, że woleliby by to MS pierwszy wyłożył karty odnośnie nowej generacji. Na dodatek mają zapowiedziane tryliard gier na PS3, i co, miesiąc przed nowym GoWem zapowiedzą nowy sprzęt?

Żebyście się nie zdziwili że to coś odnośnie PS+ albo Gaikai.

fixed

a co do wywiadu, w którym mówi, że to MS wyłoży pierwszy karty:

P1uE4IZ.png

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

News sprzed 10 dni, rownie dobrze kilka dni temu na posiedzeniu zarzadu mogla pasc decyzja ze "-nie ma na co czekac, jedziemy z tym go.wnem" ;)

Opublikowano

ta

2qn07iq.png

2dihzdk.jpg

Last of Us czyli nowe ip ma więcej pre orderów 16 tygodni przed premierą niż Gears of War Judgment 9 tygodni przed premierą.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

ta

2qn07iq.png

Last of Us czyli nowe ip ma więcej pre orderów 16 tygodni przed premierą niż Gears of War Judgment 9 tygodni przed premierą.

chcesz porozmawiać o sprzedaży exow??

Opublikowano

A może o ich ocenach i ilości w ostatnich 2 lstach? Ewentualne o exowym line upie na 2013?

Opublikowano

Ja chce porozmawiac o exach na ps3 w Europie w latach 2005 oraz 2006 oraz pierwszym kwartale 2007.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Mało prawdopodobne, że chodzi o PS4. Obstawiam Gaikai i stream gier z PS3 na PC i tablety.

Opublikowano

Za jedyne 2600 mogłeś zagrać w giant enemy crab, riiiidgeeeeee raaaceerrrr i resistance więc nie wiem dlaczego się czepiasz... :teehee:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Mało prawdopodobne, że chodzi o PS4. Obstawiam Gaikai i stream gier z PS3 na PC i tablety.

Wiem że się powtarzam,ale kurde organizowaliby Playstation Meeting aby zapowiedziec stream gier z PS3 na PC?

Opublikowano

Wiem że się powtarzam,ale kurde organizowaliby Playstation Meeting aby zapowiedziec stream gier z PS3 na PC?

Wydali chyba 300 mln $ na Gaikai to i chyba muszą mieć z tym jakieś poważne plany c'nie?

Microsoft w tamtym roku zorganizował też swoją imprezę - widziałeś gdzieś nowego Xboxa? :P

Opublikowano

Dobre. Chciałem dać Ci minusa Dave za te brednie, ale w porę się zczaiłem, że ironizujesz :i_am_so_happy:

Opublikowano

Wydali chyba 300 mln $ na Gaikai to i chyba muszą mieć z tym jakieś poważne plany c'nie?

Microsoft w tamtym roku zorganizował też swoją imprezę - widziałeś gdzieś nowego Xboxa? :P

Na PS Meeting zapowiedzieli PS3 i Vitę, więc nie zdziwiłbym się, jak za te kilkanaście dni zobaczymy PS4. Cholera wie, ale fapowanie się zaczęło, w końcu qrna, ileż można bylo czekać na nowe konsole :]

Opublikowano

Gaikai posłuży sony do wstecznej kompatybilności wg mnie. Czyli PS4 odpali gry z ps3 tylko i wyłącznie dzięki gaikai. Dowalili by do pieca jakby gaikai dorzucili do Vity ale życie aż tak różowe za pewnie nie będzie :P

Opublikowano

Hmm, ale ta generacja dobitnie pokazala ze wsteczna kompatybilnosc sie nie oplaca.

Opublikowano

ale na ps2 nie było plusa ,poza tym w dobie lcd rozdzielość sd była dla wielu nie do zaakceptowania na tv(mówiąc wprost gry wyglądały gorzej niż na crt).

Uwierz mi, że znam wielu którzy czekają na info czy gry z plusa będzie się dało odpalić na ps4 skoro na 100% nasze konta i trofea przejdą na następną konsolę Sony

Opublikowano

Na pewno się nie będzie dało, a jako uzasadnienie usłyszymy, że jest to profilaktyka przed piractwem.

Opublikowano

Mitt-Romney-Sucks-Here%E2%80%99s-Why-Photo-by-2bp.jpg

Jesteś bardziej chu.jowym Pachterem niż sam Pachter :bye2::P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Bo to nie była impreza tylko stypa po x360 :potter:

Opublikowano

Obejrzalem ten 30 minutowy gameplay z nowego God of War ... taaa. Kupie jak stanieje tak do 100zl, albo w jakies skladce o ile wrzuca na PSN. Nie mam mowy, zebym na to mial wydac pelna kwote.

Opublikowano

mnie zastanawia czemu w mitologii greckiej sa Furie ... ale Sony SM widocznie ma to w (_!_)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.